Merhaba arkadaşlarım. Nasılsınız ? umarım iyisinizdir. Ben bir şeyi çok merak etmekteyim. Gerçi her şey kader kısmet lakin, burası büyük bir blog olduğundan cevabımı bulabilirim umuduyla bir sorayım dedim :). Arkadaşlarım ben 1 buçuk sene önce nişan attım ( hakaret küfür, anneme karşı saygısız olması vs.. nedeniyle) hatta burada konu açmıştım. Şimdi çok mutluyum bin şükür ama şu his hiç gitmiyor. Şans isteyen oldu vs ama ben yapamadım kabul edemedim içim ısınmadı. Ya eski nişanlım nişan atar atmaz yiğeninin en yakın kız arkadaşı ile sevgili oldu vs. O yüzden zaten güven duygusu gitti bende.. Yani sanki bir daha hiç beni anlayan olmayacak yada sevip sevilmeyecğim gibi geliyor. Bir de olurda biri olursa ailesi nişan attım diye istemezse diye de düşünüyrum
Hala geçmedi bu his ne kadar doğru bilmiyrum ama ne yapıcam onu da bilmiyrum bir yanım aman boşver kızım ya hiç yaşama bir daha aşk zaten diyor . Yada bağlanmaktan bir daha çok korkuyorum acaba bunu aşan var mı yada bu durumu yaşayan oldu mu. :)Teşekkürler şimdiden *))

Son düzenleme: