Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çok merak ediyorum..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sevsevil

tomurcuğum çiçek açtı
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
928
7
96
41
İstanbul
merhaba arkadaşlar. sıkıntımız büyük malum ve kafam sorularla dolu şöyle ki... 2 sene önce doğum yaptım ve sonrasında şiddetli ve sürekli dökülme problemi yaşamaya başladım. başta önemsemedim ama baktım dökülmeler durmuyor, azalmıyor. dermatologları gezmeye başladım biri kadiköy şifadan biri de acıbadem hastanesinden iki dr gezdim. ama boşa... hiçbir şey bilmiyor, anlamıyorlar sorularıma cevapsız kalıyorlar. anladım ki uzmanlığı saç üzerine olan bir dermatolog bulmak gerekiyor. saç dökülmesiyle ilgili başka bölümlere gittim, vitaminlerle ilgili tahlillerime baktırdım onlarda sıkıntı yok ama başlangıç aşamasında 'subklinik hipotiroidi' teşhisi konuldu ilaca başladım, kadın doğumda ise lh yüksek çıktı ve doğum kontrol hapına başlandı. benim anlamadığım dediklerine göre bunlar hormonları dengeleyecek peki bu erkek tipi dökülmeye sebep de testesteron hormonunun fazla olmasıysa neden doğum kontrol hapı erkek tipi dökülmesi olan kadınların çaresi ve tedavisi olmuyor. erkek tipi dökülmesi olan bayanlara doğum kontrol hapı veriliyor mu? işte merak ettiğim bu ve bir de dökülme şeklimin hangi tip olduğunu nasıl öğrenebilirim? çok gerginim bir söz vardır ya damdan düşenin halini damdan düşen anlar o yüzden sizi anlıyor ve size soruyorum.

gördüğüm kadarıyla roller ve saç çıkartma yöntemleri konuşuluyor canım benim aradıklarımı bulmam çok zor inşallah bir cevap veren olur.

Mrhb canım benimde gecen sene agustos ayinda gecirdigim bir ameliyat sonucu basladim dokulmelerim doktor doktor gezdim 15 e yakin doktor gezdim diyebilirim ama dogru teshisi koyan sadece iki doktor oldu kesinlikle bu doktorlara gifip dikulmenin be tipte oldugunu ogrenebilirsin ben antalyadan istanbula bu iki doktor icin gelmistim cerrahpasanin doktorlri ama ozelde muayane ediyorlar ve sac hastaliklarini kuran iki doktor bunlar prof dr oya oguz ve prof dr server serdaroglu bence kesinlikle bunlara gorun derim server bey sac hastaliklrinin anabilim dali baskani bir an once vakit kaybetmeden git ve dokulme nedenini tipini ogren muayane ucreti biraz tuzlu ama en azindan kafanda soru isareti kalmiycak.benimki malesef erkek tipi sac dokulmesi 3 yillik sac dokulmesi hikayem forumuna sorularini yazabilirsin arkadaslarimda yardimci olucaktir sevgiler cnm

Sagol nazcim seyrelmeleri gördükçe moralim altüst oluyor server beyi aradım 400 tl muayene ki benim tahlillerim yapıldı sadece dokulme tipini söyleyecek başka bir dr buldum sertac sever ona gidicem inşallah iyi seyler duyarım. Sana da gecmis olsun canim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…