- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
- 333
1 kardeşim var zaten.o da 17 yaşında. stajı var ve okulu var. annemin yanında yaniDiğer kardeşlerin nerde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kardeşim var zaten.o da 17 yaşında. stajı var ve okulu var. annemin yanında yaniDiğer kardeşlerin nerde?
Kaynanamda böyle bir şeyi yaşadık demedim ki.. :/Daha önce kaynanamda bu psikolojiyi yaşadık diyosun, dmeekki kendi annesi için gidebiliyor da seni de götürebiliyor aynı zamanda.
Allah korusun babana bişey olsa, hamileydim eşim izin vermedi gidemedim demek içini rahatlatacak mı ?
Baba bu ya baba!
Babam 56. ben 23canım bak kendin demişsin. pişman olacağın şeyler yapma.
kaç yaşındasın. baban kaç yaşında
Kardeşleri çalışıyor. ve biz izin alamıyoruz diyorlar. babamin yanına bir gün dahi gelip kalmadılar. babamin iz kardeşleri bunlar ! gitti günlerdir benim annem kaldı babamin yanında. iste beni kahreden bu !sen aslında en çok annene üzülüyor gibisin öyle mi?
babanın kardeşlerinden filan kimse yok mu?
gerçi onlar da kendi çocukları baksın bize ne diye düşünebilirler.
genelde öyle olur
usulünce kısmına katılıyorum ama düşüncesizce kısmına katılmıyorum.Bayan hemsireymis . o yüzden her şeyi biliyor ve bildiğini usulunce veya düşüncesizce söyleyebilme hakkı var !!!
Istediginizi düşünün. izah edecek halim yok.Az evvel fazla açık ifade ettiğini belirttimtulipa adlı arkadaşıma. Ama iyiki söylemiş, hoş kendi söylemiş kendi işitmiş.
Valla konu sahibesi,
Konunu okudum, yorumlara verdiğin cevapları okudum. Ve asla samimi bulmadım seni. Hamileliğini bahane etme işini bir kenara bırak önce.
İkincisi ara ara yorumlarda babanın babalığı hakkında yorum yapmayacağını, sigortalı işi kabul etmediği için anneni maaf ettiğini vs belirtmişsin. Şu durumda bunları buraya yazan sen, bu konuyu da açmasaydın o zaman. Evlat taşıyorsun içinde, yavru büyütüyorsun. Hiç mi korkmuyorsun bugün babama, yarın bana diye. Türk filmi gibi "kocam giderse naparım sonra ben" şaka falan olsa keşke bu konu. Kendi aileme gitmem diyen eş, aynı zamanda babana göndermeyen eş. Sonra izin sıkıntı o sıkıntı bu sıkıntı. Zaten sorun istedikten sonra bulması kolay canım, hamilesin ya işte onu bile hastasın gibi anlatmışsın.
Ben annemi 10 ay evel kanserden kaybettim. Annem hastalığın ilk zamanlarında ben yoğum bakım kapılarında üniversitedeydim ve sınavlarıma çalışıyordum bir koşu sınava girip hemen hstaneye dönerdim, 5 dakikalık görüş saatini beklerdim. Gelirim yoktu, ben param yok diye lavabodan su içtiğimi biliyorum konu sahibi! Kimsem yoktu yanımda, kendim ağlar kendim dinlerdim. Paşalar gibi okudum ve aslanlar gibi güldürdüm annemi. Evde ona prensesler gibi bakıp, sabahlara kadar başında bekleyerek ders çalıştım. İnsan kalbi istesin, borç alır, eşya satar. Herşeyi yapar. Ben yaşadım bu olayı, annem gelen yok diye ağlardı da kahrolurdum. O yüzden asla tahammül edemiyorum bu tarz vurdumduymaz tavırlara. Maddi durumun yok ama hamilesin. Bilemiyorum, babana hakikaten bol bol dua edicem. Ve annen hakikaten kadın gibi kadınmış. Allah o anneye de sağlık dolu uzuuuun ömürler versin. Ne mutlu böyle bir kadın var dünyada.
Empati kurup düşünüp yazabilirdi.usulünce kısmına katılıyorum ama düşüncesizce kısmına katılmıyorum.
annen de geçmişin hatırına sizlerin hatırına kalıyor demek ki.Kardeşleri çalışıyor. ve biz izin alamıyoruz diyorlar. babamin yanına bir gün dahi gelip kalmadılar. babamin iz kardeşleri bunlar ! gitti günlerdir benim annem kaldı babamin yanında. iste beni kahreden bu !
