- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
naptı eşin götürecek mi peki seni?Benim hickimsem yok burada. yapayalnizim . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naptı eşin götürecek mi peki seni?Benim hickimsem yok burada. yapayalnizim . .
Bayan hemsireymis . o yüzden her şeyi biliyor ve bildiğini usulunce veya düşüncesizce söyleyebilme hakkı var !!!Bu nasıl bir yorumdur ya.. siz yazdiginizi okuyormusunuz.
Akşama konusucam . iste su an . kendimi atasım var su balkondan aşağı.. gram uyku uyuyamadım.sabaha kadarnaptı eşin götürecek mi peki seni?
canım benim tek yollamıyor bi şey olur diye .Allah ın izni ile bi şey olmaz . 30 haftalık vs değğilsinizki. çok yanlış düşünüyorsunuz. babanızı gidip görmeniz lazım.Eşim resmi bir kurumda çalışıyor . keşke izin alabilsem vs.. dedi zaten . ben de senden çok istiyorum . çok üzülüyorum babanın durumuna diyor. ama izin alma şansı çok düşük . beni de tek yollamiyor. otobüste bir sey olur diye .
öyle ağzına geleni söyleme canım. açıp bi sor . annem yalnız . arada refakat olarak birileri gitsin . yoruyor vs diye söyleyin.olmasan şimdi yollardım seni istediğin kadar kalır gelirdin dedi zaten. benim bir kere kanamam oldu 2 aylıkken. onun psikolojisi var hala onda. tek başına yolculuk yapacağım için korkuyor . aslında gerçekten bana çok destek oldu. anneme de çok üzülüyor. kardeşleri yegenleri dururken anneme düşmez ne biçim insanlarmış şeytan diyor telefon ac onlara dağzına geleni söyle diyor dedi.
Babalık konusuna gelince. birşey söylemek istemiyorum.. . ama benim annem kardeşime ve bana hem analık hem babalık yaptı. ve biz babamdan çok uzak ve ilgisiz büyüdük. içimde babama karşı cok farklı hisler var. O o yüzden bunu burada kimse anlayamaz .Eşiniz henüz doğmamış bebeğiniz için endişeleniyor,babalık duygusuyla endişe taşıyor olabilir ama unutmasın ki sizin babanız da senelerce size babalık yaptı .Eşinizin kaç katı hakka sahip üzerinizde.Uçak parası çok ta astronomik değil eskisi gibi.Para bulunur da ,babanıza birşey olursa telafisi yok.
eşin alsın izin gidin beraber.Akşama konusucam . iste su an . kendimi atasım var su balkondan aşağı.. gram uyku uyuyamadım.sabaha kadar
Canım kanser değil mi?Eninde sonunda ölür br kanser hastası.Akciper bir de.Şuan da rezil bir haldeymiş.Kanser çok acılı bir hastalık heleki akciğer..Başlangıçtan itibaren üç ay içinde ölen var iki yılda ölen var.İlk aylarda ölüm çok duydum.Geç teşhis edilmşse hele Bir tane on yıl yaşamış dıymuştım ama nadirÇok erken teşhis edilmişse.Ama illa gidiyor oyıllar bir kanser hastası o hastalıktan .Hemşireyim ben.
ne demek ne yaparım. çok pasif kalmayın hayata karşı. babanızı görmek istediğinizden dolayı sizi boşayacak mı sizce kocanız . o nasıl bi düşünce öyle.Bu kişiden kişiye değişen bir nokta iste .. ben onu yaparsam her şeyi göze almam lazım. su üzüntülü halimizle bir de eşimle bağım koparsa ben naparim bilmem.. ve benim anam üzüntüsünden ölür kesin :'(((
canım benim . bak şimdi biz baba ana ya karşı böyle düşürsek yarın bizim çocuklarımız bize böyle düşünecek. çok yanlış kocan. çok .Ben giderim diyorum zaten her türlü hic farketmez. ger o çocuğun yiyeceği ekmeği varsa zaten yaşar diyorum . benim stresime aglamama bakmaz. Ne kdr rahatsın vurdumduynazsin diyor bana
Hayır yok. babam gençliğinden beri sigortalı iste çalışmadı. orada burada nerede iş bulursa çalışırdı . yıllarca babamin bu durumundan annem hastalık hastası oldu zaten. fabrikada sigortalı is buldular zamanında girmedi ben yapamam dedi. son 2 senedir sigortalı iste claisiyor5. ve sigorta sayısı henüz 1300lerde. ve babamin yaşı 56. düşünün . .canım benim tek yollamıyor bi şey olur diye .Allah ın izni ile bi şey olmaz . 30 haftalık vs değğilsinizki. çok yanlış düşünüyorsunuz. babanızı gidip görmeniz lazım.
