cok kotuyum

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
cok taze hamileyim daha kese bile.gormedik. aksam esimle sudan sebep tartstk.ve ben yuksek.sesle cok bagirdim baya da agladim krize girdim aglamaktan. bu dusuge falan sebep olurmu korkuuorum sabaha kadar uyuyamicam.sizden fikir almak istiyorum sancim filan yok.su an ama etkilenirmi acaba . bisi olmasindan cok korkuyorum.

Hiç bişeycik olmaz bende hamileymşim öğrenmeden önce ne krizlere girdim de hiç bişey olmadı. Şuan hamileyiz diye çok hassassız çok çabuk alınıyoruz her şeye çok ani tepkiler veriyoruz ama olduğun durumdan memnun değilsen ve haksızsan özür dilemelisin eşinden. Ve hamile olduğun için seni biraz idare etmesini rica edebilirsin.

Aynısını bende yaşamıştım sakinan göze çöp batıyor. Düşük yaparım korkusundan oksurmemeye bile dikkat ediyordum 3 sene sonra gelen bi.gebelikti.cok pinpiriklendim.sonra bebegimin kalp atisi duyulmadı. Bi sure bekledim kendiliginden düşsün die.koltuğu bile kac kere kaldirdim ip atladim neler neler yaptm ama düşmedi. Yani demem o ki,cocuk oyle kolay düşmüyor. Hele sağlıklı bi gebelikse.karnına siddetli bi darbe almadiktan sonra bisey olmaz korkma

kesinlikle birşey olmaz demek yanlış olur ama daha kucuk etkilenmez yuksek ihtimal. daha yolun basindasin onunde aylar var. smdiden kontrol etmelisin kendini bu olaylarda. sikinti stres gordugun ortamdan uzaklasman gerekirken bir de sikinti stres cikaran sen olma.

cok asiri agladim .baya baya krize girdim kendmi.yiprattm. bisi olcak diye odum.kopuyo.ama.bisi olsa sanci cok.olurdu dimi bide kanamam olurdu degilmi arkadaslr?

Allahin izniyle birşey olmaz.bunları çoğu hamile yaşıyor

cok uzuldum . Allahim.hayirlisini nasip eder insallaj

Bu zaten hormonlarinla alakali enerjini bosaltmissin ne sikinti olabilir ki. Fakat bunu takinti yapman bebegi rahatsz edecektr. Rahat ol annesi. Rabbim korur sen yeterki duani uzerinden eksik etme meleginin

Bu zaten hormonlarinla alakali enerjini bosaltmissin ne sikinti olabilir ki. Fakat bunu takinti yapman bebegi rahatsz edecektr. Rahat ol annesi. Rabbim korur sen yeterki duani uzerinden eksik etme meleginin
o kadar cok hiackira hickira agladimki cok korktum bisi olur diye.

o kadar cok hiackira hickira agladimki cok korktum bisi olur diye.
Elde olmuyorki hormonlar devreye girince sen sen degilsin skma hic canini. Gecen esime bi bagirdm.agliyorum.ama.yok boyle aglamak hc aklima bu tarz bsy gelmedi:) dusun sebebide neden parfum.sktn kotu.oluyorum :) neyseki hormonlar degisio.vs doye oncesinde anlattgm.icin yaptgm hic bir seye takilmiyor. Umarim esin anlayislidr. Degilse dahi hormonlardn bebegn nasl etkilenecegnden bahsetmen faydali olacaktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…