Çok kötüyümm dış gebelik geçiriyor olabilirim.

Bbrreezzee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
64
26
88
34
Kızlar 4 gün adetim de gecikme oldu. Dün doktora gittim. Doktor ultrasonda baktı. Rahmin içinde değilde dışında 3 cm lik bı kitle göründü. Doktor ya çikolata kisti ya da dış gebelik dedi. Kan tahlili ve renkli ultrason istedi. Tahlili yaptırdım. Gebelik göründü tahlilde ama rahmin içinde kese yok. Doktor şuan dış gebelik mı iç gebelik bişey söyleyemem dedi. Biraz takip etmemiz lazım falan dedi. Hiç kanamam da yok. Çok endiseliyim. Çok üzgünüm.. iki gündür kendimde değilim. Bugünde renkli ultrason çekilecek. Bakalım ne çıkacak.

Canm doktor seni biraz korkutmus. Kese hemen gozukmez. Benm 5.haftamda gormustuk. Bikac gun daha bekle. Insallah dis gebelik degildir. Bhcg degern ne cikti

Canm doktor seni biraz korkutmus. Kese hemen gozukmez. Benm 5.haftamda gormustuk. Bikac gun daha bekle. Insallah dis gebelik degildir. Bhcg degern ne cikti
HCG degerim 795,7 . Doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi ama. Ben 4 buçuk haftalık olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…