çok merak ediyorum yorumlarinizi :))

Bir mevzu ancak bu kadar allanıp pullanıp abartılır, uzatılır.
Aynı şeyi ben yapsam bizim ailede gırgır şamata ve espri malzemesi olurdum.
Önce maaile bir güzel kahkaha atılır, sonra gerçek anlatılır ama gündem değişinceye kadar herkes onunla ilgili makara yapardı.
Sahi ne yapıyorlar leylek pisliğini.

ay buna çok güldüm,

tüm piknik boyunca dalga geçtiler benimle diyeceksin sandım hahaha resmen saçmalamış kadın

buna bayıldım hahahahaahah

konuya güldüm ama seninkinde krize girdim

yani bende olsam o soruyu sorardım, leylek şeyiyle nazar ne alaka ola ki?

Hahahahahahaaa
Kayın validen bombaymış canım.
Yahu ne var bunda anlamadım ki, ben de merak ettim ne yapılacakmış o B..

Konuyu okuyunca yorumları merak edip bir bakayım dedim ama bu kadar güleceğimi tahmin etmemiştim

amannnnnnnnnnn salla gitsin 7 senelik mevzuyu başlarım leyleğede mokunada diyeydin

ay cok guldum
arkadasım hakketen ne kadar gereksız alınganlık yapan bır kaynanaya sahıpsı.herhalde leylek kafama şıçsa nazar gıder dıyemı düşündü nedır sen yenır mı demıssın ne var bunda bışmedıgınden gayet normal bı soru.....kafana edecek desen dahamı masum kaçcaktı

Bu kadar nazlı insanda çok zor vallahi nasıl çekilir düşünemiyorum bile Allah kolaylık versin konu sahibi ilk defa duydum o nazar olayını da merak etmiş sormuşsun neresi saygısızlık bunun ne kadar nazlanmış küsmüş falan

bence onun sizden özür dilemesi gerekirdi.eşiniz de onu haklı bulmuş hayret, kötü bir şey söylememişsiniz ki.hem de hiç hiç hiç kötü değil ya çok şaşırdım cidden.

bence siz öyle deyince kayınvalideniz leylek pisliğini kendi yiyecek gibi düşündüğü için bozulmuş
Allah başka dert vermesin :))

Evet Esim de öyle dedi onu b. Yemekle itham etmisim gibi olmuş
Gerçekten çok nazlidir ya KV. Art niyetli değildir zannetmiyorum ama hassas iste. Onun bu huyundan dolayi ben de cevremle ilişkilerimde çok pimpirikli oldum söyleyeceğim sözü yüz kere dusunuyorum artik. Napalim artik benim gibi patavatsiza da bi o kadar patavatsiz ama kat kat alingan bi KV nasipmis. Arkadan kuyu kazan olmasın da buna da şükür:))

Ayıp bunun neresinde?
Ortada özür dilenecek ne var saygısızlık nerede diye düşündüm düşündüm bulamadım.

Aile boyu saçmalamışlar yahuu..
Anlaşmak çok zor olmalı bunlarla. Allah kolaylık versin.

Ben olsam hahaha ilahi kızım çok tatlısın derim, gülerim.
Gelinim çok şanslı olacak dimi

kız Allah iyiliğini versin ben kv yerinde olsam gülmekten kopmuştum
bence gereğiinden fazla alınganlık yapmış takılmayın bu kadar böyle şeylere huzurunuzu bozmayın

kız Allah iyiliğini versin ben kv yerinde olsam gülmekten kopmuştum
bence gereğiinden fazla alınganlık yapmış takılmayın bu kadar böyle şeylere huzurunuzu bozmayın

Valla espri anlayislarimiz çok farkli kendisi calisan bayan aslinda kendince acayip kafa bi kadin hatta gecen doğumunda bana gelmiş "xxx çok sanslisinbenim gibi bi KV var eski kafa cahil bir kaynanan olsa anlasamazdin" puskurecektim zor tuttum kendimi ama saskinligimi gizleyemedim

ya ahahahah kvniz sürsün o pisliği her yerine çok nazar vardır eminim tövbe tövbe :))
sizin yaptığınız bi saygsızlık söz konusu değil ahah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…