Bende ayni seyden bahsediyorum zaten sorun nedir? Düşünceli bir şekilde yazmaliydi evet..sizi ve suanki durumunu düşünüp babanızın durumu hakkında bilgi verebilirdi. Farklı birşey mi söyledim.Empati kurup düşünüp yazabilirdi.
Bazı uçuşların fiyatı otobüsten ucuz oluyor. THY nin sayfasından bakabilirsin. Ya da söyle nereden nereye olduğunu ben hemen bakayım ucuz bilet bulayımUcakla gidemem. maddi olarak çok sıkıntıdayız bu aralar...![]()
Herkes beni ve esimi yağmaladı. su yorumlardan ötürü sabaha kadar unalima girdim. ağlama krizlerine girdim. siz dr istediğinİz yorumu yapabilirisiniz . önemli değil.
Peki ya Allah korusun babanıza değil de annenize birşey olsa ,yine gitmez misiniz?Para gözünüze görünür mü veya eşinizin göndermemesi umurunuzda olur mu?Geçmişte yaşananları siz bilirsiniz,ama babanızın son anları da olabilir ,en azından yüz yüze görüşüp ,helallik alabilirsiniz.Allah ,annenize de yardım etsin.Babalık konusuna gelince. birşey söylemek istemiyorum.. . ama benim annem kardeşime ve bana hem analık hem babalık yaptı. ve biz babamdan çok uzak ve ilgisiz büyüdük. içimde babama karşı cok farklı hisler var. O o yüzden bunu burada kimse anlayamaz .
Arkadaşım yurt içi uçak bilet fiyatları otobüs fiyatlarından daha düşük, once bi araştırsaydın keşke..Ucakla gidemem. maddi olarak çok sıkıntıdayız bu aralar...![]()
:'( :'((((((((((Peki ya Allah korusun babanıza değil de annenize birşey olsa ,yine gitmez misiniz?Para gözünüze görünür mü veya eşinizin göndermemesi umurunuzda olur mu?Geçmişte yaşananları siz bilirsiniz,ama babanızın son anları da olabilir ,en azından yüz yüze görüşüp ,helallik alabilirsiniz.Allah ,annenize de yardım etsin.
Hayır biz babamı yanımıza alacaktın. hem fikirdik eşimle. ama babamin tedavi süreci başladığı için doktoru kabul etmesi. annem de sen tek başına naisl bakarsın babana. ben burada kafayı yicem artık deyip durdu. çok farklı br durum :'(annen de geçmişin hatırına sizlerin hatırına kalıyor demek ki.
istemese kalmazdı.üzülme bu kadar.
ama sonrası asıl sorun işte.
kim bakacak?
sen hadi gidip görüp gelirsin bir şekilde de.
buradaki yorumlar senin eşine odaklı hep.
öyle yazdın böyle yorumlar geldi doğal olarak.
eşin senin ailenle ilgili bir yükümlülük altına girmeni istemiyor belli ki.
engellemek istediği bu.
ama gidip görmene engel olması asla doğru değil.
Sizi üzdüysem özür dilerim .Ama kırgınlıkları geçmişte bırakıp ,eşinizle konuşmalısınız.Belki eşinize de babanızla kırgınlıklarınızı anlattığınız için göndermek istemiyor olabilir.Gidemediğiniz için konu açtığınıza göre ,esasında kırgın olsanız da gidemediğiniz için ,içiniz rahat değil.:'( :'((((((((((
Evet benim almak istediğim cevaplar bunlar. ama eşim de eşim başka bir sey yok yorumlarda . şimdi telefonda saç bas kavga ettim eşimle ağzıma geleni söyledim. dur izin almaya çalışıyorum . sabahtan beri koşturuyorum yavrum yapma böyle aksama gidicez bak insallah dediannen de geçmişin hatırına sizlerin hatırına kalıyor demek ki.
istemese kalmazdı.üzülme bu kadar.
ama sonrası asıl sorun işte.
kim bakacak?
sen hadi gidip görüp gelirsin bir şekilde de.
buradaki yorumlar senin eşine odaklı hep.
öyle yazdın böyle yorumlar geldi doğal olarak.
eşin senin ailenle ilgili bir yükümlülük altına girmeni istemiyor belli ki.
engellemek istediği bu.
ama gidip görmene engel olması asla doğru değil.