Çok kötüyüm...

Nerdeyse yarın günden fazla yolculuk sürüyor . arabayı da o kullanacağı için.eve gelip dinlenmesi lazım ondan
Arabayla da risk değilmi ha araba ha otobüs .Hassaslık eşininki.Uçakla git daha uzun kal.Max bir saatte gidersin .Arabayla daha uzun daha mı iyi.Eşin tipik tek göndermemek takıntısı yapıyor.Kahrolsun bu ataerkillik.Kız babası olanlara yazık.

Arabayla da risk değilmi ha araba ha otobüs .Hassaslık eşininki.Uçakla git daha uzun kal.Max bir saatte gidersin .Arabayla daha uzun daha mı iyi.Eşin tipik tek göndermemek takıntısı yapıyor.Kahrolsun bu ataerkillik.Kız babası olanlara yazık.
Hamile kalmadan evvel defalarca tek başına gittim memlekete.hiçbir sey dmeezdi. aynen öyle o psikolojik ben yAnındayım ya bir sey olsa bile ben varım en azından kafasinda

Canım kanser değil mi?Eninde sonunda ölür br kanser hastası.Akciper bir de.Şuan da rezil bir haldeymiş.Kanser çok acılı bir hastalık heleki akciğer..Başlangıçtan itibaren üç ay içinde ölen var iki yılda ölen var.İlk aylarda ölüm çok duydum.Geç teşhis edilmşse hele Bir tane on yıl yaşamış dıymuştım ama nadirÇok erken teşhis edilmişse.Ama illa gidiyor oyıllar bir kanser hastası o hastalıktan .Hemşireyim ben.
Benim babam ilk evrede . sol ciğerinden tümör alındı.

Rahmetli Babam..Ahh kıymetlim. Benim Babam da aynı hastalığı yaşadı. Son evreydi ve geç kalınmıştı.. Lütfen çok ağırlaşmadan Babacığına gitmenin yollarını bul. .Para yoksa bile borç harç edin yine gidin. Eşiniz sizi götürsün bırakıp dönsün olmazsa. Ama mutlaka gitmeye çalışın. Gözü yollardadır. Dilerim Allahtan hemde şu Baba acısıyla kavrulan yüreğimden dilerim ki; Babanız çok çok iyi olsun inşallah. Rabbim Acil şifalar versin. Size bağışlasın Babacığını. Rabbim gökten yağmurlar gibi oluk oluk şifalar yağdırsın. Gücüne güç katsın. Sağlık versin bedenine. Sizinle ve doğacak torunuyla birlikte sağlıklı,mutlu,güzel ve sıhhat içinde yaşayacağı nice yılları olsun inşallah..Allahım kabul eylesin bu duamı. (Amin)

Kendi babasına aynısı olsa işi misi bırakır ucunda ölüm olsa yine giderdi ama kocan.seni de öyle bi götürürdü kiii.gercekten kocani iyi niyetli mi buluyorsun. Burdan öyle görünmüyor da
Bu konuda da aynısını dedi. benim babamin böyel durumu olsa ben asla izin almazdım . uğraşmadım da. zaten yanında abilerim ablalarım var derdim telefonla haberleşirdim . ama ben senin bu durumuna üzüldüğüm için şartları zorlicam diyorum dedi .

Benim babam ilk evrede . sol ciğerinden tümör alındı.
Yine de çok kötü durımda adam.Yalnız bırakma zor gününde.
.Evrelerden de belli olmaz.Heran sıçrayabilir yayılabilir.Temizleme yetersiz kalabilir

