Çok kötüyüm

Elif bak artik kimse actigin onemli &onemsiz konuda seni ciddiye almiyor degil alamiyor.Bir onceki konunda ki hakliydin 70 kusur sayfa herkes sana yardimci oldu,cirpindi ama sen evine donup sorununu halledip bir aciklama yapma tenezzulunde bile bulunmadin.3 gun sonra cok siradan bir konu actin hic birsey yokmus gibi...Insanlar artik bu yuzden de seni ciddiye almiyor.Bu elestirimi bir dusun.
evt bu da doğru bir tespit .
ben de aynısını düşünüyorum.
eşiyle barışma sürecini olanları yazmıyor.
bişekilde barışıyor dönüyor.
sonraaa hooop yeni konu.
ve yine fikir soruyor.
ee be kardeşim yarım yamalak yazıyosun.
dediğin gibi konuya cevap yazanlara hürmeten bir sonucu yazssan ya kısaca.

Elif konunun en başıyla ilgili sorularım var. Eşin kaçta geldi eve? Çok geç dediğin kaç? Sen ona soğuk davranmak harici herhangi bir onur kırıcı laf ettin mi? Ya da tartışma esnasında laf ettin mi onu sinirlendirecek eski defter falan açtın mı? Çünkü senin böyle bir huyun var, eşin istemediğin birşey yapınca elti, görümce ne varsa açıyorsun, adam da sinirlenip senin damarına basıyor. Ama önce genelde sen adamı zıvanadan çıkarıyorsun gibi geliyor bana.

Herkes kocan da az değil, aman bilmem ne diyor ama kusura bakma da ben hala kocanda aşırı büyük bir sorun görmedim. Eski defterlerden bahsetmiyorum ama şu konuda o adamı celallendirecek ne dedin ne yaptın onu bi söyle, tek taraflı anlatma olayı.

Lütfen sorularıma cevap ver ona göre yorum yapalım. Eşin kaçta geldi? Sen ona neler dedin de sinirlendi?

evt bu da doğru bir tespit .
ben de aynısını düşünüyorum.
eşiyle barışma sürecini olanları yazmıyor.
bişekilde barışıyor dönüyor.
sonraaa hooop yeni konu.
ve yine fikir soruyor.
ee be kardeşim yarım yamalak yazıyosun.
dediğin gibi konuya cevap yazanlara hürmeten bir sonucu yazssan ya kısaca.

Şimdi buraya gelsem "eşim bana eğitim var dediği tarihlerde İzmir' de iki kişilik oda ayırmış ama bana süpriz yapmadı" desem. İzmir örnek yani Antalya' da olur. Ki Elif' in olayı Batum' du namı meşhurdur. Neyse... Sonra siz bana yüzlerce yorum yapsanız ben bu konu şimdilik kapandı ama bitmedi bu iş desem sonra birden gelsem "şirketle fasıla gidecekler kadın olur mu ?" desem siz bana demez misiniz önceki konu ne oldu diye ? Elif sanıyor ki eski konusunu kaşıyarak ona zarar vermek isteyen manyağın tekiyim. Yahu bana ne. Ama ben ona diyorum git terapi al tedavi ol gerçekten normal değil, daha on aylık evli cicim aylarında nelerle uğraşıyor. Bir ağzının tadı yok. Adam da ayrı garip zaten. Ama Elif istiyor ki yağlayalım ballayalım eltiye giydirelim. Ee bu adamın eski vukuatı noldu ? Fasılda kadın olsa ne olacak ? Bunları duymaya tahammülü maalesef yok. Sizce bu sağlıklı mı ?

Back
X