Çok merak ediyorum . .

cnm inan banlanmamak için kendimi zor tuttum ,tepki vermek için yazdım sonra lanet kör şeytana dedim.....yoksa maksadım prim yapmak değildi....istemeden kırdıysam özür dilerim.....

yok canım zaten soğuk bi elektrik hissetmedim nedense senden yani yorumundan . ama "Nil desperandum" bu benmle resmen dalga gecmiş 'aklınca' . çok itici bi elektrk aldım yazdığından . neyse canım önmlide degil aslnda o kimki sonuçta bnm için .

yok canım zaten soğuk bi elektrik hissetmedim nedense senden yani yorumundan . ama "Nil desperandum" bu benmle resmen dalga gecmiş 'aklınca' . çok itici bi elektrk aldım yazdığından . neyse canım önmlide degil aslnda o kimki sonuçta bnm için .
bazen sessizlik en güzel cvp ama o zamanda kendilerinde daha çok hak buluyorlar.........yazdığı yorumu okurken ben bile sinirlendim ama işte her tür insan var çevremizde........

Kızlar bunların cevaplarını kendinde bulan paylaşabilirmi benimle ;

1.eşinden boşanıp kız çocuklu anne olupta ikinci kere evleneniniz varmı ?
2.bekar olup evlenmiş ayrılmış ,yahut evlenmiş ayrılmış ve çocuklu adamla evlenen varmı birde mutlumusunuz ?
3. ikinci kere evlenip yine mutsuz olan varmı ?
4.olarak iyikide boşanmışım da bu eşimle evlendim diyen ?
5.ve son olarak 2. evliliğini hiç evlenmemiş bir bey ile yapan varmı ???

bunlar gercekten kafamda deli sorular ,sebebi merak .
bu sordugum soruları birebir yasamaya gerek yok yakınlarınızdan yada cevrenizden gördüklerinize görede cevaplandırabilirsiniz ama mutlaka birşeyler paylaşın benimle .

ben 5. kategorideyim, şimdi de bir kızımız var dünya tatlısı...

Ama ilk evliliğimden olsaydı kızım, 2. evliliği düşünür müydüm bilemiyorum... büyük konuşmak gibi algılanmasın ama, Kız çocuğu/üvey baba ! Neler okuyoruz, neler duyuyoruz...

7 Yıl evli kaldım 2005 te boşandım hala bekarım ve kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum hiç bir şıkta göremedim ama bence bekarlık en iyisi. Talibimde çıktı tanışmak isteyende hiç umurumda olmadı 2016 yılındayız 37 yaşındayım hala eski eşim kabus olarak rüyalarıma giriyor. Ben atlatamadım umarım siz yapabilirsiniz...

hııım . çok begendim görüşlerinizi .gıpta ettim hatta .ileride böyle bişey olursa basıma gelirse evlenmiş ayrılmış bir eş bende böyle olucam :KK70:
valla canım ben boyleyım ama eşin tutumu da önemli, eğerki eşim eski eşini bana anımsatcak sözlü yada fiziki muamelede bulunsa-kıyaslama yapsa vs. bende bu kadar anlayışlı olmazdım, eskiye dair bir kare fotoğrafları bile yok şu an , düğün cd si vardı bir köşede birkaçta resim bir zamanlar şimdi hepsi kimbilir hangi çöplükte :D :D
eski eşide kadın olarak kendi ayakları üstünde duran, evladını babadan ayırmayan ve babaya yada bana karşı cephe almasına ortam yaratmayan tam aksine evlendiğimizde -şimdi bir kardeşi olacak bu süreçte çocuğuna bunların normal şeyler olduğunu empoze eden, aklı mantığı yerinde bir insan, bizde hiç yüz göz olmadık birbirimizi bildik gördük ama aynı ortamda bulunmadık bu sayede sorun olmuyor...

ben de çevremden duyduğum bişeyi anlatim. arkadaşımın arkadaşı bunu yaşayan kişi. bana anlatan da arkadaşım. olayı yaşayan kişiye X kişisi diyelim isim vermek olmaz.

Bu X kişisi zamanında biriyle aşk evliliği yapmış, birbirlerini çok sevmiş evlenmişler. ama evliliğin daha senesi dolmadan adam değişmeye başlamış, şiddet göstermiş, sevgi ilgi göstermemeye başlamış, bu X sabretmiş beklemiş ama düzelmemiş adam. Bir gün yine bu adam X'i döverken artık öyle bi vurmaya başlamış ki X nerdeyse öleceğini sanmış orda. Can havliyle yalın ayak kaçmış gitmiş evden. Babasının evine gitmiş o halde. Tabi günlerce yataktan kalkamamış babası falan çok sinirlenmiş.

