Çok merak ediyorum . .

Google amcaya sor burada bu kadar entrikayı bulamazsın.insan yüz bakımını giyimi kuşamı berrak eder feleket tellalı gibi sıralamışsın hepsinin sonuda perişanlık ilk eşlerini bırakanlar sürekli ilk eşle ikinci eşi kıyaslama yaptıkları için yüzleri gülmez bekarla evlenen dul insan çok sever fakat paranoyak tavırlar ve çekilmesi zor olan bir kıskançlık çemberinde döner durur onlarında yüzü gülmez bekar eş düşünür onla neler yaşamıştır diğer ise elimden kapıp alıcaklar çocuklu daha fena kalp ona oyun oynar ilk başta kabul eder sonra kendi çocuk doğurdu mu başlar bizim ki böyle o böyle koşu atı gibi görür çocukları zor zor

ne demek istediğini anlamadım bile .felaket tellalı nedir ya senin kendinle bi zorun var sanırım hey Allahım nyse canım güle güle .

Kendi annem ben 1 yaşındayken babamdan boşanmış. En yakın örneği verebilirim .
İlk olarak kız çocuğu varken henüz kendi ayakları üzerinde duracak yaşta değilken evlenmek bence yanlış . Şimdi benim annem bi dönem ikinci evliliğini yaptı ama kısa sürdü . Çünkü adam beni çok kıskanıyordu o hasta bi kişilikti zaten .
Ama çok iyi bi insanda olsa onu baba gibi göremem ve bana söyleyeceği en ufak şey batar bana .
Hiç evlenmemiş biriyle yine hiç olmaz. Sonuçta karşı tarafın ilk heyecanı ve siz herşeyi yaşamış birisiniz
Yani çok mükemmel biri olması ve çocuğunuzu gerçekten kabullenmesi , anlayışlı olması lazım .

aynen canım bende tıpkı bunları düşünüyordum zaten .artık hayırlısı .

Annem ikinciyi boşadı free takılıyo babamla ayrıldığında 15 yaşındaydım iyiki ayrıldım dedi ama senelerce ağladı sonra evlendi aldatıldı ayrıldı sonuç olarak erkeklerin şerefsiz olduğuna kanaat edip rahibe hayatı yaşama kararı aldı ama tabi ona o cins düştü umarım siz mutluluğun anahtarını bulursunuz

Bunlara göremi boşanacaksınız :KK52:
4 ve 5 şık 'ı yaşıyordum uzun zamandır.

Kızlar bunların cevaplarını kendinde bulan paylaşabilirmi benimle ;

1.eşinden boşanıp kız çocuklu anne olupta ikinci kere evleneniniz varmı ?
2.bekar olup evlenmiş ayrılmış ,yahut evlenmiş ayrılmış ve çocuklu adamla evlenen varmı birde mutlumusunuz ?
3. ikinci kere evlenip yine mutsuz olan varmı ?
4.olarak iyikide boşanmışım da bu eşimle evlendim diyen ?
5.ve son olarak 2. evliliğini hiç evlenmemiş bir bey ile yapan varmı ???

bunlar gercekten kafamda deli sorular ,sebebi merak .
bu sordugum soruları birebir yasamaya gerek yok yakınlarınızdan yada cevrenizden gördüklerinize görede cevaplandırabilirsiniz ama mutlaka birşeyler paylaşın benimle .
2 numara ıle evlendım... ılk etapta zorlukları oldu ama zamana astık herseyı, mesela ıkıncı bır cocuk ıstemıyordu evlılık fıkrı ona cok uzaktı zaten bır evlılık yapmıs ve hayal kırıklıgı yasamıstı, eskı es her zaman hayatımızın bır kosesınde cunku ortada ortak bır cocuk ve onun ıhtıyacları var ve bu nedenle telle bıle olsa gorusmek zorundalar kı benımkının eskı esı , esımın aılesı ıle de ırtıbatını koparmadı hıc gelır gıder arar sorar falan kendı aılesı yok ben bunu bır etken olarak goruyorum onun yerınde ben olsam es ıle ılıskım bıttı mı onunla alakalı aıle arkadas herkesle bagımı koparırdım , neyse uzun lafın kısası su an bır sıkıntımız yok....

2 numara ıle evlendım... ılk etapta zorlukları oldu ama zamana astık herseyı, mesela ıkıncı bır cocuk ıstemıyordu evlılık fıkrı ona cok uzaktı zaten bır evlılık yapmıs ve hayal kırıklıgı yasamıstı, eskı es her zaman hayatımızın bır kosesınde cunku ortada ortak bır cocuk ve onun ıhtıyacları var ve bu nedenle telle bıle olsa gorusmek zorundalar kı benımkının eskı esı , esımın aılesı ıle de ırtıbatını koparmadı hıc gelır gıder arar sorar falan kendı aılesı yok ben bunu bır etken olarak goruyorum onun yerınde ben olsam es ıle ılıskım bıttı mı onunla alakalı aıle arkadas herkesle bagımı koparırdım , neyse uzun lafın kısası su an bır sıkıntımız yok....

maşallah sevindim .ben olsam kıskanır kendi kendimi yerdim herhalde .bu huyun çok güzelmiş takıntısz olman falan . .

