- Konu Sahibi youonlyliveonce
3,5 yıldır beraberiz hayatımla şimdiye kadar hiç başıma gelmedi ama eninde sonunda gelecek şimdiye kadar iyi geldim yine. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım olsun takma kafana ne var bunda
sevgılıyken bende utanıyordum herseyden hıc kaçırmışlıgımda olmadı ama evlendıkten sonra salıyom artık
sımdı hıc utanmıyom takma boşverr
![]()
ben de aynen, asiri cekiniyordum evlendik hala oyle.. sonra bir gece uyurken kacivermisertesi sabah kikirdayarak bana anlatti ayy kipkirmizi oldum o kadar utandim.. ama esim bu konuda oldukca rahat
gorumcem ve kayinvalidem bile saliyor valla arada, sonra guluyorlar kendilerine falan.. nasil rahat insanlar
ben hala o raddeye gelemedim tabi ama eskisi kadar kasmiyorum kendimi
tutuyorum ama yanlislikla kacarsa cok da utanmiyorum artik napayim..
![]()
düet bile yapıyoz biz bazenacayip eğleniyoruz hala daha gülüyorum aklıma geldikçe:)))
düet bile yapıyoz biz bazenacayip eğleniyoruz hala daha gülüyorum aklıma geldikçe:)))
ben de aynen, asiri cekiniyordum evlendik hala oyle.. sonra bir gece uyurken kacivermisertesi sabah kikirdayarak bana anlatti ayy kipkirmizi oldum o kadar utandim.. ama esim bu konuda oldukca rahat
gorumcem ve kayinvalidem bile saliyor valla arada, sonra guluyorlar kendilerine falan.. nasil rahat insanlar
ben hala o raddeye gelemedim tabi ama eskisi kadar kasmiyorum kendimi
tutuyorum ama yanlislikla kacarsa cok da utanmiyorum artik napayim..
![]()