Rahmetli Babam..Ahh kıymetlim. Benim Babam da aynı hastalığı yaşadı. Lütfen çok ağırlaşmadan Babacığına gitmenin yollarını bul. .para yoksa bile borç harç edin yine gidin. Eşiniz sizi götürsün bırakıp dönsün olmazsa. Ama mutlaka gitmeye çalışın. Gözü yollardadır. Dilerim Allahtan hemde şu Baba acısıyla kavrulan yüreğimden dilerim ki; Babanız çok çok iyi olsun inşallah. Rabbim Acil şifalar versin. Size bağışlasın Babacığını. Rabbim gökten yağmurlar gibi oluk oluk şifalar yağdırsın. Gücüne güç katsın. Sağlık versin bedenine. Sizinle ve doğacak torunuyla birlikte sağlıklı,mutlu,güzel ve sıhhat içinde yaşayacağı nice yılları olsun inşallah..Allahım kabul eylesin bu duamı. (Amin)
Amin Amin amin amin Inşallah ALLAH razI olsun :'( evet bir şekilde gidicem ALLAHIN Izniyle. zaten bu akşam eşim beni boyleböyle görünce izin almaya calısıcam yarın dedi ama ben trip attım istemiyorum falan dedim. kendim gitmek istiyorum böylelikle daha fazla kalabilirim. ama eşimle gidersem işi dolayısıyla 3 gün anca kalabilirim. Bu da beni yine tatmin etmez. ona bunu anlatıcam yarın.. kendi bilir ister anlasin ister anlamasin

Yine de çok kötü durımda adam.Yalnız bırakma zor gününde.Evreletden de brlli olmaz.Heran sıçrayabilir.
Peki neden Şuan solunum yetmezliği yaşıyor. konuşamıyor telefonda. mesela kelimeleri bile tam söylemiyor yutuyor. nefes nefese koşmuş gibi sanki. bu düzelir mi .. :((

Peki neden Şuan solunum yetmezliği yaşıyor. konuşamıyor telefonda. mesela kelimeleri bile tam söylemiyor yutuyor. nefes nefese koşmuş gibi sanki. bu düzelir mi .. :KK43:(
Ameliyatın etkisi olabilir.Akciğer ca böyle nefes darlığı yapar zaten..Eniştem de akciğer ca ydı ama genel olarak bir nebze iyi grçmişti.Ameliuat olmadu hiç.o iki yıl yaşadı.Bir akrabam ameliyat oldu beyine de sıçramıştı.üç ay yaşadı.
Ameliyattan çok zaman sonra da böyle olursa ağır geçiriyor ve genel durum kötü demektir...Sen yanında ol moral ol ona kızım gelemedi demesin.Uçakla git daha uzun kal .Allaha sıgın git

Bu konuda da aynısını dedi. benim babamin böyel durumu olsa ben asla izin almazdım . uğraşmadım da. zaten yanında abilerim ablalarım var derdim telefonla haberleşirdim . ama ben senin bu durumuna üzüldüğüm için şartları zorlicam diyorum dedi .
Acaba hamilelik psikolojisinden mi hormonlardan mı bu kadar iyi niyetli olduğunu düşünüyorsun eşinin. İnanıyor musun gerçekten bu söylediklerine.eşini sen daha iyi tanirsin elbette ama bana hiiiicccc inandırıcı gelmedi söyledikleri. Aynısı kendi babasininda başına gelirse (insallah gelmez) yanına giderse (kiii gider zaten ) o zaman vicdanın daha çok sizlar.cok pisman olursun ilerde.çocuğunun kısmeti varsa yiyecek ekmeği varsa bu dünyada, rabbim onu korur.uçakla gidebilirsin.para yoksa da borç bulabilirsiniz ailenizden.yine de size kalmış

Acaba hamilelik psikolojisinden mi hormonlardan mı bu kadar iyi niyetli olduğunu düşünüyorsun eşinin. İnanıyor musun gerçekten bu söylediklerine.eşini sen daha iyi tanirsin elbette ama bana hiiiicccc inandırıcı gelmedi söyledikleri. Aynısı kendi babasininda başına gelirse (insallah gelmez) yanına giderse (kiii gider zaten ) o zaman vicdanın daha çok sizlar.cok pisman olursun ilerde.çocuğunun kısmeti varsa yiyecek ekmeği varsa bu dünyada, rabbim onu korur.uçakla gidebilirsin.para yoksa da borç bulabilirsiniz ailenizden.yine de size kalmış
Hormonlardan değil.esimi bildiğim için. O asla lafını sakınmaz . hangi konumda olursa kim olrsa olsun söyler . ya da kıvırma huyu yoktur. düşündüğünü söyler yani çekinmez. ondan dolayı böyle düşünüyorum

