- Konu Sahibi Askihafizhafza
Bu arada anne olayina sinirden uslubum sert gibi ama degil canımyanlis anlama kararin ne olursa olsun inşallah cook mutlu olursunEvet canım orasi öyle tabiykide ama ben genellemeleri merak ettim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada anne olayina sinirden uslubum sert gibi ama degil canımyanlis anlama kararin ne olursa olsun inşallah cook mutlu olursunEvet canım orasi öyle tabiykide ama ben genellemeleri merak ettim .
ben anneannemle dedemle yaşayacam annem de başka bi adamla başka evde evcilik oynayacak düşünürken bile kalbim sıkıştıÇok doğru .ben bu yüzden cesaret edemiyorum ztn ama yanlis anladginiz bir yer var soyleki ben hemen evlenecegim demedim kızım 10 yaşına kadar büyüsün enaz .ben bakayım istiyorum cocuguma sonrada ailemle kalacak en guzel yere emanet edecegim onu evlenrsemde bana çok yakın muhitte otursunlar istiyorum annem kendisi bakmak istiyor vermek bile istemiyo bana ben evlenince .
eskı esı kıskanırdım dersen gerek yok kı bıtmıs gıtmıs bır ılıskı kı zaten arada sevgı saygı devam etse evlılıklerı devam ederdı , zaten konusmalarında bıle esım kısa ve öz konusur kapatır telı bellıkı bıtmıs ıcınde hersey sadece cocugunun annesı olması nedenıyle saygısı var bende anne olması nedenıyle saygılıyım kendısıne yoksa benım ıcın yoklugu ıle varlıgı bırmaşallah sevindim .ben olsam kıskanır kendi kendimi yerdim herhalde .bu huyun çok güzelmiş takıntısz olman falan . .
bence ayrılmakla en doğrusunu yaparsınız benim babam da eşiniz gibi ve keşke annem yıllar önce boşansaydı adam dışarıda bülbül evde dilsiz sanki uyuz nefret ettirdi kendindenhayır .ailem ile kalıyorum babam calıştrmıyor adam rahatsız eder diye
hemde zaten bebek çok küçük .
ve açık öğretim öğrencisiyim ama üni. değil.
evlendiğim için bitirememiştim .
böyle işte .
Canım bu adam seni mutlu edebildi mi ki başka birini ilerde mutlu edebilsin.
inan en iyi insanla da olsa ilerde sana ne yaptıysa o kişiyle de aynı olacak. yani kısacası başkasıyla olur mu olmaz o diye düşünme. kendini ve bebeğini düşün. Dünyanın sonu değil boşanmış olman.27 yasindayim bekarim çoğu arkadaşım evlendi .kimisi evlendi anlasamadi boşandı kimisi mutlu.yani bu işler biraz da şans işi. kendini kurup bu kadar dert etme kendine ilerisi için.
eskı esı kıskanırdım dersen gerek yok kı bıtmıs gıtmıs bır ılıskı kı zaten arada sevgı saygı devam etse evlılıklerı devam ederdı , zaten konusmalarında bıle esım kısa ve öz konusur kapatır telı bellıkı bıtmıs ıcınde hersey sadece cocugunun annesı olması nedenıyle saygısı var bende anne olması nedenıyle saygılıyım kendısıne yoksa benım ıcın yoklugu ıle varlıgı bır![]()
Bu arada anne olayina sinirden uslubum sert gibi ama degil canımyanlis anlama kararin ne olursa olsun inşallah cook mutlu olursun
Tekrar koca bulabilir miyim diye soruyorsun. Bulursun tabii dünyada milyarlarca erkek var.
Yatakta en iyi olanı seç.tekrar bulduğum kocalardan hangisini seçmeliyim diyorum . .
hepsini denesin diyorsunuz yani?Yatakta en iyi olanı seç.
3-5 kere giyeceğimiz kıyafeti alırken bile deniyoruz da, 30-40 yıl yatmayı planladığımız adamı neden denemeyelim?hepsini denesin diyorsunuz yani?
konu sahibinin şıkları fazla ama buda bir bakış açısı..............3-5 kere giyeceğimiz kıyafeti alırken bile deniyoruz da, 30-40 yıl yatmayı planladığımız adamı neden denemeyelim?
Yatakta en iyi olanı seç.
3-5 kere giyeceğimiz kıyafeti alırken bile deniyoruz da, 30-40 yıl yatmayı planladığımız adamı neden denemeyelim?
hepsini denesin diyorsunuz yani?
Eskiden tanıştığımız biri vardı, evlendiler boşandılar bayanın o evlilikten bir çocuğu oldu... Şimdi hiç evlenmemiş biriyle evli ama çocuk annannede kalıyor kız çocuğu... Mutlular mı bilmiyorum uzunca süre oldu haber almayalı.
İkinci örnek akrabamızdı, evlendi boşandı kızı vardı. Şiddet görüyordu. İkinci evliliğinde ikinciye evlenen ama çocuksuz biriyle evlendi yine şiddet görüyor boşanacak gibi oldular ama bir oğulları oldu. devam ediyorlar... Kız çocuğuna acıyorum açıkçası o ailede.
cnm inan banlanmamak için kendimi zor tuttum ,tepki vermek için yazdım sonra lanet kör şeytana dedim.....yoksa maksadım prim yapmak değildi....istemeden kırdıysam özür dilerim.....sizide kınıyorum açıkcası üzerimden prim yapmışsınız . ben mutasıp bir ailede yetiştim böyle şeyleri evlenmeden önce yapmıyorum aleyhimde böyle yorumlar yapmayınız lütfen .
çok rahatsz etti beni .