Çok kötüyüm...

Inşallah inşallah tez zamanda iyileşir. Evet ben dile getirmek istemedim burada polemik olmasın diye. ama eşinden izinsiz evine kimseyi alamazsın. eşinden izinsiz nafile oruç bile tutamazsın. nasıl yuvamı bozup gidebilirim. ki eşimde art niyetli değil izin vermeme konusunda. dediğim gibi hamile olmadan evvel tek basima defalarca giderdim memleketime. 15 gün 20 gün neyse kalır gelirdim. hibir seey demezdi . canim sıkıldı derdim gonderirdi . yani beni ailemden ayırmak istese gorusturmek istemese vs o zamanda yollamazdı sonuçta. sırf hamileyim bebeğe bir sey olur diye korkuyor
neredeyse 1 gün sürüyor yolculuk o yüzden . ucaktanda çok korkuyorum binemem :'((
sen nerdesin baban nerde cnm ?

Hee eşin izni olmadan insan hasta babasına bile gidemez diyorsunuz. İyi okudunuz mu? Belki istisnalar vardır. Mesela böyle bir durum.

Inşallah inşallah tez zamanda iyileşir. Evet ben dile getirmek istemedim burada polemik olmasın diye. ama eşinden izinsiz evine kimseyi alamazsın. eşinden izinsiz nafile oruç bile tutamazsın. nasıl yuvamı bozup gidebilirim. ki eşimde art niyetli değil izin vermeme konusunda. dediğim gibi hamile olmadan evvel tek basima defalarca giderdim memleketime. 15 gün 20 gün neyse kalır gelirdim. hibir seey demezdi . canim sıkıldı derdim gonderirdi . yani beni ailemden ayırmak istese gorusturmek istemese vs o zamanda yollamazdı sonuçta. sırf hamileyim bebeğe bir sey olur diye korkuyor
neredeyse 1 gün sürüyor yolculuk o yüzden . ucaktanda çok korkuyorum binemem :'((
o zaman bu kadar stres üzüntü niye canım.
eşim izin vermiyor deyip geçebilmeliydin değil mi?

• Beğen
Reactions: anu
Oha.
Babam ölüm-kalım savaşı verecek.
Ben "ımı işim yıllımıyı" diye gitmeyeceğim.
Antarktikadan olsa kalkar gelirim.
Eşim de mok yesin.

• Beğen
Reactions: anu
Benim içim acıdı ya babanıza.
Ne kıymetli kocalar var babalardan daha mühim.
Bakmayacağım daha bu konuya.
Beğenmeyin, alıntılamayın da görmek istemiyorum.

Akciğerinden kanser bir babanız var.
Ve onun yanına gitmemeye bahane arıyorsunuz resmen.
Bir insanın babası bu denli kötü hastalığa tutulacak, kim yerinde durur yahu, boş boş ağlamakla olmuyor.
Ne kadar rahatsınız..
Aynı şekilde eşinizin ailesi olsa, eşiniz yine bu kadar rahat olur muydu acaba, bunu düşünün...
Üzülen babasının yanında olur, saçma bahanelere sığınmaz, sanki doğumunuza 1 hafta kalmış gibi davranıyorsunuz. Karnınızdaki sizin çocuğunuz, sizde babanızın çocuğusunuz ;)

o zaman bu kadar stres üzüntü niye canım.
eşim izin vermiyor deyip geçebilmeliydin değil mi?
Bu zmaana kdr izin vermiyor napayim dedim. ya evladimiza bir sey olursa ben yapayalnizim naparim tek başına otobüslerde diye düşündüm. ve sürekli iletişim halinde olduğum için annemle babamla bu beni tatmin ediyodu
ama son günlerde. babam kelimeleri dahi tamamlamıyor konuşurken. bunu esime anlattım eşimde bir şekilde izin alicam dur dedi. gidelim görelim dedi.

Akciğerinden kanser bir babanız var.
Ve onun yanına gitmemeye bahane arıyorsunuz resmen.
Bir insanın babası bu denli kötü hastalığa tutulacak, kim yerinde durur yahu, boş boş ağlamakla olmuyor.
Ne kadar rahatsınız..
Aynı şekilde eşinizin ailesi olsa, eşiniz yine bu kadar rahat olur muydu acaba, bunu düşünün...
Üzülen babasının yanında olur, saçma bahanelere sığınmaz, sanki doğumunuza 1 hafta kalmış gibi davranıyorsunuz. Karnınızdaki sizin çocuğunuz, sizde babanızın çocuğusunuz :KK66:
Evet ben çok rahat bir insanın..