Neyse bu X'in babası gilin bi aile dostu varmış, bu adam X'den bi kaç yaş büyükmüş, o da oturmaya geldiğinde X'in bu halini görmüş e tabi gizleyememiş de X o morlukları izleri. olayı anlamış bu adam. Meğer bu adam senelerdir X'i seviyormuş ama hem babası ne der ''evime gidip gelen adamsın göz mü koydun'' der korkusuyla, hem de X'in reddetme korkusuyla bi türlü açılamamış. Sonra zaten X de birini sevip evlenince hepten kalbine gömmüş. Ama o gün orda X'i dayak yemiş halde babasının evinde görünce artık dayanamamış ve duygularını açmış. Babasını almış gelmiş bu adam istemeye. (hala evli kadını düşünün)

adamın babası demiş ''bak kızım benim oğlum seni çok seviyor istiyor, malum şu olaydan sonra da kocana dönmek istemezsin, bugün he deyin alalım seni'' demiş. X babasına dönmüş, ''baba ben kabul ediyorum'' demiş, babası da ''sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun'' demiş. Bunlar orda anlaşmışlar, sonra X boşanma davası açmış darp raporu dayak şiddet falan hakim tek celsede boşamış tabi.

Hemen ardından da bu adamla nikah kıyıp evlenmişler. Şimdi bi tane çocukları var ve X ''hayatımın en doğru kararıydı, o gün kaçıp babama gelmem benim dönüm noktamdı, çok mutluyum, çok iyiyiz'' deyip duruyormuş. Daha da iyi olsunlar :)

Amaaa böyle şeyler şans işi arkadaşlar, herkesin başına böyle iyi şeyler gelmiyo malesef.

Ananem 5 kızıyla hiç evlenmemiş bir adamla evlenmiş.
Değil üvey baba özbabadan daha çok düşmüş üstlerine dede.
Saçlarını taramış tırnaklarını kesmiş ananem giydiklerine karıştığında karışma kızlarına modadan geri öi kalsınlar demiş.

Annemde birgün olsın üvey olduğunu söylemedi ben kimliğini gördüğümde öğrendim baba ismi farklı olunca.

Bana gelince boşanma aşamasındayım birdaha evlenir miyim bilmem ama çocuklu çocuksuz farketmez insan olması önemli

ben de çevremden duyduğum bişeyi anlatim. arkadaşımın arkadaşı bunu yaşayan kişi. bana anlatan da arkadaşım. olayı yaşayan kişiye X kişisi diyelim isim vermek olmaz.

Bu X kişisi zamanında biriyle aşk evliliği yapmış, birbirlerini çok sevmiş evlenmişler. ama evliliğin daha senesi dolmadan adam değişmeye başlamış, şiddet göstermiş, sevgi ilgi göstermemeye başlamış, bu X sabretmiş beklemiş ama düzelmemiş adam. Bir gün yine bu adam X'i döverken artık öyle bi vurmaya başlamış ki X nerdeyse öleceğini sanmış orda. Can havliyle yalın ayak kaçmış gitmiş evden. Babasının evine gitmiş o halde. Tabi günlerce yataktan kalkamamış babası falan çok sinirlenmiş.

Neyse bu X'in babası gilin bi aile dostu varmış, bu adam X'den bi kaç yaş büyükmüş, o da oturmaya geldiğinde X'in bu halini görmüş e tabi gizleyememiş de X o morlukları izleri. olayı anlamış bu adam. Meğer bu adam senelerdir X'i seviyormuş ama hem babası ne der ''evime gidip gelen adamsın göz mü koydun'' der korkusuyla, hem de X'in reddetme korkusuyla bi türlü açılamamış. Sonra zaten X de birini sevip evlenince hepten kalbine gömmüş. Ama o gün orda X'i dayak yemiş halde babasının evinde görünce artık dayanamamış ve duygularını açmış. Babasını almış gelmiş bu adam istemeye. (hala evli kadını düşünün)

adamın babası demiş ''bak kızım benim oğlum seni çok seviyor istiyor, malum şu olaydan sonra da kocana dönmek istemezsin, bugün he deyin alalım seni'' demiş. X babasına dönmüş, ''baba ben kabul ediyorum'' demiş, babası da ''sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun'' demiş. Bunlar orda anlaşmışlar, sonra X boşanma davası açmış darp raporu dayak şiddet falan hakim tek celsede boşamış tabi.

Hemen ardından da bu adamla nikah kıyıp evlenmişler. Şimdi bi tane çocukları var ve X ''hayatımın en doğru kararıydı, o gün kaçıp babama gelmem benim dönüm noktamdı, çok mutluyum, çok iyiyiz'' deyip duruyormuş. Daha da iyi olsunlar :)

Amaaa böyle şeyler şans işi arkadaşlar, herkesin başına böyle iyi şeyler gelmiyo malesef.

hakikaten öyle bu bayağı bir şans işi hemde . .

Back
X