Çok kötüyüm...

canım git babacığını gör, ne yapmış olursa olsun o senin baban ve sağlığı iyi değil. Allah korusun babana bir şey olursa sonra gitmedin diye çok üzülürsün, vicdan azabından yatamazsın.
Bak sende hamilesin, hasta olsan ve çocuğun seni görmeye gelmezse ne hissedersin?
Kocanı boşver, git babanın yanına, öp, sarıl inan gün gelir ararsın da bulamazsın. Babanın hayırlı dualarını al. O da seni bekliyordur. Hem ona da moral olur. Kafanı duvarlara vurmak istemiyorsan gitmen gerek..

Not: gitmene ben bile sevindiysem baban kimbilir nasıl sevinecek..

canım git babacığını gör, ne yapmış olursa olsun o senin baban ve sağlığı iyi değil. Allah korusun babana bir şey olursa sonra gitmedin diye çok üzülürsün, vicdan azabından yatamazsın.
Bak sende hamilesin, hasta olsan ve çocuğun seni görmeye gelmezse ne hissedersin?
Kocanı boşver, git babanın yanına, öp, sarıl inan gün gelir ararsın da bulamazsın. Babanın hayırlı dualarını al. O da seni bekliyordur. Hem ona da moral olur. Kafanı duvarlara vurmak istemiyorsan gitmen gerek..

:'( :'((( inşallah . bana bir sey dememiş olsa da.. evet bekliyordur yine de belki

:'( :'((( inşallah . bana bir sey dememiş olsa da.. evet bekliyordur yine de belki

Yine de çok kötü durımda adam.Yalnız bırakma zor gününde.
.Evrelerden de belli olmaz.Heran sıçrayabilir yayılabilir.Temizleme yetersiz kalabilir
Şaka misin sen ya ? Hamile insana böyle yorum yapılır mı ? Anladık hemşiresin de bu neyin açık sozlulugu ? Keşke usul adap dersi de verselermis sana. Şu hale bak...

olmasan şimdi yollardım seni istediğin kadar kalır gelirdin dedi zaten. benim bir kere kanamam oldu 2 aylıkken. onun psikolojisi var hala onda. tek başına yolculuk yapacağım için korkuyor . aslında gerçekten bana çok destek oldu. anneme de çok üzülüyor. kardeşleri yegenleri dururken anneme düşmez ne biçim insanlarmış şeytan diyor telefon ac onlara dağzına geleni söyle diyor dedi.
Babanız için geçmiş olsun ama çocukları varken kardeşleri ve yegenlerine bakmaz düşmez.Ya çocukları olarak sırayla bakacaksınız yada para toplayıp bakıcı tutacaksınız.

Bazı yorumlar beni çok üzse de, yine de hepinize çok tesekkur ederim . .. bu sabaha karşı Allahin izniyle yola cikcaZ eşimle . 1 gün dahi kalsak seni uine de yalnız yollamam yollayamam bu benim fitratima aykırı dedi. çok kalamicaz . çünkü az izin alabilmiş . O da afedersiniz milletinin ayağının altını yalayarak kendini acindirarak resmen : @@ neyse ki sonuç itibariyle gidiyoruz . eşimin gelmesi aslında bana daha çok destek ve moral olacak ... böylesi nasipmiş . Belki orada sen git ben biraz daha kalıcam dicem o zaman ikna edicem o zaman kabul ederse daha fazla kalıcam babamin yanında Allahin izniyle insaallah . .. :'( gorumcem bile dedi bu akşam . seni memlekete gittiğinde bıraksın bari sen kal o geri gelsin. ne kadar kalırsan o kdr iyi senin için de moral olur dedi . ben de gidince soylicem bakalım ne dicek dedim...
gitmenize sevindim hayırlı yolculuklar.

Aslında şu aralar sanılanın aksine uçak biletleri normal fiyatından daha ucuz. Uçak bileti pahalı diye bakmamazlık etmeyin lütfen.

Siz hangi şehirdesiniz babanız hangi şehirde ?
Bilet bakalım size siz kalın orda eşiniz dönsün.

