• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok merak ediyorum yaşayan var mı?

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba arkadaşlarım. Nasılsınız ? umarım iyisinizdir. Ben bir şeyi çok merak etmekteyim. Gerçi her şey kader kısmet lakin, burası büyük bir blog olduğundan cevabımı bulabilirim umuduyla bir sorayım dedim :). Arkadaşlarım ben 1 buçuk sene önce nişan attım ( hakaret küfür, anneme karşı saygısız olması vs.. nedeniyle) hatta burada konu açmıştım. Şimdi çok mutluyum bin şükür ama şu his hiç gitmiyor. Şans isteyen oldu vs ama ben yapamadım kabul edemedim içim ısınmadı. Ya eski nişanlım nişan atar atmaz yiğeninin en yakın kız arkadaşı ile sevgili oldu vs. O yüzden zaten güven duygusu gitti bende.. Yani sanki bir daha hiç beni anlayan olmayacak yada sevip sevilmeyecğim gibi geliyor. Bir de olurda biri olursa ailesi nişan attım diye istemezse diye de düşünüyrum :( Hala geçmedi bu his ne kadar doğru bilmiyrum ama ne yapıcam onu da bilmiyrum bir yanım aman boşver kızım ya hiç yaşama bir daha aşk zaten diyor . Yada bağlanmaktan bir daha çok korkuyorum acaba bunu aşan var mı yada bu durumu yaşayan oldu mu. :)Teşekkürler şimdiden *))

Son düzenleme:
Maddi durunun varsa bi psikoloğa gidebilirsin
Travma mı değil mi anlar düzeltir ama durumun yoksa sen kendi krndini teljin etmelisin
Herkes aynı değildir her olayın sonu da aynı olmaz

Gelen gideni unutturur. Yeni biri olunca ay ben neden üzülmüştüm diyeceksin

Maddi durunun varsa bi psikoloğa gidebilirsin
Travma mı değil mi anlar düzeltir ama durumun yoksa sen kendi krndini teljin etmelisin
Herkes aynı değildir her olayın sonu da aynı olmaz

Taa başta gittim normal dedi anlattıkların yaşadıkların da işte ben onu daha atlatamadım sanki hep aynı olacak diye o korku var

Zamanla herşey unutulur. .
Yeni aşklar olur . .
Sevip sevilmek en güzel duygu . .

Merhaba arkadaşlarım. Nasılsınız ? umarım iyisinizdir. Ben bir şeyi çok merak etmekteyim. Gerçi her şey kader kısmet lakin, burası büyük bir blog olduğundan cevabımı bulabilirim umuduyla bir sorayım dedim :). Arkadaşlarım ben 1 buçuk sene önce nişan attım ( hakaret küfür, anneme karşı saygısız olması vs.. nedeniyle) hatta burada konu açmıştım. Şimdi çok mutluyum bin şükür ama şu his hiç gitmiyor. Şans isteyen oldu vs ama ben yapamadım kabul edemedim içim ısınmadı. Ya eski nişanlım nişan atar atmaz yiğeninin en yakın kız arkadaşı ile sevgili oldu vs. O yüzden zaten güven duygusu gitti bende.. Yani sanki bir daha hiç beni anlayan olmayacak yada sevip sevilmeyecğim gibi geliyor. Hala geçmedi bu his ne kadar doğru bilmiyrum ama ne yapıcam onu da bilmiyrum bir yanım aman boşver kızım ya hiç yaşama bir daha aşk zaten diyor . Yada bağlanmaktan bir daha çok korkuyorum acaba bunu aşan var mı yada bu durumu yaşayan oldu mu. :)Teşekkürler şimdiden *))

Kişiye göre değişir.
Nişanlı değildim ancak sevgilimden ayrıldıktan sonra birine evet olabilir dediğimde 6 sene geçmişti.
O kişi karşıma çıktı ve bir anda çok sevdim. Naaip olmadı sıkıntılar vardı ayrıldık.
Şimdi ilk sevgilimle 6 sene sonraki sevdiceğimi önüme koysalar 6 sene sonrakini seçerdim.
Umarım sizinki bu kadar uzun sürmez.
Hakkınızda hayrlısı.

Kişiye göre değişir.
Nişanlı değildim ancak aevgilimden ayrıldıktan aonra birine evet olabilir dediğimde 6 sene geçmişti.
Umarım sizinki bu kadar uzun sürmez.
Hakkınızda hayrlısı.

benim de bu gidişle uzun gibi.. hepimizin hakkında hayırlı olsun canımm :)

Taa başta gittim normal dedi anlattıkların yaşadıkların da işte ben onu daha atlatamadım sanki hep aynı olacak diye o korku var
Canım normal tabi
Ama sendeki etkisi geçnezse uzun zaman sonra bile hala aynı şey olacak korkusu varsa travmaya dönüşmüş olabilir
Gerçekten bunu anormal olarak algılama yaşadığın şeyin sonucu bu gayet normal.daha atlatamadıysan gerektiği ilgiyi sana göstermemiş demek ki psikolog yarım kalmış baksana..

O an gelir ve herşeyi unutursun demekki o an gelmemiş elbet bir gün aşksız hayat olmaz.

Back
X