Bunlara göremi boşanacaksınız :KK52:
4 ve 5 şık 'ı yaşıyordum uzun zamandır.

hayır boşanıyorum zaten . sonradan beni bekleyen şeyler bunlardan biridir herhalde bende bunlar insanların hayatını genel olarak nasıl etkiliyor onu gözlemlemeye ve o yolu çizmeye karar vericem .

Ben 2. Evliliğimi benim gibi 1 evlilik
Yapmış kişiyle yaptım
Bin pişman oldum

Eski karısı,annesi bıktırdı
Hep çocuğu kullandılar
İlk eşinden olan

Buraya yazmakla bitmez
Sonuç hüsran boşandım

Ben 2. Evliliğimi benim gibi 1 evlilik
Yapmış kişiyle yaptım
Bin pişman oldum

Eski karısı,annesi bıktırdı
Hep çocuğu kullandılar
İlk eşinden olan

Buraya yazmakla bitmez
Sonuç hüsran boşandım
Bazi kadinlar doğuştan şanssız işte. Yazık yani. Kimisi ekmegin ortasını yer. Kimisi de allahin cezasi adam kılığındaki mikroplar yuzunden gün yüzü gormez.oysa ne eksiginiz vardi el uzerinde tutulan vasıfsız kimi kadinlardan ..umarim mutlu olursunuz bundan sonra

Hicbirini yasamadim ama 1. Soru hakkindaki dusuncelerimi soylemek istiyorum evde kiz cocugu varken elin adamini eve getirmek yapilacak is degil. Ne haberler duyuyoruz o senin resmi olarak kocan olacak olabilir ama kizinin babasi filan değil. Kiz cocugu belli bir yaşa gelene kadar annenin evlenmek icin beklemesi gerekir diye dusunuyorum. Aksi bana gore dusuncesizliktir. Evlilik kacmiyor sonuçta. Bu devirde neler neler donuyor. Evlenme ugruna nasil elin adamini kizinizla ayni eve sokmak istiyorsunuz hayret ediyorum ben bu duruma pesss ya.

Bazi kadinlar doğuştan şanssız işte. Yazık yani. Kimisi ekmegin ortasını yer. Kimisi de allahin cezasi adam kılığındaki mikroplar yuzunden gün yüzü gormez.oysa ne eksiginiz vardi el uzerinde tutulan vasıfsız kimi kadinlardan ..umarim mutlu olursunuz bundan sonra
Çok teşekkür ederim canım
3 yıl oldu boşanalı o günleri düşündükçe
çıldırıyorum ...

Eski karısı başkasına kaçmış olmasına rağmen
Kayınvalidem olacak pislik sırf bana inat
Onunla telefonda kahkahalar sohbetler
Birlikte ağlamalar ...

Allahım ,hayali sadece mutlu bir yuva olan kadınları
Böyle insanlarla karşılaştırma
(AMİN)

Kızlar bunların cevaplarını kendinde bulan paylaşabilirmi benimle ;

1.eşinden boşanıp kız çocuklu anne olupta ikinci kere evleneniniz varmı ?
2.bekar olup evlenmiş ayrılmış ,yahut evlenmiş ayrılmış ve çocuklu adamla evlenen varmı birde mutlumusunuz ?
3. ikinci kere evlenip yine mutsuz olan varmı ?
4.olarak iyikide boşanmışım da bu eşimle evlendim diyen ?
5.ve son olarak 2. evliliğini hiç evlenmemiş bir bey ile yapan varmı ???

bunlar gercekten kafamda deli sorular ,sebebi merak .
bu sordugum soruları birebir yasamaya gerek yok yakınlarınızdan yada cevrenizden gördüklerinize görede cevaplandırabilirsiniz ama mutlaka birşeyler paylaşın benimle .

Güzel sorular..

Çok teşekkür ederim canım
3 yıl oldu boşanalı o günleri düşündükçe
çıldırıyorum ...

Eski karısı başkasına kaçmış olmasına rağmen
Kayınvalidem olacak pislik sırf bana inat
Onunla telefonda kahkahalar sohbetler
Birlikte ağlamalar ...

Allahım ,hayali sadece mutlu bir yuva olan kadınları
Böyle insanlarla karşılaştırma
(AMİN)
Canım benimm yaaa..böyleleri zaten hep yuvamda mutlu olayim diye cirpinan kadınları bulur. Kimi de nerde sabah orda aksam ,o gezme senin bu gezme benim , carsi pazar gezer avmlerde koca parasi yer anasiyla birlikte, yemek yapmaz utu yapmaz el ustunde tutulurlar. Adalet mi bu dicem ama gunaha girmek istemiyorum. Adaletine siginiyorum Allahim sen biliyorsun diyorum. Hayatını mahvedenler gün yuzu görmesinler. Yazık sana da yazık yani.