Hastanede kanamamız olsa bile hemen müdahale edilir

Selâm kızlar . ..
Kizlar sürekli stresli,sıkıntılı zamanlarim var. Ağlıyorum hickira hickira .. hangi birine üzüleyim kafama takayım bilmiyorum... babam akciğer kanseri. Ve ameliyat oldu 4 gün evvel. Benim annem babam ayrı. Babamin yanında kimse kalmadı.. Annem kaldı.. 5 gün boyunca. Sırf Allah rızası için ve evlatları hatırına. Ama çok yıprandı. Bu ameliyat çok zor ve riskli olduğu için . babamin Afedersiniz balgamı olmuş sürekli istifra etmiş üstüne basina. Ve bunların hepsini hastanede annem gördü yaşadı. O temizledi babamin üstünü. Vücudunu sildi kokmasın diye. Üstünü değiştirdi. Afedersiniz tuvaletini bile yapamıyor pijamasini indiremiyormuş annem yapmış tüm bunları. Şimdi ben bunları düşündükçe krize giriyorum. Kimse kalmadı yanında. Annemin üzerine düşmediği halde tüm bunları benim anam yaptı. 2.si babamin ameliyattan sonra sürekli yürümesi ve derinden öksürmesi gerekiyor. Ciğeri pıhtı atmasın ve şişmesin diye. Ama babamin canı çok açıyormuş. O yüzden yürüyemiyormuş . yürüdüğünde de bir iki adım atsa nefesi kesiliyormus... hava takılı suan babamda. Şimdi diyeceksiniz neden Mişli anlatıyorsun. Çünkü ailemden cokk uzaktayım. Bilmediğim bir şehirdeyim. Buraya evlendim. Bunların hepsini telefondan öğreniyorum. Yanlarına gidemiyorum. Anacagizima destek olamıyorum. Babama sarsılamıyorum. Krize giriyorum resmen. O kdr kötüyüm ki anlatamam .. . Esim Bu halimi gördükçe sınır küpü oluyor. " eger ki o çocuğa bir sey olsun herkesten tek tek sorucam hesap. Önce annenden başlıcam " diyor. Annem bana her şeyi söylüyormuş diye kızıyor. Sen hamilesin neden saklamıyor senden . Babamin durumunu kendi durumunu vss.. diyor. ve ben Şuan hamileyim 19. haftamdayım.. nereye kdr gidecek böyle napicam ben. . babamin bu durumu normale döner mim solunum yetmezliği yaşıyor bu geçer mi. benim bu durumum nasıl geçecek. nolursunuz kusura bakmayın. cok uzun yazdığım için . ama benim burada dertlesebilecegim bir tek arkadaşım komşum bile yok deliricem en sonunda..
Kanserin neyini saklayacakmış yahu??
Eşiniz tam bir hödük ama siz de hatalısınız.
Ya benim amcam kanserken ben duramadım yerimde bir an önce gitmek istedim eşim de sağ olsun beraber gidelim bir daha belki göremeyiz dedi ve öyle de oldu.
Babanız bu haldeyken nasıl durabiliyorsunuz evde??
Yazık, çok yazık!!
Kocanın annesi kanser olsa o zaman da seni uzak tutacak mı acaba??
Adım gibi eminim hizmet etmenizi beklerler.
Kimseyi dinleme ve git babanın yanına

çok çok sevindim. hayırlı yolculuklar.
babacığına da moral olursun inşallah. daha bi iyileşme çabası gösterir inşallah. doktorun dediklerini yapar inşallah

çok çok sevindim. hayırlı yolculuklar.
babacığına da moral olursun inşallah. daha bi iyileşme çabası gösterir inşallah. doktorun dediklerini yapar inşallah
Amin InşaallAh . tek istediğimiz bu zaten . bunca olanlara karşın babamin kendi ve bizim için çaba harcaması.. :/

çıkış vakti de geldi.işler yoğundu ama alışveriş yapmayı da ihmal etmedim şükür .
günler ne kadar da hızlı geçiyor . öpüyorum . iyi akşamlar

Çok geçmiş olsun babanıza

Ne yapın edin biraz kalın

Eşiniz az makul düşünsün
Babanızın size ihtiyacı var

ya bu nasıl bir yorum. Allah vicdan versin. bi okuyun yazdıklarınızı yollamadan önce. hamile kadına ne diyorsunuz siz ya. bu doğruluk değil patavatsızlık.
Adam ölecek gidemiyorsun dedim.Nee ölecek mi dedi.Kanserin bir safra kesesi ameliyatı gibi olmadığını bilmesi gerek.Yanlış birşey söyledipimi düşünmüyorum.Olayın vahametini anlamamış gibiydi sonuçta.En azından eşi anlamamış gibiydi...

Ne oldu gitti mi arkadaş.

Adam ölecek gidemiyorsun dedim.Nee ölecek mi dedi.Kanserin bir safra kesesi ameliyatı gibi olmadığını bilmesi gerek.Yanlış birşey söyledipimi düşünmüyorum.Olayın vahametini anlamamış gibiydi sonuçta.En azından eşi anlamamış gibiydi...

Ne oldu gitti mi arkadaş.

Bugün gidecekti eşiyle öyle yazmış

19 haftalık gebesin otobüste ne gibi bişey olabilir ki yaa :/
Benolsam çoktan gitmiştim.Bahane üretip bir de bunlara üzülmeyin .

Ben kanser olursam böyle bir ameliyat geçirirsem evladım da böyle sebeplerden yanıma gelmezse ben kahrımdan ölürüm zaten..

Annen çok buyuk bir iyilik yapmış bence Babanızın yanına gitmek için Konuşun eşinizle en azından bir görüp Çıkın iyi gelir mutlaka ve kendinizi de ihmal etmeyin bebeğinize dikkat edin

Back
X