Çok merak ediyorum..

yahu sevgili arkadaşlarım ben size 'dayak,kötek,kavga,gürültü' demiyorummm..

bahsettiğiniz anlamda kavga eden kimseler yanyana bile gelmemeli..
mesela;
fazla ilgi istediğiniz için hiç mi partnerinizin üstüne gidip 'sen beni ihmal ediyorsun,sevmiyorsun' demediniz.karşı tarafta napıyor,sizinle ilgilenmeye çalışıyor..sizde uzatıyosunuz,tartışma oluyor,ama sonunda vageçilmiyor işte..

ya şey geldi aklıma
hatırlarmısınız
bahar ve seymen:):):)
hatırlasanıza

bence gercek askta bir dengesizlik vardır..yorumlarınızı okumak çok güzeldi,sağolun ayrıca:)

ya ben birşeyi çok merak ediyorum..sositososito

iki insan birbirini hem çok sevip hem (teşbihte hata olmaz) kedi köpek gibi kavga edebilir mi?
hastalık gibi yani..
ne yakanı kurtarabiliryorsun
ne de iyileştirebiliryorsunkaydirigubbakcemile
ama bir o kadar da büyük ve harika bir sevginiz var..:lepi:

bunun açıklaması nedir?-tatlicadiarzu-:nazar:

çok ilginç. şutarafagitti aynı ben, tıpatıp biz. :içelim:

olur tabiki çok normal şeyler abartılmadığı sürece...
hatta ben olmasa şüphelenirim demekki insanlar kendini gizliyor diye...
bizde tartışırız hatta yüzyüze olmadığımızda telefon msn vs daha çok...
ama yanyana gelince geçer gider hepsi...kaydirigubbakcemile3

ya ben birşeyi çok merak ediyorum..

iki insan birbirini hem çok sevip hem (teşbihte hata olmaz) kedi köpek gibi kavga edebilir mi?
hastalık gibi yani..
ne yakanı kurtarabiliryorsun
ne de iyileştirebiliryorsun
ama bir o kadar da büyük ve harika bir sevginiz var..

bunun açıklaması nedir?
AYNISINDAN BENDEDE VAR CANM..TOM VE JERRY GİBİYİZZ.NE KOPABİLİYORUZ NEDE ÇOK BİRLİKTEE.AMA AŞIĞIZ BUNJDAN EMİNİZZ..BENDE BİLMİYORUM BUNUN CEVABI BANADA LAZIM:)

aşk ilişki manasında beni yorar ben sorunsuz ilişki insanıyım belkide. ama normal arkadaş olarak delicesine sevdiğim bir erkek arkadaşım var iki günde bir küseriz kavga edip ama bu kavgalardan sonra dayanamayıp barışırız ve deli gibi güleriz kavgamıza beraber.

Olabilir tabi canım ...

Bunun çeşitli sebepleri olabilir:

Ya ikisi de birbirini deli gibi seviyodur ve ikisi de aynı yapıdadır...(mesela ikisi de akrep:)

Ya ikisi de birbirini deli gibi seviyodur ve yapıları zıttır...(mesela biri kova diğeri akrep:)

Ya bu yapıyla ilgili birşey, sevgiyle ilgili değil... İçlerinden biri bile cins olursa kavga kaçınılmaz olabiliyo :roflol:

--1. mesaj: sevgülüm bidenem teli neden açmadın uyudun mu yoksa?
..............

--2. mesaj: Mehmet?

.............

