çok merak etiim bilgilendirirseiz seviinrim

kpss_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
122
0
46
İzmir
ben ev haımyım 1 kızım var boşanmada hakim çocuğu kime verir eşimi iyi bir işi olması kızımı benden alırmı eşimle çocuk kousuda alaşamazsak durum e olur bilgisi olan varmı

ben ev haımyım 1 kızım var boşanmada hakim çocuğu kime verir eşimi iyi bir işi olması kızımı benden alırmı eşimle çocuk kousuda alaşamazsak durum e olur bilgisi olan varmı

merhaba
çocuğun yaşını belirtmemişsiniz, yaşı küçükse mahkemeler genellikle anneye verir velayeti
ev hanımı olmanız bunu etkilemez
eşiniz nafaka vermek zorunda çocuk için
şartları varsa siz de kendiniz için nafaka ve tazminat talep edebilirsiniz
Av.Merve Gürcan

yaşı küçük ama 18 yaşıı doldurunca albilirmi kızımı birde hakimin çocuğu iyi şartları olan kişiye verildiğini duymuştum iyi şartları derken ben işsizim eşimin maaşı iyi ailesinin de iyi bu durum bende kızımı ayırabilrmi

çoçuğunuz küçükse anneye ihtiyacı olduğu hakim tarafından göz önünde bulundurularak velayet anneye verilir genellikle. Sizde nafaka alırsınız. Velayetin size verilmemesi için birtakım uygunsuz davranışlar içerisinde olmanız, yanlış ve tabiri caizse ahlaksız yaşam tarzı içinde olmanız grekir.Böyle bir durum söz konusu değilse velayet genellikle anneye verilir. 18 yaşına gelince zaten velayet ortadan kalkar

Back
X