Çok kötüyüm...

Ben orada olsam kimseye kalmaz bakardık zaten. ağır bir ameliyat geçirdi. nasıl kaldırıp koparbailirim ben babamı.. . nasıl bakabilirdim hastane gibi mikrop dolu bir ortam. ben babamin yanında olmak için gidiyorum 1 gün de olsa yanında kalmak için. onu görmek istiyorum. bir dhaa göremezsem diye korkuyorum çünkü . .
o mıkrop dolu ortamda dogum yapacaksınız, hem kolundan tutup kaldırmak cok zor olmasa gerek, ben hamıle ıken her ısımı kendım yaptım ev tasıdım esya tasıdım bebegımde gayet saglıklı kendınızı zorlamadıktan sonra babanızın her ısını gorebılırsınız kusura bakmayın.

Bu konuda da aynısını dedi. benim babamin böyel durumu olsa ben asla izin almazdım . uğraşmadım da. zaten yanında abilerim ablalarım var derdim telefonla haberleşirdim . ama ben senin bu durumuna üzüldüğüm için şartları zorlicam diyorum dedi .
babana geçmiş olsun.
acil şifalar dilerim.
eşine de akıl fikir dilerim.
şu söylediği saçmalığa inandığını düşünmek istemiyorum.
baban ağır bir ameliyat geçirmiş.
yakışanı uygun olanı bir günlüğüne bile olsa yanına gitmendi.
ne demek babam bu durumda olsaydı asla izin almazdım.
öyle birşey olduğunda göreceksin koşa koşa gidecektir.
neyse eşin sana karşı vicdansızlık yapıyor bence.
ağır hastamız var kp kötü dese 2 gün izni haydi haydi alır.
öyle bişey yok yani.
sen yanına bir arkadaş filan ayarlayıp gitseydin o da olurdu.
yok mu öyle biri?

• Beğen
Reactions: anu
Canım kanser değil mi?Eninde sonunda ölür br kanser hastası.Akciper bir de.Şuan da rezil bir haldeymiş.Kanser çok acılı bir hastalık heleki akciğer..Başlangıçtan itibaren üç ay içinde ölen var iki yılda ölen var.İlk aylarda ölüm çok duydum.Geç teşhis edilmşse hele Bir tane on yıl yaşamış dıymuştım ama nadirÇok erken teşhis edilmişse.Ama illa gidiyor oyıllar bir kanser hastası o hastalıktan .Hemşireyim ben.
ya bu nasıl bir yorum. Allah vicdan versin. bi okuyun yazdıklarınızı yollamadan önce. hamile kadına ne diyorsunuz siz ya. bu doğruluk değil patavatsızlık.

Bu konuda da aynısını dedi. benim babamin böyel durumu olsa ben asla izin almazdım . uğraşmadım da. zaten yanında abilerim ablalarım var derdim telefonla haberleşirdim . ama ben senin bu durumuna üzüldüğüm için şartları zorlicam diyorum dedi .

of işte bencilliği burda eşinin.. sormuşsun ya bana neden kandırdığını düşündünüz diye işte bu yüzden..
yeğenlere ona buna laf ediyor ama herkesten önce size düşerdi yanında olmak..bunu düşünemiyor .. babası ciddi bir ameliyat geçirecekken bile izin almayan bir adam sebep abileri onlar bunlar varmış.. kendisinin yaptığı gibi sorumluluğu bahaneler uydurarak başkalarının üstüne atmaya çalışıyor.. eminim o yeğenler vs de sizin için babasının ameliyatına bile gelmedi diye düşünüyorlardır.. kendinize iyi bakın hasta falan olmayın eşinizde hiç merhamet yok çünkü yazık olur size..