Ameliyatın etkisi olabilir.Akciğer ca böyle nefes darlığı yapar zaten..Eniştem de akciğer ca ydı ama genel olarak bir nebze iyi grçmişti.Ameliuat olmadu hiç.o iki yıl yaşadı.Bir akrabam ameliyat oldu beyine de sıçramıştı.üç ay yaşadı.
Ameliyattan çok zaman sonra da böyle olursa ağır geçiriyor ve genel durum kötü demektir...Sen yanında ol moral ol ona kızım gelemedi demesin.Uçakla git daha uzun kal .Allaha sıgın git
Ameliyat olalı 4 gün oldu. ama bir gün iyiyse bir gün kötü . .. :KK43:

Baban grip değil kanser!!! ,sen de ağır hasta değil hamilesin!
Babaya da yeğenlerinden ,kardeşinden önce evladı ve onun eşi bakar benim bildiğim.Kusura bakmayın ama vefalı ,yüreği merhametle dolu olan tek kişi var o da anneniz.
Ben orada olsam kimseye kalmaz bakardık zaten. ağır bir ameliyat geçirdi. nasıl kaldırıp koparbailirim ben babamı.. . nasıl bakabilirdim hastane gibi mikrop dolu bir ortam. ben babamin yanında olmak için gidiyorum 1 gün de olsa yanında kalmak için. onu görmek istiyorum. bir dhaa göremezsem diye korkuyorum çünkü . .

Ben orada olsam kimseye kalmaz bakardık zaten. ağır bir ameliyat geçirdi. nasıl kaldırıp koparbailirim ben babamı.. . nasıl bakabilirdim hastane gibi mikrop dolu bir ortam. ben babamin yanında olmak için gidiyorum 1 gün de olsa yanında kalmak için. onu görmek istiyorum. bir dhaa göremezsem diye korkuyorum çünkü . .
Sen de yaşlandığında böyle ağır hasta olsan .Kızını eşini göndermese.Kızın hamile diye hastanede biriki güncük bile kalamasa.Hastanenin hamileliğine ne zararı olabilir.Hemşireler karnı burnunda çalışıyor!.Odası tek kişiliktir muhtemelen.Annene destek ol biraz moral ol onlara.Annen tek başına nasıl yıpranmıştır. Hastanede birkaçgüncük bari kalmayacan mı ce deyip gidecen mi?Allahım vefasız evlattan sen koru .Yemin olsun benim gidip kalasım geldi ben hala seni ikna etmeye çalışıyorum öz evladını.

Öncelikle acil şifalar diliyorum babanıza.
Bence kesinlikle gidip kalmalısınız bir süre. Bakın dünya hali,Allah gecinden versin babanıza birşey olsa eşinizi nasıl affedeceksiniz,herşey eskisi gibi olabilecek mi? Bence mümkün değil ,kendinizle beraber eşinizide suçlayacaksınız ve mutsuz olacaksınız.
Gidin kalın,annenizin/babanızın yanında olun,destek olun. Hem babanıza da iyi gelecektir sizi görmek.
Ben babamı bu hastalıktan kaybetmiş biri olarak söylüyorum ,sevdiklerini yanında istiyorlar bu hastalığı yaşayan insanlar.
Muhakkak gidin. Keşkelerle yaşamak çok zor olur ilerde birşey olunca ama maalesef zamanı geri alamıyoruz

