- Emoji Skoru
- 58
- Puanlar
- 13
LH 11.5, dhea 242, prolaktin 17.90, testesteron 0.27 referans değerinde gözüküyor hepsi. Hormonlarıma hep normal dediler. Doktorlar sende polikistik over sendromu yok polikistik over var diyorlar yani yumurtalıkta kist var ama kilon yok diyorlar. Anlamadım bu tüylenme falan yumurtalıklardaki kistler mi salgılıyor. Bir de insülin ve homa ır yüksek e nabızda da gözüküyor yani ama ısrarla normal diyorlar anlayamıyorum. Özel hastanedeki doktorum hafif yükseklik var demişti devletteki doktorlar da her şey normal diyor kanda. Devlette gittiğim bir doktor da bir ay adet olmazsın bir ay olursun öyle devam edersin ilaca gerek yok demişti bana. Çok tuhaflar.Satılan lazer cihazı yani lpl cihazı sizde etkili olmayabilir. Hormonsal problemleriniz var ve işe yaramayabilir. Hamileyim ve gelinimiz ek başlıkla kullanmak istemişti, ben kullanamadığım sürede. Pcostu gitmişken kendi Doktoruma sordum lpl cihazlarını gelininizde çok az etki eder yada işe yaramayabilir. Ben hastalarıma iğneliyi öneryorum sadece demişti.