- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi betulzeynep
-
leylegın pokunu yiyince kayınvaliden neden kahrolup küsüyor..acık hava carpmıs herhalde kadını..
benımkıde bana fal bakarken fıncanda uzun boylu bı hayvan görmüştü..
kocamda 1.86 olduğundan 'aaa kocamdır o' dedim..
bızımkı ağlama krızıne gırdı sen benım oğluma hayvan mı dıyorsun dıye:S
gelde açıkla..
leylegın pokunu yiyince kayınvaliden neden kahrolup küsüyor..acık hava carpmıs herhalde kadını..
gelde açıkla..
gelde açıkla..
gelde açıkla..
ogün bugündür pikniğede gitmiyordur kadınHeyy allahım ya dertlenecek yer aramış resmen
buna kuslurmu yaaaa pikniğin tadını cıkarmak varken
amannnnnnnnnnn salla gitsin 7 senelik mevzuyubaşlarım leyleğede mokunada diyeydin
kadının canı sıkılmış ne yapsam etsem diye düşünmüş. . Oto b..ka takayım demiş
Hakkikaten sorunlu :18:
bence siz öyle deyince kayınvalideniz leylek pisliğini kendi yiyecek gibi düşündüğü için bozulmuş
Allah başka dert vermesin :))
Ayıp bunun neresinde?
Ortada özür dilenecek ne var saygısızlık nerede diye düşündüm düşündüm bulamadım.
Aile boyu saçmalamışlar yahuu..
Anlaşmak çok zor olmalı bunlarla. Allah kolaylık versin.
Ben olsam hahaha ilahi kızım çok tatlısın derim, gülerim.
Gelinim çok şanslı olacak dimi
kız Allah iyiliğini versin ben kv yerinde olsam gülmekten kopmuştum
bence gereğiinden fazla alınganlık yapmış takılmayın bu kadar böyle şeylere huzurunuzu bozmayın
ya ahahahah kvniz sürsün o pisliği her yerine çok nazar vardır eminim tövbe tövbe :))Aslinda çok ama çok eski bir mevzu ama KV ile iplerimizi koparan bir olay aramiza mesafe koymamiza neden olan... Olay şöyle gelişti:
Biz nisanli iken aileler ile birlikte tek araçla pikniğe gidiyoruz girgir şamata falan sonra mevsim bahardi leylek yuvasi görünce KV "biliyor musunuz leylek pisliği nazara iyi geliyor" dedi. Ben de "nasil yani yeniyor mu" deyince olan oldu. KV bütün piknik boyunca bi köşeye uzandi giki cikmadi ama ben acik hava carpti sandim piknigin tadini cikardim. Aksam oldu şimdiki Esim o vakitki nisanlim annesinin çok üzüldüğünü boyle bi sözü benden beklemedigini ve ondan özür dilememin uygun olacagini söyledi. Ben de art niyetli soylememistim o yüzden uzuldum duruma ve ertesi gün aradim kusura bakma demek için ve bana boyle saygisiz bir ifadeyi bana yakistiramadigini söyleyince ben dumur oldum ve o gün bugündür mesafeliyim ister istemez.
Simdi diyeceksiniz 7 senelik meselenin muhabbeti mi olur ama gecen esimle sakalastik bu konu hakkında kabul et ayip etmiştim dedi ben annene babana desem onlar napardi dedi ben de hicbisey dedim.
Sizce büyütülecek bir mesele mi kusulup özür beklenecek
İste bu da benim derdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?