Çok merak ediyorum . .

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
Kızlar bunların cevaplarını kendinde bulan paylaşabilirmi benimle ;

1.eşinden boşanıp kız çocuklu anne olupta ikinci kere evleneniniz varmı ?
2.bekar olup evlenmiş ayrılmış ,yahut evlenmiş ayrılmış ve çocuklu adamla evlenen varmı birde mutlumusunuz ?
3. ikinci kere evlenip yine mutsuz olan varmı ?
4.olarak iyikide boşanmışım da bu eşimle evlendim diyen ?
5.ve son olarak 2. evliliğini hiç evlenmemiş bir bey ile yapan varmı ???

bunlar gercekten kafamda deli sorular ,sebebi merak .
bu sordugum soruları birebir yasamaya gerek yok yakınlarınızdan yada cevrenizden gördüklerinize görede cevaplandırabilirsiniz ama mutlaka birşeyler paylaşın benimle .

Ben 5.kategoride oluyorum tatlim:) hiç evlenmemis biriyle ikinci evliliğimi yaptım bir de kızımız oldu. Annesi başta istememisti de şimdi iyiyiz şükür ☺

Hepside insan için olağan şeyler. .
Kişiye ,zamana göre değişir. .
Derdin ne kuzum anlat bakalım. .

ayrılma aşamasındayım .üzgünüm, sanki bir daha asla evlenemeyecek gibi hissediyorum mutlu olamayacağım gibi geliyor sanki.üstelik bir kızım var 5 aylık ona üvey baba ileride nekadar doğru olucak .hemen evlenme derdinde değilim tabyki ama bu düşünceler yüzündende boşanmaktan korkuyorum ,boşanmasamda olmaz siddet görüyorum eşimden karışık bir durumdayım belki burda rahatlarım biraz olsun dedim .ve eşim muhakkak hiç evlenmemiş bir bayan ister yine bulurmu acaba diyorum kader tabi ama üzülürüm yani :)
beni mutlu etmedi benden sonrada o mutlu olamasın istiyorum açıkcası bencillik gibi birazcık belki bana kızacaksınız ama oda benim hayatımı mahvetti yarım bıraktı beni genckızlığımı aldı 23 yasımda dul kaldım dövmeseydi boşanmazdım en son nokta en ve en zor şey şey şiddet .böyle yani .

Ben 5.kategoride oluyorum tatlim:) hiç evlenmemis biriyle ikinci evliliğimi yaptım bir de kızımız oldu. Annesi başta istememisti de şimdi iyiyiz şükür ☺

hıım sevindim canım .inşAllah hep mutlu olursunuz .aman evlenmiş ayrılmş olmanı sorun etmesinde bende bundan korkuyorum Allah kimsenin basına vermesin.

ayrılma aşamasındayım .üzgünüm, sanki bir daha asla evlenemeyecek gibi hissediyorum mutlu olamayacağım gibi geliyor sanki.üstelik bir kızım var 5 aylık ona üvey baba ileride nekadar doğru olucak .hemen evlenme derdinde değilim tabyki ama bu düşünceler yüzündende boşanmaktan korkuyorum ,boşanmasamda olmaz siddet görüyorum eşimden karışık bir durumdayım belki burda rahatlarım biraz olsun dedim .ve eşim muhakkak hiç evlenmemiş bir bayan ister yine bulurmu acaba diyorum kader tabi ama üzülürüm yani :)
beni mutlu etmedi benden sonrada o mutlu olamasın istiyorum açıkcası bencillik gibi birazcık belki bana kızacaksınız ama oda benim hayatımı mahvetti yarım bıraktı beni genckızlığımı aldı 23 yasımda dul kaldım dövmeseydi boşanmazdım en son nokta en ve en zor şey şey şiddet .böyle yani .

Neden dövüyor?
Paylaşamadığınız şey ne?
Şiddet varsa boşanmak hakkın. .
Bunları düşünmeden önce kendini düşün. .
5 aylık bebeğin varmış yazık ona ..
Şiddetli bir evlilikte neden çocuk yapılır?

Neden dövüyor?
Paylaşamadığınız şey ne?
Şiddet varsa boşanmak hakkın. .
Bunları düşünmeden önce kendini düşün. .
5 aylık bebeğin varmış yazık ona ..
Şiddetli bir evlilikte neden çocuk yapılır?

çocuk olursa düzelir belki dedim ama olmadı.
paylaşamadığım bir şey yok .!
daha doğrusu hiç bişey paylaşmıyoki .
insanlar konuşarak birşey paylaşarak anlaşır.
adam boğuşarak resmen
eşim çok geçimsiz asabi birisi yani.
öyle sinirliki etrafındaki herkese saldırıyo .çok uyumsuz bir karekter .bazen annesine bile çok saygısz .
sözde cini perisi perisi varmışta rahatszmışta bilmem neler neler yani nkadar doğru bilemem tabi.
neyse bıktırdı beni artık
velhasıl kelam netice-i meram suan dava günü beklemekteyim.
ama boşanmaktan çok istikbalim için endişeleniyorum ve kızım için eşimden ayrılacagıma değil yani sevmiyorum artık çünkü. soğudum
dul kalacagıma üzgünüm .

