Boşanma sürecindeyim

man1awww

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
10
-5
1
25
Boşanma süreci devam ediyor . Hala ortak velayet var ve eski kocam 18 aylık çocuğumu ailesinin evine götürmüş ve sadece ailesinin evine giderek çocuğumu görebiliyormuşum . Kesinlikle bu süreçte hiçbirini güvenmiyorum ve çocuğumun emzirmesi gerektiğini bildiği halde bana geceleri getirmiyor . Çocuğum çok bana bağlı . Bu konu hakkında jandarmayla görüşüp hiç yardımcı olmadılar sadece çocuk teslim barosunu gitmem gerektiğini söylediler . Yarın gideceğim ama aynı gün çocuğumu verirler mı bilmiyorum . Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olan varmı 😞

Bosanma sureci derken sadece karar asamasinda misiniz yoksa acilmis bir dava var mi? Yoksa hemen gidip barodan avukat talep edin, bosanma davasi acip gecici velayetin size verilmesini saglar avukatiniz. Tedbir nafakasi da baglanir bu surecte. Gecici velayet sizde olmadigi surece velayet ortak olacak ve kimse gidip cocugunuzu babasindan alamayacak. Benim de 1.5 yasinda bir kizim var ve cok gerildim okuyunca, bu yazdiklarinizdan babasinin cocuga olup bittigini de dusunmuyorum, sizi cezalandirmak icin yapiyor lutfen gecici velayet talep edip alin cocugunuzu.

Bu kadar küçük çocuk anneyle ilgili çok ekstrem bir durum olmadığı sürece (madde bağımlılığı,akıl hastalığı,yaş küçüklüğü vs.) anneye verilir ve hatta hala annesini emen çocuk sütten kesilene kadar babanın çok kısıtlı görüş hakkı olur.Ortal velayet sularına girmeyin,kötü bir ayrılık olursa ileride aleyhinize kullanılabilir.Bir çocuğun yeri annesinin yanıdır,nokta.Muhakkak avukat tutun ve boşanma sürecinizi avukat yardımıyla şekillendirin.Davanız açıldı mı?

Boşanma süreci devam ediyor . Hala ortak velayet var ve eski kocam 18 aylık çocuğumu ailesinin evine götürmüş ve sadece ailesinin evine giderek çocuğumu görebiliyormuşum . Kesinlikle bu süreçte hiçbirini güvenmiyorum ve çocuğumun emzirmesi gerektiğini bildiği halde bana geceleri getirmiyor . Çocuğum çok bana bağlı . Bu konu hakkında jandarmayla görüşüp hiç yardımcı olmadılar sadece çocuk teslim barosunu gitmem gerektiğini söylediler . Yarın gideceğim ama aynı gün çocuğumu verirler mı bilmiyorum . Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olan varmı 😞
Çocuk neden sizde değil de babasında?

Aklim cikacak gibi okudum cozumu bilmiyorum ama cozum bulun cocugunuzu alin ve gormesi gereken zamanda o gelip görsün.. 1.5 yasinda cocuk anne sutu aliyor size bagli ne demek sizi gece göremiyor ne demek çıldırcam ya..avukat bulun onunla ilerleyin lutfen bu konu yarin çözülsün amin

Ortak velayet olsa dahi cocuk anne yanina veriliyor ve babaya gorus gunu temin ediliyor. Ara karar elinizde yok mu tam olarak ne yaziyor orda?

İnsanların gözleri nasıl bu kadar kararabiliyor ya. Eşler birbirinden hadi nefret ediyor ama anne sütü ile bağı devam eden bir bebeyi anneden nasıl ayırabiliyorlar aklım kalbim kabul etmiyor ya. Bir insanın içinden böyle bir canavar nasıl çıkar

Back
X