- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- Konu Sahibi hayalkenti
Şimdi bır ablayla konustumda eşinin aılesıne ev araba almışlar kendiside kirada bunlar normalmı? yani cogu erkek böylemi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohaaa diyorum.
Abla memnunmuymus halinden ?
Bu ne yaa boyle, elinde olsa verirsin ama kendinde yokken esin ailesine vermek cok sacma, hele de zarurriyet deyilse.
Bence çok sacma kendi evi yok bide eşinin ailesine evle arabamı almış evi bi nebzi anladık digelumde araba neyin nesi o lükse kacıyo kendileride kirada çok saçma ćokŞimdi bır ablayla konustumda eşinin aılesıne ev araba almışlar kendiside kirada bunlar normalmı? yani cogu erkek böylemi?
Kavga etmıs sordum bir dayak yemiş bir hafta yerınden kalkamamıs
onlar bizim dügünümüzde bi tane çöp vermedileer yapmadılar kendimiz aldık kendmz yaptık hiç yardım etmiyoruz haliyle çünkü ay başını zorla bekliyoruzŞimdi bır ablayla konustumda eşinin aılesıne ev araba almışlar kendiside kirada bunlar normalmı? yani cogu erkek böylemi?
Oldu bide dayak yemiş dayagín üstüne eşine mükafat vermiş vallh baya bi sacmalamış...Kavga etmıs sordum bir dayak yemiş bir hafta yerınden kalkamamıs
Cebimde ev alacak param olsa, ailem de kirada olsa alır ve onları oturturum. Bunu eşin ailesi için de aynı şekilde düşünebilirsiniz. Biz genciz çalışır çabalar kira da öderiz. Ama ailenin ömrünün son demlerinde rahat etmesi önemli.
Siz yapın demdim zaten, ben yaparım dedim. Anne babamla aynı evde oturmaktansa kira vermek daha mantıklı bence. Hayata bakış açısı, kişilik, beklenti meselesi tabi ki bunlar.Hayır yapmam alır onları yanımda bakarım ama ben kıradayken sıkıntıda iken o evın borcunu ödeyemem allah mecbur etmesın..Birde lüks ev ısterler sinir olurum
Siz yapın demdim zaten, ben yaparım dedim. Anne babamla aynı evde oturmaktansa kira vermek daha mantıklı bence. Hayata bakış açısı, kişilik, beklenti meselesi tabi ki bunlar.
Hayır yapmam alır onları yanımda bakarım ama ben kıradayken sıkıntıda iken o evın borcunu ödeyemem allah mecbur etmesın..Birde lüks ev ısterler sinir olurum