• Beğen
Reactions: anu
Eşim resmi bir kurumda çalışıyor . keşke izin alabilsem vs.. dedi zaten . ben de senden çok istiyorum . çok üzülüyorum babanın durumuna diyor. ama izin alma şansı çok düşük . beni de tek yollamiyor. otobüste bir sey olur diye .
Resmiyse bir şekilde izin alabilir ya da rapor alır hallolur.bu çok önemli birşey çünkü ,bir şekilde gitmeliydiniz.sen de zor durumdasin orda.annen aslında sen uzakta olunca hem de hamilesin bu kadar anlatmasa iyi olurdu ama o da sanırım anlatacağı kimse olmayinca dertlesmek istiyor.esine çok cok kizdim yerinde olsam buz gibi sogurdum zor severdim bir daha.senin şu uzuntunde bunları nasıl söyler tamamen igrenclik

Selâm kızlar . ..
Kizlar sürekli stresli,sıkıntılı zamanlarim var. Ağlıyorum hickira hickira .. hangi birine üzüleyim kafama takayım bilmiyorum... babam akciğer kanseri. Ve ameliyat oldu 4 gün evvel. Benim annem babam ayrı. Babamin yanında kimse kalmadı.. Annem kaldı.. 5 gün boyunca. Sırf Allah rızası için ve evlatları hatırına. Ama çok yıprandı. Bu ameliyat çok zor ve riskli olduğu için . babamin Afedersiniz balgamı olmuş sürekli istifra etmiş üstüne basina. Ve bunların hepsini hastanede annem gördü yaşadı. O temizledi babamin üstünü. Vücudunu sildi kokmasın diye. Üstünü değiştirdi. Afedersiniz tuvaletini bile yapamıyor pijamasini indiremiyormuş annem yapmış tüm bunları. Şimdi ben bunları düşündükçe krize giriyorum. Kimse kalmadı yanında. Annemin üzerine düşmediği halde tüm bunları benim anam yaptı. 2.si babamin ameliyattan sonra sürekli yürümesi ve derinden öksürmesi gerekiyor. Ciğeri pıhtı atmasın ve şişmesin diye. Ama babamin canı çok açıyormuş. O yüzden yürüyemiyormuş . yürüdüğünde de bir iki adım atsa nefesi kesiliyormus... hava takılı suan babamda. Şimdi diyeceksiniz neden Mişli anlatıyorsun. Çünkü ailemden cokk uzaktayım. Bilmediğim bir şehirdeyim. Buraya evlendim. Bunların hepsini telefondan öğreniyorum. Yanlarına gidemiyorum. Anacagizima destek olamıyorum. Babama sarsılamıyorum. Krize giriyorum resmen. O kdr kötüyüm ki anlatamam .. . Esim Bu halimi gördükçe sınır küpü oluyor. " eger ki o çocuğa bir sey olsun herkesten tek tek sorucam hesap. Önce annenden başlıcam " diyor. Annem bana her şeyi söylüyormuş diye kızıyor. Sen hamilesin neden saklamıyor senden . Babamin durumunu kendi durumunu vss.. diyor. ve ben Şuan hamileyim 19. haftamdayım.. nereye kdr gidecek böyle napicam ben. . babamin bu durumu normale döner mim solunum yetmezliği yaşıyor bu geçer mi. benim bu durumum nasıl geçecek. nolursunuz kusura bakmayın. cok uzun yazdığım için . ama benim burada dertlesebilecegim bir tek arkadaşım komşum bile yok deliricem en sonunda..
evde durdugunuz kabahat gebelıgınız henuz fazla ılerlememıs ama rısklı ayları da gerıde bırakmısınız benım babam amelıyat olacak bır sn bıle durmam , kocamdan da ne ızın alırım ne fıkrını sorarım ayrıca o ne demek yaaa bebegıme bırsey olsun vs vs o bebek sızın bedenınızde can buldu onu en cok dusunen de sızsınız kocanıza ne oluyor benım aıleme laf edecek adama s.. basarım...
sunu da soyleyım akcıger kanserlerınde tedavı surecı zor oluyor, cogunun sonu da malum daha yenı enıstemı kaybettık bu ılletten adam ıkı ayda hakkın rahmetıne kavustu cunku gec fark edıldı ....
o nedenle uc gunluk dunya gıdın babanızın yanında olun, annenızde cennetlıkmıs helal olsun..

• Beğen
Reactions: anu
Back
X