• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok merak ediyorum yaşayan var mı?

Sen bu tarz düşüncelerinin üzerinde durup üzülme bile arkadaşım.
Zamanla bu düşüncelerin ve duyguların ortadan kalkacak zaten.

Merhaba arkadaşlarım. Nasılsınız ? umarım iyisinizdir. Ben bir şeyi çok merak etmekteyim. Gerçi her şey kader kısmet lakin, burası büyük bir blog olduğundan cevabımı bulabilirim umuduyla bir sorayım dedim :). Arkadaşlarım ben 1 buçuk sene önce nişan attım ( hakaret küfür, anneme karşı saygısız olması vs.. nedeniyle) hatta burada konu açmıştım. Şimdi çok mutluyum bin şükür ama şu his hiç gitmiyor. Şans isteyen oldu vs ama ben yapamadım kabul edemedim içim ısınmadı. Ya eski nişanlım nişan atar atmaz yiğeninin en yakın kız arkadaşı ile sevgili oldu vs. O yüzden zaten güven duygusu gitti bende.. Yani sanki bir daha hiç beni anlayan olmayacak yada sevip sevilmeyecğim gibi geliyor. Bir de olurda biri olursa ailesi nişan attım diye istemezse diye de düşünüyrum :KK43: Hala geçmedi bu his ne kadar doğru bilmiyrum ama ne yapıcam onu da bilmiyrum bir yanım aman boşver kızım ya hiç yaşama bir daha aşk zaten diyor . Yada bağlanmaktan bir daha çok korkuyorum acaba bunu aşan var mı yada bu durumu yaşayan oldu mu. :)Teşekkürler şimdiden *))

ayni dusunceler bendede var su anda :( :( :(

Merak etmeyin, nişan evliliğin yarısı gibi birşeydir, dolaylı olarak karşınızdaki insan kendini tanıtıyor.. Kurtulma şansı daha risksiz, ama evlilik olsa, daha zor ve çöküntülü bir süreç.. Hayatta hep ilişkilerimizden ders almaya çalışırız, bunlar gerek sosyal, gerekse duygusal.. Bazen bile bile 2. tekrarı yaparız, genelde başkasıyla.. İşte o zaman bu hata olmaktan çıkar, kendini bilerek ateşe atmak olur..
Emin olunki geçmişte yaşadıklarınızdan payınızı almışsanız ilişkinizde, bir dahakine aynı yanlışı bulmazsınız.. Çünkü artık ne istediğinizi bilirsiniz. Bunları şuan sorguladığınıza göre, demekki artık farkındasınız hayattan beklediklerinizin.. Korkmayın, hayatınıza devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun.:KK68:

[QUOTE="Bir de olurda biri olursa ailesi nişan attım diye istemezse diye de düşünüyrum :KK43: Hala geçmedi bu his ne kadar doğru bilmiyrum ama ne yapıcam onu da bilmiyrum bir yanım aman boşver kızım ya hiç yaşama bir daha aşk zaten diyor . Yada bağlanmaktan bir daha çok korkuyorum acaba bunu aşan var mı yada bu durumu yaşayan oldu mu. :)Teşekkürler şimdiden *))[/

İnsanların ne düşündüğüne göre mi yaşayacaksın, boş ver. 5. kez boşanıp 6. kez evlenebilirsin istersen kime ne...

Merak etmeyin, nişan evliliğin yarısı gibi birşeydir, dolaylı olarak karşınızdaki insan kendini tanıtıyor.. Kurtulma şansı daha risksiz, ama evlilik olsa, daha zor ve çöküntülü bir süreç.. Hayatta hep ilişkilerimizden ders almaya çalışırız, bunlar gerek sosyal, gerekse duygusal.. Bazen bile bile 2. tekrarı yaparız, genelde başkasıyla.. İşte o zaman bu hata olmaktan çıkar, kendini bilerek ateşe atmak olur..
Emin olunki geçmişte yaşadıklarınızdan payınızı almışsanız ilişkinizde, bir dahakine aynı yanlışı bulmazsınız.. Çünkü artık ne istediğinizi bilirsiniz. Bunları şuan sorguladığınıza göre, demekki artık farkındasınız hayattan beklediklerinizin.. Korkmayın, hayatınıza devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun.:KK68:

çok doğru ya haklısınız çok. Çok teşekkür ederim :)

[QUOTE="Bir de olurda biri olursa ailesi nişan attım diye istemezse diye de düşünüyrum :KK43: Hala geçmedi bu his ne kadar doğru bilmiyrum ama ne yapıcam onu da bilmiyrum bir yanım aman boşver kızım ya hiç yaşama bir daha aşk zaten diyor . Yada bağlanmaktan bir daha çok korkuyorum acaba bunu aşan var mı yada bu durumu yaşayan oldu mu. :)Teşekkürler şimdiden *))[/

İnsanların ne düşündüğüne göre mi yaşayacaksın, boş ver. 5. kez boşanıp 6. kez evlenebilirsin istersen kime ne...

haklısın artık öyle yapıcam :))

yanlış insan olduğunu burdan anla hemen sevgili yapmış kendine.verilmiş sadakan varmış.gerçekten sevgi yokmuş adamda.kalp boşmuş

yanlış insan olduğunu burdan anla hemen sevgili yapmış kendine.verilmiş sadakan varmış.gerçekten sevgi yokmuş adamda.kalp boşmuş

Evet hemen sevgili yapıp heryere aşkım iyiki çıktın karşıma tarzı şeyler paylaştı bir ay sonra ayrılmışlar ha bu sefer yiğeninin başka yakın kankisi ile konuşuyr :)) öyleymiş adam da ben bilmemeişim :( çok şükürrr Allaha çokkk erken fark ettim :)

Evet hemen sevgili yapıp heryere aşkım iyiki çıktın karşıma tarzı şeyler paylaştı bir ay sonra ayrılmışlar ha bu sefer yiğeninin başka yakın kankisi ile konuşuyr :)) öyleymiş adam da ben bilmemeişim :KK43: çok şükürrr Allaha çokkk erken fark ettim :)
ya evlenseydin beterin beteri var emin ol şu haline şükredersin evli olmak bambaşka hiç bir şeye benzemiyor huzursuzluk çok zor canım kafanın karışıklığı hafif kalır

ya evlenseydin beterin beteri var emin ol şu haline şükredersin evli olmak bambaşka hiç bir şeye benzemiyor huzursuzluk çok zor canım kafanın karışıklığı hafif kalır

canım burada o konuları okuyunca şu dediğini öyle anlaıyrum ki.. haklısın

Back
X