- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
uzun zamandır planladığımız tatilimizi sonunda yaptık sevgilimle herşey mükemmeldi çok mutluyduk gel gelelim son dakika olana
ya aslında biraz çekinerek yazıyorum ama aklıma geldikçe hem çok gülüyorum hemde utanıyorum
sevgilimle akşam yemeğinden sonra odamıza çıktık muhabbet ediyorduk zaten yemek yemekten çok çekiniyordum yanında ama bu defa rahat yedim ama kendimi çok kastım karnım gaz doluydu
yemeğin yanında kola içmeminde etkisi vardı buna kızlar ayaktaydık konuşuyordük gülerken istemdışı gaz çıkardım ya
:18:
:18: o anda ölmek istedim resmen karşılıklı kahkahalara boğulduk ama ben kıpkırmızı oldum ve soğuk terler boşalttım resmen kendime gelemedim :18:
düşünün onun yanında herşeye o kadar dikkat ediyordum ki o nasıl oldu anlamadım oda up uzun sürdü
ama sevgilim hiç bozuntuya vermedi aşkım benim olabilir dedi alnımdan öptü benim yanımda her zaman rahat olmanı istedim zaten dedi bende aşkım bu kadarda değil dedim yine kahkalara boğulduk falan
yani cidden gülsem mi ağlasam mı bu duruma bilmiyorum ama tek bildiğim çok utandığım ve çokta güldüğüm