--3. mesaj: ben hayatımda bu kadar rahat insan görmedimm bu ne yaaa!! bize gelince teli elden düşürme, aman arıcak diye elimizden düşürmeyelim.. beyefendinin yaptığına bak allah aşkına yaaa...aay inananamıyorum gerçekten... beni bu kadar önemsiyorsun sen işte sadece bu kadar!!! arama beni bugün ...çok sinirliyim kırarım(sanki kırmadı:)

tahmini beş dakka sonra tel çalar..... kız açsam mı açmasam mı ..açayım da bi deşarj olayım...

erkekten ses:
-- alo aşkım wc deydim yaaa ne oldu yaa ?
:roflol::roflol::roflol:

biz kadınlar biraz da kaprisliyiz haaaa....:))))

bu genelde herkesin bi kere yaşadığı bi durumdur bence:))) uzakta ilişki hep böyle olur bebekler yüz mimiklrini göremezsin ne dediğiniz anlamazsıınnn çoğu zaman şunu mu dedin bunu mu demek istedin....

olur olur sevgililer böyleece sesinden kişiyi anlayabiliyorlar.... daha iyi tanıyorlarr bence

--1. mesaj: sevgülüm bidenem teli neden açmadın uyudun mu yoksa?
..............

--2. mesaj: Mehmet?

.............

--3. mesaj: ben hayatımda bu kadar rahat insan görmedimm bu ne yaaa!! bize gelince teli elden düşürme, aman arıcak diye elimizden düşürmeyelim.. beyefendinin yaptığına bak allah aşkına yaaa...aay inananamıyorum gerçekten... beni bu kadar önemsiyorsun sen işte sadece bu kadar!!! arama beni bugün ...çok sinirliyim kırarım(sanki kırmadı:)

tahmini beş dakka sonra tel çalar..... kız açsam mı açmasam mı ..açayım da bi deşarj olayım...

erkekten ses:
-- alo aşkım wc deydim yaaa ne oldu yaa ?
:roflol::roflol::roflol:

biz kadınlar biraz da kaprisliyiz haaaa....:))))

bu genelde herkesin bi kere yaşadığı bi durumdur bence:))) uzakta ilişki hep böyle olur bebekler yüz mimiklrini göremezsin ne dediğiniz anlamazsıınnn çoğu zaman şunu mu dedin bunu mu demek istedin....

olur olur sevgililer böyleece sesinden kişiyi anlayabiliyorlar.... daha iyi tanıyorlarr bence

aynen canım yaa biz kadınlar biraz fazla meraklıyız üstüne bir de çabucak kırılıyoruz sırnaşık şey
erkeklerin doğasında bu incelik yok
bazen ararım mesela duymaz telefonu ardından bir sürü mesaj atarım sen öylesin de sen hep bunu yapıyosun da falan filan kafamda da bir sürü senaryo kurarım hem merak ederim hem kızarım :))
sonra arar nişanlım hakkaten açamıycak durumda olduğunu anlatır titreşimdedir yada odasında değildir vs. ama şaşırmıştır tepkime beraber gülmeye başlarız :))

aynen canım yaa biz kadınlar biraz fazla meraklıyız üstüne bir de çabucak kırılıyoruz sırnaşık şey
erkeklerin doğasında bu incelik yok
bazen ararım mesela duymaz telefonu ardından bir sürü mesaj atarım sen öylesin de sen hep bunu yapıyosun da falan filan kafamda da bir sürü senaryo kurarım hem merak ederim hem kızarım :))
sonra arar nişanlım hakkaten açamıycak durumda olduğunu anlatır titreşimdedir yada odasında değildir vs. ama şaşırmıştır tepkime beraber gülmeye başlarız :))

Ne güzel ,sadece şaşırmakla kalmış ve gülmüş... Kavga çıkarsa yeri hani...kaydirigubbakcemile3

şu anda aşkçok fazla olduğu için göze batmaz.ama aşk bitince herşey kötü gözükmeye başlar.tabiki her konuda anlaşamazsınız.ama anlattığınız gibiyse bu iş pek iyiye gitmiyo bence

Ne güzel ,sadece şaşırmakla kalmış ve gülmüş... Kavga çıkarsa yeri hani...kaydirigubbakcemile3

birbirini tanımak bu noktada çok önemli işte... ne amaçla sinirlendiğimi, neler düşündüğümü bildiği için, sadece meraklandığımdan böyle yaptığım için kızmadı kaydirigubbakcemile4

Back
X