Çok kötüyüm...

Lockam46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
3.165
2.263
333
Selâm kızlar . ..
Kizlar sürekli stresli,sıkıntılı zamanlarim var. Ağlıyorum hickira hickira .. hangi birine üzüleyim kafama takayım bilmiyorum... babam akciğer kanseri. Ve ameliyat oldu 4 gün evvel. Benim annem babam ayrı. Babamin yanında kimse kalmadı.. Annem kaldı.. 5 gün boyunca. Sırf Allah rızası için ve evlatları hatırına. Ama çok yıprandı. Bu ameliyat çok zor ve riskli olduğu için . babamin Afedersiniz balgamı olmuş sürekli istifra etmiş üstüne basina. Ve bunların hepsini hastanede annem gördü yaşadı. O temizledi babamin üstünü. Vücudunu sildi kokmasın diye. Üstünü değiştirdi. Afedersiniz tuvaletini bile yapamıyor pijamasini indiremiyormuş annem yapmış tüm bunları. Şimdi ben bunları düşündükçe krize giriyorum. Kimse kalmadı yanında. Annemin üzerine düşmediği halde tüm bunları benim anam yaptı. 2.si babamin ameliyattan sonra sürekli yürümesi ve derinden öksürmesi gerekiyor. Ciğeri pıhtı atmasın ve şişmesin diye. Ama babamin canı çok açıyormuş. O yüzden yürüyemiyormuş . yürüdüğünde de bir iki adım atsa nefesi kesiliyormus... hava takılı suan babamda. Şimdi diyeceksiniz neden Mişli anlatıyorsun. Çünkü ailemden cokk uzaktayım. Bilmediğim bir şehirdeyim. Buraya evlendim. Bunların hepsini telefondan öğreniyorum. Yanlarına gidemiyorum. Anacagizima destek olamıyorum. Babama sarsılamıyorum. Krize giriyorum resmen. O kdr kötüyüm ki anlatamam .. . Esim Bu halimi gördükçe sınır küpü oluyor. " eger ki o çocuğa bir sey olsun herkesten tek tek sorucam hesap. Önce annenden başlıcam " diyor. Annem bana her şeyi söylüyormuş diye kızıyor. Sen hamilesin neden saklamıyor senden . Babamin durumunu kendi durumunu vss.. diyor. ve ben Şuan hamileyim 19. haftamdayım.. nereye kdr gidecek böyle napicam ben. . babamin bu durumu normale döner mim solunum yetmezliği yaşıyor bu geçer mi. benim bu durumum nasıl geçecek. nolursunuz kusura bakmayın. cok uzun yazdığım için . ama benim burada dertlesebilecegim bir tek arkadaşım komşum bile yok deliricem en sonunda..

Annenden Allah razı olsun helal olsun

Kocan da afedersin ama tam bi düşüncesiz ya zil.takip oynayacak halin yok millet hamileyken neler yaşıyor da o çocuk sapasağlam doğuyor , hamileyken kimse pamuklarda yatmiyor

Al komsumun eşi şehit oldu hamileydi kendisi ,artık dusun aglmalar ac kalmalar ama ne oldu maşallah i var bebeğinin

Annemde aslında gerçekten çok.ayrinti vermese iyi, belki paylaşmak istiyor ama sen uzaktasin Kafana takıyorsun ,belki bu kadar taktığını da bilmiyor .

Sende eşine o halde herşeyi anlatma.suan yapabileceğin ara bulma bu yani

İyice annene karşı kinlenmesin

Bu arada babana da cookk büyük geçmiş olsun sende sağlıkla bebeğini doğur inşaallah

Eşim resmi bir kurumda çalışıyor . keşke izin alabilsem vs.. dedi zaten . ben de senden çok istiyorum . çok üzülüyorum babanın durumuna diyor. ama izin alma şansı çok düşük . beni de tek yollamiyor. otobüste bir sey olur diye .

Eşim resmi bir kurumda çalışıyor . keşke izin alabilsem vs.. dedi zaten . ben de senden çok istiyorum . çok üzülüyorum babanın durumuna diyor. ama izin alma şansı çok düşük . beni de tek yollamiyor. otobüste bir sey olur diye .

Ama ucak diye bisey icad edildi haberi var mı eşinin ?

Haftasonu senle gitsin yada uçakla gidin. Sen kal madem sonra gelip alsin

19 haftalıkmışsınız neden gitmediniz babanızın ameliyatına ağırlaşmamışsınız bile ki hala kalkıp gidebilirsiniz..
eşinizde tam bir odun .. aklın kalmasın karıcım babanın yanında ol tabi diyeceğine hesap soracakmış birde..
olmasan şimdi yollardım seni istediğin kadar kalır gelirdin dedi zaten. benim bir kere kanamam oldu 2 aylıkken. onun psikolojisi var hala onda. tek başına yolculuk yapacağım için korkuyor . aslında gerçekten bana çok destek oldu. anneme de çok üzülüyor. kardeşleri yegenleri dururken anneme düşmez ne biçim insanlarmış şeytan diyor telefon ac onlara dağzına geleni söyle diyor dedi.

eşin çok bencil. sende bir tuhafsın baban ciddi bir ameliyat geçiriyor eşim tek yollamıyor diyorsun.. ne olabilir otobüste.
bir dünya insan yolculuk yapıyor . .
uçakla yollasın madem..
babanıza çok geçmiş olsun.
Allah kimseyide babasının ameliyatına gitmek için icazet bekleyecek duruma düşürmesin..