Selâm kızlar . ..
Kizlar sürekli stresli,sıkıntılı zamanlarim var. Ağlıyorum hickira hickira .. hangi birine üzüleyim kafama takayım bilmiyorum... babam akciğer kanseri. Ve ameliyat oldu 4 gün evvel. Benim annem babam ayrı. Babamin yanında kimse kalmadı.. Annem kaldı.. 5 gün boyunca. Sırf Allah rızası için ve evlatları hatırına. Ama çok yıprandı. Bu ameliyat çok zor ve riskli olduğu için . babamin Afedersiniz balgamı olmuş sürekli istifra etmiş üstüne basina. Ve bunların hepsini hastanede annem gördü yaşadı. O temizledi babamin üstünü. Vücudunu sildi kokmasın diye. Üstünü değiştirdi. Afedersiniz tuvaletini bile yapamıyor pijamasini indiremiyormuş annem yapmış tüm bunları. Şimdi ben bunları düşündükçe krize giriyorum. Kimse kalmadı yanında. Annemin üzerine düşmediği halde tüm bunları benim anam yaptı. 2.si babamin ameliyattan sonra sürekli yürümesi ve derinden öksürmesi gerekiyor. Ciğeri pıhtı atmasın ve şişmesin diye. Ama babamin canı çok açıyormuş. O yüzden yürüyemiyormuş . yürüdüğünde de bir iki adım atsa nefesi kesiliyormus... hava takılı suan babamda. Şimdi diyeceksiniz neden Mişli anlatıyorsun. Çünkü ailemden cokk uzaktayım. Bilmediğim bir şehirdeyim. Buraya evlendim. Bunların hepsini telefondan öğreniyorum. Yanlarına gidemiyorum. Anacagizima destek olamıyorum. Babama sarsılamıyorum. Krize giriyorum resmen. O kdr kötüyüm ki anlatamam .. . Esim Bu halimi gördükçe sınır küpü oluyor. " eger ki o çocuğa bir sey olsun herkesten tek tek sorucam hesap. Önce annenden başlıcam " diyor. Annem bana her şeyi söylüyormuş diye kızıyor. Sen hamilesin neden saklamıyor senden . Babamin durumunu kendi durumunu vss.. diyor. ve ben Şuan hamileyim 19. haftamdayım.. nereye kdr gidecek böyle napicam ben. . babamin bu durumu normale döner mim solunum yetmezliği yaşıyor bu geçer mi. benim bu durumum nasıl geçecek. nolursunuz kusura bakmayın. cok uzun yazdığım için . ama benim burada dertlesebilecegim bir tek arkadaşım komşum bile yok deliricem en sonunda..
Daha yeni ameliyat olmuş. Bu evreler normal. Zamanla yürüyecek o alete nefes verip kırmızı topu da kaldıracak.

Annen de ne vicdanlı kadınmış. Gidip bakmış.

Ne yapabilirim . kendi kendime biletimi alıp otobüse binip basıp gitmeli mıyım ? Yollamiyor
Ay ne demek yollamıyor? İzin mi bekliyosun? Sende bi tuhafsın yani. Baban tamam ameliyat olmuş iyileşecek. Ama ya tersi olsaydı? Ya ameliyatta bişey olsaydı? O zaman da yollamıyo izin alamıyo der miydin?

Daha önce kaynanamda bu psikolojiyi yaşadık diyosun, dmeekki kendi annesi için gidebiliyor da seni de götürebiliyor aynı zamanda.
Allah korusun babana bişey olsa, hamileydim eşim izin vermedi gidemedim demek içini rahatlatacak mı ?
Baba bu ya baba!

Canım kanser değil mi?Eninde sonunda ölür br kanser hastası.Akciper bir de.Şuan da rezil bir haldeymiş.Kanser çok acılı bir hastalık heleki akciğer..Başlangıçtan itibaren üç ay içinde ölen var iki yılda ölen var.İlk aylarda ölüm çok duydum.Geç teşhis edilmşse hele Bir tane on yıl yaşamış dıymuştım ama nadirÇok erken teşhis edilmişse.Ama illa gidiyor oyıllar bir kanser hastası o hastalıktan .Hemşireyim ben.
Vicdansız.

Allah'tan acil şifalar diliyorum. Annenize sabırlar inşaallah.

Internetten promosyonlu uçak biletleri bakın. Devamlı bakın. Aldığınız zaman ile yolculuk zamanı arasında ne kadar süre olursa o kadar uygun oluyor fiyatlar. Uçakla gitmeye ikna edin bari.