çocuk olursa düzelir belki dedim ama olmadı.
paylaşamadığım bir şey yok .!
daha doğrusu hiç bişey paylaşmıyoki .
insanlar konuşarak birşey paylaşarak anlaşır.
adam boğuşarak resmen
eşim çok geçimsiz asabi birisi yani.
öyle sinirliki etrafındaki herkese saldırıyo .çok uyumsuz bir karekter .bazen annesine bile çok saygısz .
sözde cini perisi perisi varmışta rahatszmışta bilmem neler neler yani nkadar doğru bilemem tabi.
neyse bıktırdı beni artık
velhasıl kelam netice-i meram suan dava günü beklemekteyim.
ama boşanmaktan çok istikbalim için endişeleniyorum ve kızım için eşimden ayrılacagıma değil yani sevmiyorum artık çünkü. soğudum
dul kalacagıma üzgünüm .

Daha çok geçsin. .
Dul kalmak da ney?
Kızınla yeni bir hayat bekliyor seni. .
Çalışıyor musun?

Daha çok geçsin. .
Dul kalmak da ney?
Kızınla yeni bir hayat bekliyor seni. .
Çalışıyor musun?

hayır .ailem ile kalıyorum babam calıştrmıyor adam rahatsız eder diye
hemde zaten bebek çok küçük .
ve açık öğretim öğrencisiyim ama üni. değil.
evlendiğim için bitirememiştim .
böyle işte .

hayır .ailem ile kalıyorum babam calıştrmıyor adam rahatsız eder diye
hemde zaten bebek çok küçük .
ve açık öğretim öğrencisiyim ama üni. değil.
evlendiğim için bitirememiştim .
böyle işte .

Okulunu bitir, işe gir çalış ..
Annen Bakar daha sonra bebeğe. .
Sabret , duâ et. .
Rabbim hayırlı kader versin. .
Kolaylık versin. .

Bende ilk eşimden boşandım. Çok zor vermiştim boşanma kararını. Korkularım vardı. Ama her yolu denemiştim devam ettirebilmek için. Olmadı olmayınca olmuyo dedim boşandım ve hayatımda verdiğim en doğru kararmış boşanmak. İki yıl sonrada tekrar evlendim. Eşim daha önce evlilik yapmamış. Eşimi çok ama çok seviyorum o benim mükafatım çektiğim sıkıntılara karşılık ödül olarak çıkardı onu Allah karşıma. İnşallah senin içinde hayırlısı olur.

Bende ilk eşimden boşandım. Çok zor vermiştim boşanma kararını. Korkularım vardı. Ama her yolu denemiştim devam ettirebilmek için. Olmadı olmayınca olmuyo dedim boşandım ve hayatımda verdiğim en doğru kararmış boşanmak. İki yıl sonrada tekrar evlendim. Eşim daha önce evlilik yapmamış. Eşimi çok ama çok seviyorum o benim mükafatım çektiğim sıkıntılara karşılık ödül olarak çıkardı onu Allah karşıma. İnşallah senin içinde hayırlısı olur.

okurken çok sevindim hem senin adına hemde kendi adıma çünkü bana bir umut oluyo böyle evlilikler .Maşallah Allah nazarlardan korusun .

2.bekar olup evlenmiş ayrılmış ,yahut evlenmiş ayrılmış ve çocuklu adamla evlenen varmı birde mutlumusunuz ?

bu sordugum soruları birebir yasamaya gerek yok yakınlarınızdan yada cevrenizden gördüklerinize görede cevaplandırabilirsiniz ama mutlaka birşeyler paylaşın benimle .
Kendi annem ben 1 yaşındayken babamdan boşanmış. En yakın örneği verebilirim .
İlk olarak kız çocuğu varken henüz kendi ayakları üzerinde duracak yaşta değilken evlenmek bence yanlış . Şimdi benim annem bi dönem ikinci evliliğini yaptı ama kısa sürdü . Çünkü adam beni çok kıskanıyordu o hasta bi kişilikti zaten .
Ama çok iyi bi insanda olsa onu baba gibi göremem ve bana söyleyeceği en ufak şey batar bana .
Hiç evlenmemiş biriyle yine hiç olmaz. Sonuçta karşı tarafın ilk heyecanı ve siz herşeyi yaşamış birisiniz
Yani çok mükemmel biri olması ve çocuğunuzu gerçekten kabullenmesi , anlayışlı olması lazım .

Google amcaya sor burada bu kadar entrikayı bulamazsın.insan yüz bakımını giyimi kuşamı berrak eder feleket tellalı gibi sıralamışsın hepsinin sonuda perişanlık ilk eşlerini bırakanlar sürekli ilk eşle ikinci eşi kıyaslama yaptıkları için yüzleri gülmez bekarla evlenen dul insan çok sever fakat paranoyak tavırlar ve çekilmesi zor olan bir kıskançlık çemberinde döner durur onlarında yüzü gülmez bekar eş düşünür onla neler yaşamıştır diğer ise elimden kapıp alıcaklar çocuklu daha fena kalp ona oyun oynar ilk başta kabul eder sonra kendi çocuk doğurdu mu başlar bizim ki böyle o böyle koşu atı gibi görür çocukları zor zor

Back
X