- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
yorumlara nedenini yazdım üslubunuza dikkat edinnisanlindi sevgilim mi oldusdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumlara nedenini yazdım üslubunuza dikkat edinnisanlindi sevgilim mi oldusdi
yasamadan konuşmak sanırım size kolay geliyor . ha eğer öyleyse rica ediyorum buraya yorum yazmayın . ben eleştiriye açığım suc bende de olabilr bunu elbette soyleyebilirsiniz . ama azıcık empati yapın bana dakendin diyorsun ısrarcıyım diye.
laftan anlamıyorsun ki adam seni susturmak için buna mecbur kalmış. mecbur bırakan sen olduğuna göre kabahatin tamamı sana ait.
Mutlu değilsin. Sadece mutlu olmaya odaklanmissin. Seni ayrılıkla tehdit eden agresif ve yıkıcı davranan biri nasıl mutlu edebilir ki?hayır çok mutluyum ama böyle şeyler olunca üzülüyorum suç bende ama ben konuşmak istiyorum onun sinirini nasıl yenicem bilmiyorum
konusucam anlatıcam güzel güzel bakalım . biişten çıksındaMutlu değilsin. Sadece mutlu olmaya odaklanmissin. Seni ayrılıkla tehdit eden agresif ve yıkıcı davranan biri nasıl mutlu edebilir ki?
Onun sinirini yenmeye mecbur değilsin. O seni kırmamak için sakin olmak zorunda..fikrine katılmıyorsa bile sana bunu saygılı ve ölçülü bir şekilde açıklamak zorunda..
empati yapsam da sevgilin haklı.yasamadan konuşmak sanırım size kolay geliyor . ha eğer öyleyse rica ediyorum buraya yorum yazmayın . ben eleştiriye açığım suc bende de olabilr bunu elbette soyleyebilirsiniz . ama azıcık empati yapın bana da
o halde sizin mesajlarınızı dikkate almayacağım bilginizeempati yapsam da sevgilin haklı.
bak burada bile mesajların ısrar dolu.
sürekli ya ben, ya ben diyorsun. birisi hak versin diye çabalıyorsun. yani ısrarcı kişiyle geçinmek gerçekten zor.
dikkate almazsan seni terkederim :)o halde sizin mesajlarınızı dikkate almayacağım bilginize
zekana hayran oldumdikkate almazsan seni terkederim :)
sen cidden bu gelirle evlenmeyi mi istiyorsun? şaka mı bu?aslında imkanımız var denemez çok . 980 lira alıyor yarım gün . 400 lirada bursu
fikrim değiştisen cidden bu gelirle evlenmeyi mi istiyorsun? şaka mı bu?
Bu kadar takma kafaya giderse gitsin. Bu kadar bağımlı olma. Kesin olarak son kez konuşun. Ben ısrar etmicem bi daha da ayrılık mevzusu acilmasin de.bne her zaman özür diledim dilerim de o da diler umarım ayrılıkla tehtit ede ede psikolojım bozuldu . ruyalarıma giriyor . ağlıyorum kalktığımda
Canim evlilik gonul isidir israrla onla bunla olcak sey degil evlenirseniz eger aranizda en ufak bi sorun ciktiginda suclu siz olursunuz sen istedinde evlendik olur o yuzden iyi dusun..sevgilimle tartıştık benim her seye ısrarım yüzüznden . konu açmıştım evlenmek istiyorum diye . okuyanlar bilir. konu tekrar açıldı aramızda . kavga ettik . bağırıd çağırdı . konusşturmadı beni . senin yuzunden boyle bi insan oldum dedi sinirli asabi . beni ne hale getirdin dedi . ayrılık iması yaptı yıne yapıyısun diyince de son kozum bu artık benım , yapacak bir seyim kalmadı . biraz düşün bana yaptıklarını dedi . bakın evet ısrar huyum var ama onun dışında kotu bir huyum yok , yalan yok dikbaşlılık yok ailesiyle iyi geciniyorum , her dediğini yapıyorum . sadece bir kotu huyum var ısrarcı olmak o da her seyi alıp goturuyor . hata belki bende ama ben hissettiklerimi ona anlatamıyorum hemen kızıyor tepkı veriyor , belkide haklı .. ama içimde kalıyor anlatamadıklarım . hem ben bir huyumdan dolayı genellenecek kadar kotu biri miyim . kaybetmek istemiyorum onu . normalde çokiyi anlaşıyoruz çok seviyor o beni bende onu . kendime çok kzııyorum çok çok çok ama içimdekilerle çatışıyorum . evlenme istegim onunla bir yandan, bir yandan da onun henüz istememesi komiser olunca evlenmek istemesi . kafam çok karısık . kendi isteklerm ve onunkiler çatışıyor . ama onun dediği oluyor . ona göre mantıklı olan o olduğu ve benim fikirlerim çöp oluyor
bende buna takıyorum işte ben diyemiyorum o nasıl diyor . önce syor sonrada hemen geri donuyor . sevmiyorda değil ama niye diyor
çokk teşekkür ederim bu yorumlar sayesinde aklım başıma geldi :)Ben de eşimle 20 yaşında tanıştım. Daha en basta ikimizin de niyeti ciddiydi, evlenme niyetiyle gorusuyorduk yani. Esim calisiyordu ben okuyordum. Bana kalsa ben hemen evlenmek istiyordum ama eşim benim okulumun bitmesi ve çalışmaya başlamam gerektiğini, kendisinin de askerliği yapıp gelmesi gerektiğini söyluyordu. Ben o zaman anlayamiyordum ama simdi iyi ki maddi manevi hazir olmadan evlenmemisiz diyorum. Hatta esime tesekkur bile ettim benim ısrarlarıma olgun bir sekilde yaklaştığı için :) 3 sene bekledik bu arada.
Sen de inşallah maddi manevi en hazır olduğunda, en doğru zamanda evlilik yaşarsın canım.