çok mahcup oldum çok gülsem mi ağlasam mı şaşırdım :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
uzun zamandır planladığımız tatilimizi sonunda yaptık sevgilimle herşey mükemmeldi çok mutluyduk gel gelelim son dakika olana:43: ya aslında biraz çekinerek yazıyorum ama aklıma geldikçe hem çok gülüyorum hemde utanıyorum:1: sevgilimle akşam yemeğinden sonra odamıza çıktık muhabbet ediyorduk zaten yemek yemekten çok çekiniyordum yanında ama bu defa rahat yedim ama kendimi çok kastım karnım gaz doluydu :30: yemeğin yanında kola içmeminde etkisi vardı buna kızlar ayaktaydık konuşuyordük gülerken istemdışı gaz çıkardım ya:17::18::17::18: o anda ölmek istedim resmen karşılıklı kahkahalara boğulduk ama ben kıpkırmızı oldum ve soğuk terler boşalttım resmen kendime gelemedim :18::17: düşünün onun yanında herşeye o kadar dikkat ediyordum ki o nasıl oldu anlamadım oda up uzun sürdü:17::1: ama sevgilim hiç bozuntuya vermedi aşkım benim olabilir dedi alnımdan öptü benim yanımda her zaman rahat olmanı istedim zaten dedi bende aşkım bu kadarda değil dedim yine kahkalara boğulduk falan:1: yani cidden gülsem mi ağlasam mı bu duruma bilmiyorum ama tek bildiğim çok utandığım ve çokta güldüğüm:52:

anam cok guldum
bnde esımın yannda alttan gaz kacrdım ya 1 2 kez duydumu dıye baktım o bana bakmıodu
sonra hhemen sıgara yaktım kokmasın dıe:1::1:

Olabilir bebeğim böyle şeyler, gayet doğal yani, sıradan, insanlık halleri, hiç dert etme, oda yapıyor sonuçta.:1: Tek derdin bu olsun inşallah. :)

Ayy bır de alnından opmuss cok guzel bırsey yapmıssın gıbıı :9: :9:
Saka bır yana olurr sekerım boyle seyler Allah bır daha vermesın ama :9: :9:

Çok yaşa emi yanaklarım acıdı gülmekten :52::52: 5 senelik evliyim daha bi pırtım yok kız maşşalah sana bide uzun ayy düşünemiyorum :52::52::52::52: en korktuğumda o saçma aslında onlar rahat rahat salıyolar sancıyı biz çekiyoruz bitaraflarına sağlık koy gitsin boşver ne utanıyosun ohh rahatlamışın işte :54:..

Hahahahahaha ay çok hoş yaaa.
Böyle durumlarda susması daha utanç verici.:17:
Bence sevgiliniz rahatsız olmamış, sizde rahat olun. Allah mutluluğunuzu daim etsin.:16:

ah bende boyle bir olay yasamistim,utandirici ama,takmadim fazla.güldük sizin gibi.
normal ya olabilir kazara..Nenem hep derdi otururken saglam oturun die:)

:52::52::52:hehehe..böyle bir şey olsa ben de çok utanırım.Seninki iyi davranmış canım yine,benim erkek arkadaşım kesin dalga geçerdi benimle.

ayyy bende güldümm şuan sayendee canımmm :52: sevindimmmm sorunsuz geçmesineee dert etme yaa olab.lir ama bende böyle birşey yaşasam utanırdım senin gibi :1:

ahahah gece gece güldürdünüz beni..

bende bi kere gripliyken mecbur yanında burnumu çekmiştim çok utanmıştım.:9::9:

ah ahh ilk zamanlar nede çekiniyodum sevdiceğimden..

utanılacak bişey değil gibi insan rahatsızlanabiliyor sonuçta..

en kötü gününüz böyle olsun diyelim mi hahah :1::1:

yemek yerken bile çekinen birisinin gaz çıkardığı anı tahmin etmek zor degil canım:40: ama çok normal şeyler bunlar. onlar rahat rahat yapıyor biz yapınca yerin dibine giriyoruz... :52: utanılcak birşey değil işte de, hep yazısız kurallar işte :45:

ben olsam ben de utanırdım walla :52: ama canım insanlık hali olabilir. gülmüşsünüz geçmiş ne güzel :8:

hahahayttt:9: gece gece krize girdim alt komşum kapıya gelecek:52: Allah iyiliğinizi versin kötü bir talihsizlik olmuş :9: biran gözümde canlandıda koptummm yani o kadar diyim :9: neyse insanlık hali olur diyeceğim ama 10 yıllık evli olmama rağmen hala kocamın yanında gaz çıkarabilmiş değilim :9: sanki böyle şeyleri kadınlar yapamazmış gibi :31: en azından erkek arkadaşın durumu kurtarmış :34: bu arada yorumlarada çok güldüm :9:

Son düzenleme:
o kadar utandım ki resmen yerin körün dibine battım kendimi çok kasıyodum yanında ya nasıl oldu inanın anlamadım:17: ya sırf ben utanmayayaım diye valla gelirse bende yapacağım aşkım söz sen yeterki utanma rahat ol dedi çocuk o kadar yani:52: valla insan düşmanımın bile başına vermesin kızlar etkisinden halen kurtulabilmiş değilim:17:

ay canım kıyamam ya ne kadr utanmışsın :)

olabilir böyle şeyler kazara insanz hepimiz o da yapabilirdi :52:
hem siz bildiğim kadarıyla baya uzun süredir berabersiniz
yani yeni tanıştığın birinin yanında yaptğnı düşün birde o daha kötüü

:D canım benım olsun takma kafana ne var bunda :D sevgılıyken bende utanıyordum herseyden hıc kaçırmışlıgımda olmadı ama evlendıkten sonra salıyom artık :D sımdı hıc utanmıyom takma boşverr:D:D:46::52::52:

o kadar utandım ki resmen yerin körün dibine battım kendimi çok kasıyodum yanında ya nasıl oldu inanın anlamadım:17: ya sırf ben utanmayayaım diye valla gelirse bende yapacağım aşkım söz sen yeterki utanma rahat ol dedi çocuk o kadar yani:52: valla insan düşmanımın bile başına vermesin kızlar etkisinden halen kurtulabilmiş değilim:17:
canm oluyo arada
okadar garıpkı yalnızken gram gaz olmuyo esın sewgılınle de patlıcak gbı oluyo ınsan ama tek degılsın oluyo yanı uzulme

Back
X