Çok geçmiş olsun. Gitmek isteyen insanın önünde dağlar duramaz değil ki eşiniz dursun. Gidersin doktora sorarsın yolculuk yapmamda bi sakınca var mı? Belki uzakta çektiğiniz şeyler daha zararlıdır yolculuktan. Ben böyle bir durumda insan eğer gitmek istiyorsa eşini dinlemesine şaşırdım kusura bakma.
Ama eşinden habersiz gidemez dinimizde koca çok önemli belki de eşi gitme diyince gitmediği için cennete bile girebilir o şimdi babasının yanına giyse onu iyestiremez tamam moral olur ama oda hamile ve babasını oyl gitmesi çok canını yakar ve kocası da bence babasini girdikten sonra üzüntüden çocuğu dusurebilir fikri vardir

Ama eşinden habersiz gidemez dinimizde koca çok önemli belki de eşi gitme diyince gitmediği için cennete bile girebilir o şimdi babasının yanına giyse onu iyestiremez tamam moral olur ama oda hamile ve babasını oyl gitmesi çok canını yakar ve kocası da bence babasini girdikten sonra üzüntüden çocuğu dusurebilir fikri vardir

Dinimizde koca çok önemli de baba çok mu önemsiz? Eşi gitme dediği için cennete girebilir ama babasının yanında olmadığı için cenneti aralar haklısınız...

Ne olursa olsun gitmeliydiniz. Çok ağırlaşmamışsınız ki daha riskli bir durumunuz yoksa pekala gidebilirdiniz bir şekilde destek olurdunuz. Eşinin de haklı olduğunu noktalar var, annenin senin durumunu bilirken herşeyi detaylıca anlatmasına gerek yok o kadar da.

Kardeşleri çalışıyor. ve biz izin alamıyoruz diyorlar. babamin yanına bir gün dahi gelip kalmadılar. babamin iz kardeşleri bunlar ! gitti günlerdir benim annem kaldı babamin yanında. iste beni kahreden bu !
Iyi de babanizin cocugu varken bakimi kardeslerine dusmez ki? Babanizin varisi sizsiniz ve kardesiniz.kardesinizle sizin probleminiz bu babaniza kimin bakacagi. Ortaya para koyup bakici tutacaksiniz baska caresi yok gibi gorunuyor.

="Yesimerdemm, post: 48797658, member: 796199"]Ama eşinden habersiz gidemez dinimizde koca çok önemli belki de eşi gitme diyince gitmediği için cennete bile girebilir o şimdi babasının yanına giyse onu iyestiremez tamam moral olur ama oda hamile ve babasını oyl gitmesi çok canını yakar ve kocası da bence babasini girdikten sonra üzüntüden çocuğu dusurebilir fikri vardir
dini şeyler yasak. Koca önemli de Ata önemli değil mi? Eş çok gitmek istese de koca göndermese o kocadan soğunmaz mı? Ee sonra evlilik yine bozulmaz mı? bir de konu sahibine mesela uçakla git demişler önce durumumuz yok demiş sonra başka yorumda uçaktan korkuyorum demiş. Tekrar diyorum doktora sorup karar verebilir. Bu yaşa koca mı getirmiş de böyle bir durumda koca karar verecek. Kulaktan dolma konuşuluyor burda ya.

Dinimizde koca çok önemli de baba çok mu önemsiz? Eşi gitme dediği için cennete girebilir ama babasının yanında olmadığı için cenneti aralar haklısınız...
Evlendikten sonra koca babadan önce gelir benimde babam var ve çok seviyorum Allah gostermesjn kimsenin başına gelmesin zor bir durum ama kocasını dinlemesi lazım tabiki de baba önemsiz değil babada çok önemli ama koca önce gelir

Iyi de babanizin cocugu varken bakimi kardeslerine dusmez ki? Babanizin varisi sizsiniz ve kardesiniz.kardesinizle sizin probleminiz bu babaniza kimin bakacagi. Ortaya para koyup bakici tutacaksiniz baska caresi yok gibi gorunuyor.
Bizim en iyisi oraya yerlesmemiz lazım ya da. babamı buraya getirmemiz lazım
benim aklıma çözüm bu geliyor. bakıcı nereye kadar ? Babam bakiciyla ne kdr rahat olabilir... maddi manevi olacak is değil o bence

dini şeyler yasak. Koca önemli de Ata önemli değil mi? Eş çok gitmek istese de koca göndermese o kocadan soğunmaz mı? Ee sonra evlilik yine bozulmaz mı? bir de konu sahibine mesela uçakla git demişler önce durumumuz yok demiş sonra başka yorumda uçaktan korkuyorum demiş. Tekrar diyorum doktora sorup karar verebilir. Bu yaşa koca mı getirmiş de böyle bir durumda koca karar verecek. Kulaktan dolma konuşuluyor burda ya.
Siz nerden dolma konuşuyorsunuz peki ???

:KK57::KK57::KK57::KK57:
ne acılar yaşayan akrabalarım oldu bilemezsin hamileliklerinde. ki son aylarında. dayım vefat etti eşi 6 aylık hamile kaldı geride. şükür sağlıkla doğum yaptı . Allah a emanet diyip ona teslim olacaksın. yapacak bi şey yok. acılardan kaçılmıyor .

="Lockam46, post: 48797897, member: 551719"]Siz nerden dolma konuşuyorsunuz peki ???
Ben zaten istisnalar var mı dedim cevap veremediniz. Şimdi neyin cevabı bu. Ben bir yerden dolma konuşmuyorum. Benim için önce eş gelmez. Aile eş aynı gelir en olmadı diyorum. Ben anlamıyorum zaten sizi. Neyse. Eş önemli

Back
X