Çok merak ediyorum/ olabilir mi

papatyagil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
126
224
103
Bu ay reglim 10 12 gün gecikti. Test yaptım ama negatif çıktı. Testin sonucu kesin midir. Üç gün önce test yaptım ve hala regl olmadım. Ama günlerdir ara ara çok hafif bir ağrım oluyor. Şimdi ben tekrar test yapmalı mıyım yoksa bu gecikme mevsimsel filan mıdır?

Evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa test dediğiniz kan testi mi ?
Eğer evde idrar testi yapıyorsanız , kan vermenizi tavsiye ederim .

Belli olmaz canim ama umutlanma bence . Benim adetim gectiginde , test yaptigimda pozitif cikmisti.
Stres olur , mevsimsel olur. Arada benimde 1 hafta gecikme, bazen erken olur.

Bence oluruna birakmaya birak. Stres en kotusu cunku. Ugras bul kendine, dusunme

10-12 günde çok rahat çıkması lazım geç döllenme bile olmuş olsa.. Bence siz bi doktora görünün nolur nolmaz

Daha önce gecikme yaşamamıştım. Aslında benim için biraz erken o yüzden umutlanma değil de daha çok heyecan yaşıyorum

Kan ver rahat et bu stresle yaşayacağına.
Ben de sıklıkla adet düzensizliği yaşıyorum, papatya biberiye çayı yaptigimda 4. Bardağa gelmeden regl oluyorum :) ama gebelik riskim yok. Yani sen de kan verip kesin olmadığını öğrendikten sonra bu şekilde adet olabilirsin.
Ayrıca çok normal, havalar bir sıcak bir soğuk. Böyle dönemlerde herkesin regli sapabiliyor. Hamileliği kafaya çok taktiysan psikolojik olarak adet olamıyor da olabilirsin.
Bir keresinde ben 3 haftaya yakın adet oldum, doktor hap verdi. 'Neden olmustur?' dedim, 'olur öyle arada' dedi
Yani olur öyle arada,takılma.

Benzer konular gordukce yalniz degilim diye dusunuyorum.
Benimde gecikme oldu 35 gun oldu galiba, evde test yaptim, kan, idrar hepsi negatif, icmedigim cay kalmadi olacakmisim gibi agrim sizim var ancak olamadim bir turlu.

stres, mevsimsel, bakteri , mikrop, üşütme vs her şeyden olabilir.kan testi yaptırın ya da gidin muayene olun.en azından bebek yoksa bile sorunu öğrenmiş olursunuz.

Arkadaşlar durumunuz nedir papatyagil merak ettim seni benimde tam 11 gün gecti ama regl olacakmışım hissi hiç geçmedi yarın kan versem mi idrar testim 3 gün önce negatifti

Benim de aynen böyle bu ay.
gecikme devam ediyor. Evde test yaptim. Negatif cıktı . Rahat edemedim kan testi yaptırdım. Yine negatif cıktı oh be dedim. Korunuyorum çünkü.

Mevsimsel olabilir. Havaların soğumasından olabilir. Ben diş ameliyati oldum. Kullandigim antibiyotikten olabilir.

Evdeki test büyük olasılık doğru sonuç veriyordur. Ama yine de bi kan testi yaptırmakta fayda var.