ben de çevremden duyduğum bişeyi anlatim. arkadaşımın arkadaşı bunu yaşayan kişi. bana anlatan da arkadaşım. olayı yaşayan kişiye X kişisi diyelim isim vermek olmaz.
Bu X kişisi zamanında biriyle aşk evliliği yapmış, birbirlerini çok sevmiş evlenmişler. ama evliliğin daha senesi dolmadan adam değişmeye başlamış, şiddet göstermiş, sevgi ilgi göstermemeye başlamış, bu X sabretmiş beklemiş ama düzelmemiş adam. Bir gün yine bu adam X'i döverken artık öyle bi vurmaya başlamış ki X nerdeyse öleceğini sanmış orda. Can havliyle yalın ayak kaçmış gitmiş evden. Babasının evine gitmiş o halde. Tabi günlerce yataktan kalkamamış babası falan çok sinirlenmiş.
Neyse bu X'in babası gilin bi aile dostu varmış, bu adam X'den bi kaç yaş büyükmüş, o da oturmaya geldiğinde X'in bu halini görmüş e tabi gizleyememiş de X o morlukları izleri. olayı anlamış bu adam. Meğer bu adam senelerdir X'i seviyormuş ama hem babası ne der ''evime gidip gelen adamsın göz mü koydun'' der korkusuyla, hem de X'in reddetme korkusuyla bi türlü açılamamış. Sonra zaten X de birini sevip evlenince hepten kalbine gömmüş. Ama o gün orda X'i dayak yemiş halde babasının evinde görünce artık dayanamamış ve duygularını açmış. Babasını almış gelmiş bu adam istemeye. (hala evli kadını düşünün)
adamın babası demiş ''bak kızım benim oğlum seni çok seviyor istiyor, malum şu olaydan sonra da kocana dönmek istemezsin, bugün he deyin alalım seni'' demiş. X babasına dönmüş, ''baba ben kabul ediyorum'' demiş, babası da ''sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun'' demiş. Bunlar orda anlaşmışlar, sonra X boşanma davası açmış darp raporu dayak şiddet falan hakim tek celsede boşamış tabi.
Hemen ardından da bu adamla nikah kıyıp evlenmişler. Şimdi bi tane çocukları var ve X ''hayatımın en doğru kararıydı, o gün kaçıp babama gelmem benim dönüm noktamdı, çok mutluyum, çok iyiyiz'' deyip duruyormuş. Daha da iyi olsunlar :)
Amaaa böyle şeyler şans işi arkadaşlar, herkesin başına böyle iyi şeyler gelmiyo malesef.