Çok merak ediyorum

Masal96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2021
13
0
1
28
Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın 2 gün önce de konu açmıştım ama sürekli internetten araştırma yapıyorum yerimde bile duramıyorum. Son 4 5 gündür çok halsizim ve kasığımda hafif ağrılar oluyor. Göğüslerim şişti hassasiyet var. Düzenli adet oluyorum ve adetime 8 gün var ama sanki regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. 2 gün önce de yani adete 10 gün varken acile gittik doktor hamilelikten şüphelendi beta hgc değerim 2.39 çıktı biliyorum hamilelik için oldukça düşük ama regliye 10 gün olması acaba yeni olabilir mi diye şüphe oluşturdu bende. Bir de daha önce farklı zamanlarda yine beta hgc ye bakıldı hep 0 küsürlerde çıkıyordu. Bugün de dayanamadım kaset idrar testlerinden yaptım ama negatif sonuç verdi. Sizce bugün tekrar kan testi yaptırayım mı yoksa adet gecikmesini mi bekleyeyim? Bu anlattıklarımı daha önce yaşayan ve hamile olanlar var mı yoksa istiyorum diye ben mi abartıyorum acaba. Sizce hangisi ne yapmalıyım? Bir akıl verin ne olur 🤗🤗

8 gün sonuç almak için çok erken. Benim de ilk belirtim kasık batması olarak başlamıştı tam da sizinki gibi 8 gün varken şimdi 6 haftalık hamileyim. Ama o zaman testim negatif çıkmıştı. Biraz sabredin reglinize yakın testi tekrarlayın.

8 gün sonuç almak için çok erken. Benim de ilk belirtim kasık batması olarak başlamıştı tam da sizinki gibi 8 gün varken şimdi 6 haftalık hamileyim. Ama o zaman testim negatif çıkmıştı. Biraz sabredin reglinize yakın testi tekrarlayın.
Çok teşekkür ederim, umarım sizin gibi güzel sonuçlanır benim de. Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin meleğinizi ☺️

Aynı şeyleri bende yaşadım canım , yanı yarın kan versen 1 hafta boyunca kan vericeksin azıcık bile yükselse. Reglini bekle derim . En rahatı

En dogru sonucu gecikmenin 2. 3. Günlerinde alırsınız. Oncesinde de pozitif verebilir tabi ama en iyisi gecikmek.

Back
X