öyle ağzına geleni söyleme canım. açıp bi sor . annem yalnız . arada refakat olarak birileri gitsin . yoruyor vs diye söyleyin.
babanızın maaşı vs yok mu. en azından bi kaç gün bakıcı tutsanız yanına. hastabakıcılar oluyor
sen aslında en çok annene üzülüyor gibisin öyle mi?Babalık konusuna gelince. birşey söylemek istemiyorum.. . ama benim annem kardeşime ve bana hem analık hem babalık yaptı. ve biz babamdan çok uzak ve ilgisiz büyüdük. içimde babama karşı cok farklı hisler var. O o yüzden bunu burada kimse anlayamaz .
canım bak kendin demişsin. pişman olacağın şeyler yapma.Ameliyat olalı 4 gün oldu. ama bir gün iyiyse bir gün kötü . ..![]()
ölümlü dünya böyle söyleme. baba anaya karşı biz görevimizi yapalım. hele ki hastalıkta mutlaka yapalım. hak var hukuk var öte tarafta. sen yine görevini yap canımBabalık konusuna gelince. birşey söylemek istemiyorum.. . ama benim annem kardeşime ve bana hem analık hem babalık yaptı. ve biz babamdan çok uzak ve ilgisiz büyüdük. içimde babama karşı cok farklı hisler var. O o yüzden bunu burada kimse anlayamaz .
konuş kesin dille söylemelisin. gitmek istediğini . izin alsın eşin seni yalnız yollamayacaksa. ve memur ise nasıl ayıramaz kenara bi uçak bileti kadar para. babanızın buna değmeyeceğini düşünüyor olabilir mi.Akşama konusucam . iste su an . kendimi atasım var su balkondan aşağı.. gram uyku uyuyamadım.sabaha kadar
Her şeyi düşünüyorum ki ben. su an babamin yanına gittim gördüm geri geldim diyelimCanim oncelikle gecmis olsun. Benim babamda akciger kanseri yuzunden ameliyat oldu ve sag cigeri tamamen alindi. Vok zorluklar yasadik.babam cok acilar cekti uzun bi sure. 1 yil olacak nerdeyse yeni toparlanmaya basladi. Vok zor ve yorucu bi surec malesef. Ama cok sukur atlatti ya o yeter. Kendini uzme ve gelmek icinde zorlama cunku babanin yanina uzun bi sure kimsenin yaklasmamasi gerekiyo. Solunum yetmezligi zamanla geciyo ama cok yorulunca tekrarliyo.sormak istedigin bisey olursa beklerim
Babam iyi fok şükür . bak arayani sorani yanına geleni de var . yalnız değil diyor. bilmiyorum artikkonuş kesin dille söylemelisin. gitmek istediğini . izin alsın eşin seni yalnız yollamayacaksa. ve memur ise nasıl ayıramaz kenara bi uçak bileti kadar para. babanızın buna değmeyeceğini düşünüyor olabilir mi.
evet . bu süreçte moral da çok önemli . Allah şifa versin . çağımızın hastalığı kimin başına geleceği belli değil . Allah güç kuvvet versin inşallahBabam iyi fok şükür . bak arayani sorani yanına geleni de var . yalnız değil diyor. bilmiyorum artik
Hava en az 2 saat çalışması lazım. ama babam 5 dkka sonra kapatıyormuş. çok skiyormus hava onu. babam da iyileşmek icn hiç caba harcamıyor . yürü diyoruz yürümüyor . öksür diyoruz oksurnuyor . afedersiniz tuvaleye bile gitmiyorDaha yeni ameliyat olmuş. Bu evreler normal. Zamanla yürüyecek o alete nefes verip kırmızı topu da kaldıracak.
Annen de ne vicdanlı kadınmış. Gidip bakmış.
Herkes beni ve esimi yağmaladı. su yorumlardan ötürü sabaha kadar unalima girdim. ağlama krizlerine girdim. siz dr istediğinİz yorumu yapabilirisiniz . önemli değil.Allah babanıza şifa versin tez zamanda kendine gelir insallah.. Anneniz elleri öpülecek kadın..
Eşinize de kızamıyorum, bilmiyorum ama kızamadım. Hamileliğin de etkisiyle daha hassassınız tabi. Ama babanız çok şükür hayatta ve bebeğinizi de düşünmeniz gerekiyor. Ay ne desem bilemedim ki![]()