çok mahcup oldum çok gülsem mi ağlasam mı şaşırdım :(

kızlar az önce mesajlaşıyorduk konusunu açtık aşkım hala çok utanıyorum yazdım oda ben seni her halinle seviyorum yazmış ve gülümsemiş :52: :18:

boşver canım içinde kalcağına dışarı çıksın demişler derdim ama ben yaşasaydım bende utanırdım:D deşme daha cok boşver insanlık hali:D

olmş bitmiş bence çok üstüne düşme gözüne batmamış anladığım kadarıyla ama sen bunu ona msj atarak problemmiş gibi görme ve gördürme olablr tabi
hatta ben de wc ye gittiğmde kaçırıyorum duydumu acaba die pank oluorm o salonda oturuyodu gittim sordum duydun mu diye yoo diyo rahat ol :52:

:D canım benım olsun takma kafana ne var bunda :D sevgılıyken bende utanıyordum herseyden hıc kaçırmışlıgımda olmadı ama evlendıkten sonra salıyom artık :D sımdı hıc utanmıyom takma boşverr:D:D:46::52::52:

:46::46::46:

ben de aynen, asiri cekiniyordum evlendik hala oyle.. sonra bir gece uyurken kacivermis :9: ertesi sabah kikirdayarak bana anlatti ayy kipkirmizi oldum o kadar utandim.. ama esim bu konuda oldukca rahat :19: gorumcem ve kayinvalidem bile saliyor valla arada, sonra guluyorlar kendilerine falan.. nasil rahat insanlar :D ben hala o raddeye gelemedim tabi ama eskisi kadar kasmiyorum kendimi :37: tutuyorum ama yanlislikla kacarsa cok da utanmiyorum artik napayim.. :9::9:

ben de aynen, asiri cekiniyordum evlendik hala oyle.. sonra bir gece uyurken kacivermis :9: ertesi sabah kikirdayarak bana anlatti ayy kipkirmizi oldum o kadar utandim.. ama esim bu konuda oldukca rahat :19: gorumcem ve kayinvalidem bile saliyor valla arada, sonra guluyorlar kendilerine falan.. nasil rahat insanlar :D ben hala o raddeye gelemedim tabi ama eskisi kadar kasmiyorum kendimi :37: tutuyorum ama yanlislikla kacarsa cok da utanmiyorum artik napayim.. :9::9:

görümce süper:52::52::52:

ayy benimde başıma geldii :9:
bende güldüm ama nasıl terledim utançtan sevgilimde anladı al be yaa utanma dedi bi saldı gülmekten yere yatıp bidaha saldım bu seferde o bozuldu :32:
arada nadiren yapıo yada karnım ağrıo diyo salıver aşkım diyom yoookk gülüyon diyoo o zamanda

:9: koptum gülmekten yaa :9: allah iyiliğini versin :) bilmeden kaçmış ama uzun da sürmüş yarıda kesemedin mi :9:
insanlık hali boşver :9:

gaz bu başka nerden çıkacak be güzelim ya ağzından ya da ordan bunun neyinden utanıyosun sanki devlet meselesi ,içinde kalıpta sana gaz krampları mı girseydi sağlıklı her insan yaşar bunu

:52: olabilir ya takmamak lazım ama şuna dikkat etmek gerek hangi durumdan cok kaçmaya çalışırsak kasarsak o durum mutlaka olur.rahat olmak lazım

çoğunuzun gülmesine sebep olduğum için mutlu oldum :1: yani ben açmadan asla açmaz konusunu biliyorum ama yaklaşık 2 saat boyunca bu konu üzerinde durdum elimde olmadan utanma ile gülme karışık :1: tatilden dönerken yolculuk esnasında arabada slow müzik çalıyor aşkım bi eliyle direksiyonu tutuyor diğer eliylede benim elimi tutuyor gözlerime bakıyor düşünün öyle romantik anlarda bile aklıma hep o geldi gülmemek için zor tuttum kendimi:52:

Son düzenleme:
Fox da bir dizi vardı.Babam İçin adı.Oradaki kızda tam çıkma teklifi alacakken gaz çıkarıyordu o geldi aklıma :9:
Neyse canım , robot değilsin ki sen de insansın olur öyle şeyler :38:

düet bile yapıyoz biz bazen:D acayip eğleniyoruz hala daha gülüyorum aklıma geldikçe:)))

:52::52::52::52::52: arkadaşım sen çok yaşa emi.biz de sizdeniz.size bi fıkra anlatayım :

köyün birinde gelinin biri eşine karşı çok soğukmuş,eşi de bu durumdan şikayetçiymiş.büyüklerden bi kadın geline nasihatte bulunmuş az işveli,cilveli ol,eşine naz saz yap filan demiş.gelin de saftrik bişey.kocası yanına yaklaşınca bi pırtlatıvermiş:1:adam ne yaptığını anlamaya çalışırken gelin demiş:ne var cilve yaptım sana:52::52::52:

şimdi biz de ilk evlendiğimizde çok dikkatliydik.gece bile ses duyamazsın o biçim.sonra eşimin sindirim sorunları başladı arada bi pırtlattı.sonunda dayanamadım yahu ne yapıyorsun dedim.eşim de bastı isyanı:'' bir insan eşinin yanında evinde bile rahat edemeyecekse nerde edecek '' diye...

işte o gün bugündür bizim de karşılıklı cilveler aldı başını gidiyo:52:

:D kayınvalıden he :D vayy bee :D:D :66::66: bız okadar degıl yaa anca karı koca arasında salmacalar :D ehehehe

Back
X