Sizde biraz baskın olun. O sizin babanız. Kendi babası olsaydı 30 defa basıp gitmişti.

Babanız bu kadar ağır ameliyat geçirdi ve siz eşinizin yollamama bahanesine sığınarak gitmiyorsunuz yanına öyle mi?
O sizin eşiniz mi sahibiniz mi anlamadım ne izni?

Ucak biletleri otobus biletlerinden daha ucuz artik. Ucuz ucan sirketler var. Bi bak netten.

Vicdansizlik mi bu baska bisey mi bilmiyorum. Surda anasi, kardesi,esi, evladi bile kanserli olup burayi okuyan olabilir. Bu nasil cehalet ve dusuncesizlik anlamadim. Kanser olup tedavi goren de olabilir. Bu hastalikta moral önemli hemşire hanim ömür bicmeyi biliyo dr. gibi ama bunu bilemiyo nedense. Her kanserli hasta 2 yila ölür diye de bisey yok. Tamamen iyilesen bi dünya insan var.

Canim oncelikle gecmis olsun. Benim babamda akciger kanseri yuzunden ameliyat oldu ve sag cigeri tamamen alindi. Vok zorluklar yasadik.babam cok acilar cekti uzun bi sure. 1 yil olacak nerdeyse yeni toparlanmaya basladi. Vok zor ve yorucu bi surec malesef. Ama cok sukur atlatti ya o yeter. Kendini uzme ve gelmek icinde zorlama cunku babanin yanina uzun bi sure kimsenin yaklasmamasi gerekiyo. Solunum yetmezligi zamanla geciyo ama cok yorulunca tekrarliyo.sormak istedigin bisey olursa beklerim

hamile olunca herşeyden uzak deılsınız ya anlatıcak tabı annenız netıcede babanız hasta... annenızden Allah razı olsun kımse yapmaz boyle bışey sonuçta... uzulmeyı krızlere gırmeyı bırakın boll boll dualar okuyun şifa diliyorum...

Ben hamileyken annem kalp krizi geçirdi. O kadar kötü günler yaşadım ki 60 gün yoğun bakımda yaşadı makinaya bağlı olarak. Gözyaşları çok döktüm. Sonra kaybettim annemi. Ben yine çok kötü oldum ağlama krizlerine girdim.

Uzanıp yatağa hıçkırıklarla ağladım. Eşimde yanıma uzanıp her defasında o da ağladı. Teselli etti.

Çocuğa birşey olsun sorarım sana da annene de ne demek!!!! O senin baban canından can. Senin kocan odun. Teselli etmeli seni.

Yarın bir gün kocan hastalansa evladı onu umursamayacak olsa ne düşünür.

Ölümlü dünya. Git gör babanı.

• Beğen
Reactions: anu
19 haftalık hamilesiniz. iki aylıkken kanamam oldu, kocam yollamıyor vs bunlar bahane. hadi otobüsle gidemiyosunuz uçak bileti dediğiniz de olsun da 200 olsun 300 olsun. elimde avucumda yoksa bişeyler satar yine bulurdum parayı ben olsam. adam vefat etse eşinize sarılıp teselli de bulamayacaksınız belli ki. valla geçmiş olsun, üzüldüm ama gitmemeniz çok saçma.

Gordum gordum de boyle hayirsiz damat boyle koca lafi dinleyen insan gormedim ya. arkadasim baban hasta ameliyat olmus ve illet bir hastalik kac yil kac ay kac gun yasayacagi belli degil. ve sen yanina gitmiyorsun. ustune bir de esin sana soyluyorlar diye ailene kiziyor yuh diyorum.Allah islah etsin. Hamilesin yahu sen ha mi le! yatalak hasta degilsin aciz degilsin hemde daha 19. haftadasin oyle agirligin da yok. nedir yani sizi oraya gitmekten alikoyan. insanr 36. haftasina kadar iste calisiyor ya yapmayin bu kadar buldumcuk olmayinnnnn

Back
X