Hicbirini yasamadim ama 1. Soru hakkindaki dusuncelerimi soylemek istiyorum evde kiz cocugu varken elin adamini eve getirmek yapilacak is degil. Ne haberler duyuyoruz o senin resmi olarak kocan olacak olabilir ama kizinin babasi filan değil. Kiz cocugu belli bir yaşa gelene kadar annenin evlenmek icin beklemesi gerekir diye dusunuyorum. Aksi bana gore dusuncesizliktir. Evlilik kacmiyor sonuçta. Bu devirde neler neler donuyor. Evlenme ugruna nasil elin adamini kizinizla ayni eve sokmak istiyorsunuz hayret ediyorum ben bu duruma pesss ya.

Çok doğru .ben bu yüzden cesaret edemiyorum ztn ama yanlis anladginiz bir yer var soyleki ben hemen evlenecegim demedim kızım 10 yaşına kadar büyüsün enaz .ben bakayım istiyorum cocuguma sonrada ailemle kalacak en guzel yere emanet edecegim onu evlenrsemde bana çok yakın muhitte otursunlar istiyorum annem kendisi bakmak istiyor vermek bile istemiyo bana ben evlenince .

Çok doğru .ben bu yüzden cesaret edemiyorum ztn ama yanlis anladginiz bir yer var soyleki ben hemen evlenecegim demedim kızım 10 yaşına kadar büyüsün enaz .ben bakayım istiyorum cocuguma sonrada ailemle kalacak en guzel yere emanet edecegim onu evlenrsemde bana çok yakın muhitte otursunlar istiyorum annem kendisi bakmak istiyor vermek bile istemiyo bana ben evlenince .

Ee yuh yani. 10 yaş buyuk bir yas degil. O yasta cocuga alip bir adam getirip bu kocam diye anlatamassın. Biraz idrak edecegi bir yas olmali bence. Kaldiki siz direk koca aşkına cocugu bile annenize atma planini kurmussunuz kafanizda cidden rezillik diz boyu daha fazla yorum bile yapmicam size istediginiz kadar susleyerek yazin. Basbaya koca bulup cocugunuzu atiyorsunuz siz. Bu kadar mi adamsizliktan öluyorsunuz ya gozunuz cocuk filan gormuyor. Daha birde bosanma asamasindasiniz masallah butun plan proje meydanda. Aman boş kalmayin tabi.kurursunuz.

Not: Size gelecek adamlada mutlu olacaginizi sanmiyorum. Akli basinda bir adam koca peşinde kosarken, cocugunu anasina atan biriyle evlenmez. Yazik o cocuga.

Ee yuh yani. 10 yaş buyuk bir yas degil. O yasta cocuga alip bir adam getirip bu kocam diye anlatamassın. Biraz idrak edecegi bir yas olmali bence. Kaldiki siz direk koca aşkına cocugu bile annenize atma planini kurmussunuz kafanizda cidden rezillik diz boyu daha fazla yorum bile yapmicam size istediginiz kadar susleyerek yazin. Basbaya koca bulup cocugunuzu atiyorsunuz siz. Bu kadar mi adamsizliktan öluyorsunuz ya gozunuz cocuk filan gormuyor. Daha birde bosanma asamasindasiniz masallah butun plan proje meydanda. Aman boş kalmayin tabi.kurursunuz.

Not: Size gelecek adamlada mutlu olacaginizi sanmiyorum. Akli basinda bir adam koca peşinde kosarken, cocugunu anasina atan biriyle evlenmez. Yazik o cocuga.

Teşekkürler . .

çocuk olursa düzelir belki dedim ama olmadı.
paylaşamadığım bir şey yok .!
daha doğrusu hiç bişey paylaşmıyoki .
insanlar konuşarak birşey paylaşarak anlaşır.
adam boğuşarak resmen
eşim çok geçimsiz asabi birisi yani.
öyle sinirliki etrafındaki herkese saldırıyo .çok uyumsuz bir karekter .bazen annesine bile çok saygısz .
sözde cini perisi perisi varmışta rahatszmışta bilmem neler neler yani nkadar doğru bilemem tabi.
neyse bıktırdı beni artık
velhasıl kelam netice-i meram suan dava günü beklemekteyim.
ama boşanmaktan çok istikbalim için endişeleniyorum ve kızım için eşimden ayrılacagıma değil yani sevmiyorum artık çünkü. soğudum
dul kalacagıma üzgünüm .
Offff bu erkeklerin cinine perisine bide nasilda kilif buluyor sacmaliklarina hele anneye karsi saygisiz erkekler yok mu cildiriyorum oglum mu var hayir kizim var ama etrafimda bazen rastladim mi böyle annesine sacma sapan davranan erkekleri bogasim geliyor daha dun bir yerindeki pisligi bilmeden aglayip zirliyordun annenin kucaginda bugun asarim keserim ayaklari cok komik gercekten

Back
X