Çok geçmş olsn cnm ya:(
Eşinde nasıl bir tür anlamadm o nasıl laf ya bu benm bebeğimse oda benm babam sonuçta, bu beyinle zor baba olur.
Bence babanızn yanına gidin en zor dönemlerini yaşıyorlar annenz ve babanız size en ihtiyaçları olduğu dönem allah acil şifa versn

• Beğen
Reactions: anu
eşin çok bencil. sende bir tuhafsın baban ciddi bir ameliyat geçiriyor eşim tek yollamıyor diyorsun.. ne olabilir otobüste.
bir dünya insan yolculuk yapıyor . .
uçakla yollasın madem..
babanıza çok geçmiş olsun.
Allah kimseyide babasının ameliyatına gitmek için icazet bekleyecek duruma düşürmesin..
Ne yapabilirim . kendi kendime biletimi alıp otobüse binip basıp gitmeli mıyım ? Yollamiyor

Ucakla gidemem. maddi olarak çok sıkıntıdayız bu aralar... :KK43:

Hamilesin üzmek istemem ama ölüm denen bisey var
bisey olsa hamileyim gidemem uçakla git dense para yok

Valla bide öyle gidişin faydası da yok

Bilemiyorum bem bu konuda daha farkli bakıyorum bu kadr kendini yipratiyorsun madem bi yolunu bulun inan kimse sabancı değil ama bukuo bukustur baba bu ya anne yanı illa çare vardir aç açıkta değilsiniz dır en fazla masraftan kisilir halledilir

Babasını 13 yaşında kaybetmiş biri olarak size çok daha şeyler yazardım ama.hamilesiniz üzmek istemiyorum

olmasan şimdi yollardım seni istediğin kadar kalır gelirdin dedi zaten. benim bir kere kanamam oldu 2 aylıkken. onun psikolojisi var hala onda. tek başına yolculuk yapacağım için korkuyor . aslında gerçekten bana çok destek oldu. anneme de çok üzülüyor. kardeşleri yegenleri dururken anneme düşmez ne biçim insanlarmış şeytan diyor telefon ac onlara dağzına geleni söyle diyor dedi.

sunduğunuz hiçbir bahane babam orada ölüm kalım savaşı verirken beni yanında olmaktan alıkoyamaz..
kusura bakmayın ama eşiniz bol laf salatası yapmış size icraat sıfır.. ayrıca sizinde eşinizin lafıyla gitmemiş olmanızda çok tuhaf . .

Bu akşam esim yanıma geldi. Sen madem rahatlicakksin babamı görünce . o zaman ven yarın tekrar şansımı deniyim konuşayım oradakilerle dedi. benim yerime birini bulursam arabayla başar gideriz sabah . öncelikle baban için sonra da senin için gidicem zaten dedim. babamin yanında kalmayan insanları kastetti yani. onlar için gitmiyorum gibisine diyor

Kuzenimin de kanaması oldu şimdi 20 haftalık hamile gayette yolculuk yapılabiliyor geçen 3 yaşındaki kızıyla kaç saatlik otobüs yolculuğu yaptılar. Doktora git ve seyahat edip edemeyeceğini sor o öyle yapıp da otobüs yolculuğuna karar verdi. Uçak biletlerinde de önceden alırsan indirim oluyor.. Babanı anneni görmediğin her gün stresli üzüntüyle geçiyor sanki şimdi kanaman olmayacak diye bir garantin mi var ? Allah göstermesin ama olunca her türlü oluyor..

Hamilesin üzmek istemem ama ölüm denen bisey var
bisey olsa hamileyim gidemem uçakla git dense para yok

Valla bide öyle gidişin faydası da yok

Bilemiyorum bem bu konuda daha farkli bakıyorum bu kadr kendini yipratiyorsun madem bi yolunu bulun inan kimse sabancı değil ama bukuo bukustur baba bu ya anne yanı illa çare vardir aç açıkta değilsiniz dır en fazla masraftan kisilir halledilir

Babasını 13 yaşında kaybetmiş biri olarak size çok daha şeyler yazardım ama.hamilesiniz üzmek istemiyorum
Cokk haklisiniz ... :'(

Kuzenimin de kanaması oldu şimdi 20 haftalık hamile gayette yolculuk yapılabiliyor geçen 3 yaşındaki kızıyla kaç saatlik otobüs yolculuğu yaptılar. Doktora git ve seyahat edip edemeyeceğini sor o öyle yapıp da otobüs yolculuğuna karar verdi. Uçak biletlerinde de önceden alırsan indirim oluyor.. Babanı anneni görmediğin her gün stresli üzüntüyle geçiyor sanki şimdi kanaman olmayacak diye bir garantin mi var ? Allah göstermesin ama olunca her türlü oluyor..
Kanama dediğin şeyi tetikleyen bir otobüs yolculuğu olamaz zaten. düşük riskin varsa ege r her türlü her yerde kanaman olabilir.. ama ben esime bunu anlatamıyorum istem hic belli olmaz. ya otobusteyken olursa denk gelirse. ben de yokum yanında . olur mu olur diyor

Back
X