çok merak ettim

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
kızlar benim erkek arkadaşımın bir arkadaşı var çcukluktan beri arkadaşlar. çocuk 2008 yılından beri bir kızla çıkıyormuş. fakat bu kızla çıkarken bbaşka kızlarla da muhabbeti luyrmuş başka kızlarla da takılıyormuş falan. tabi kızın haberi yokmuş. çocuk antalyaya gitmiş rda başka bi kızla birlikte olmuş kızın bundan da haberi yokmuş. geçen yıl gene böyle bi başka kızla takılma durumu olmuş kız öğrenmiş bir süre ayrı kalmışlar bende tam bilmiyrum süresini. geçen gün erkek arkadaşımla görüşmüşler kendi aralarında yüzük falan takmışlar çcuk çok akıllanmış ben mehtabın değerini şimdi anladım na layık olmaya çalışıyorum fala demiş. böyle aldatan bi insan nasıl pişman lur ya hele erkek ?? böyle anlatıyor erkek arkadaşım. da çok şaşkın çok değişmiş falan diyor. açıkcası çocuğu pek sevmezdi anlatıca bende şaşırdım. bi erkek nasıl akıllanır ya:D ??bu arada kız güzel bi kız. ama o cocuğu afftmiş daha iyilerini bulabilirdi çcuk bu yüzden mi pişman oldu ki?

Bu mevzunun tam olarak hangi noktası senin derdin :ssz:

ya bana çok saçma geldi erkek akadaşım anlatıyor falan şaşırıyorum ne bilim nasıl böyle akıllanıyo ki bi erkek. bide sanki çok mutlular hiçbişey yokmuş gibi anlatıyor uyuz oluyorum özenti gibi

Konudan varabileceğim tek sonuç;

o kız boynuzlara doymayacak.

:51:

ey allahımmm....akıl ver ....kızda mevcüt değil çünkü...nasıl boynuzlandığını bile bile hem de defalarca....çocuğu geri kbl mu etmiş...:41:

kızlar benim erkek arkadaşımın bir arkadaşı var çcukluktan beri arkadaşlar. çocuk 2008 yılından beri bir kızla çıkıyormuş. fakat bu kızla çıkarken bbaşka kızlarla da muhabbeti luyrmuş başka kızlarla da takılıyormuş falan. tabi kızın haberi yokmuş. çocuk antalyaya gitmiş rda başka bi kızla birlikte olmuş kızın bundan da haberi yokmuş. geçen yıl gene böyle bi başka kızla takılma durumu olmuş kız öğrenmiş bir süre ayrı kalmışlar bende tam bilmiyrum süresini. geçen gün erkek arkadaşımla görüşmüşler kendi aralarında yüzük falan takmışlar çcuk çok akıllanmış ben mehtabın değerini şimdi anladım na layık olmaya çalışıyorum fala demiş. böyle aldatan bi insan nasıl pişman lur ya hele erkek ?? böyle anlatıyor erkek arkadaşım. da çok şaşkın çok değişmiş falan diyor. açıkcası çocuğu pek sevmezdi anlatıca bende şaşırdım. bi erkek nasıl akıllanır ya:D ??bu arada kız güzel bi kız. ama o cocuğu afftmiş daha iyilerini bulabilirdi çcuk bu yüzden mi pişman oldu ki?

Kız affetmişse size laf düşmez :1:

Face e ekleyecek kız kalmamıştır;

Eklenenlerin hepsi ile deneme filmi çekilmiştir.

Anne baba ''yeter artık evlen nasihatlarını'' günde 3 e çıkarmıştır....

Gezip tozmaya para kalmamıştır....

Psikolojik yaş sınırına gelmiştir.....

Bir erkeğin tövbe edip doğruyu bulması için o kıza aşık olması dışında işte bu ve benzeri bir sürü aşk dolu,duygusal sebeb vardır.

Face e ekleyecek kız kalmamıştır;

Eklenenlerin hepsi ile deneme filmi çekilmiştir.

Anne baba ''yeter artık evlen nasihatlarını'' günde 3 e çıkarmıştır....

Gezip tozmaya para kalmamıştır....

Psikolojik yaş sınırına gelmiştir.....

Bir erkeğin tövbe edip doğruyu bulması için o kıza aşık olması dışında işte bu ve benzeri bir sürü aşk dolu,duygusal sebeb vardır.

:46::46::46::46::46::46: harika cvp

ya bana çok saçma geldi erkek akadaşım anlatıyor falan şaşırıyorum ne bilim nasıl böyle akıllanıyo ki bi erkek. bide sanki çok mutlular hiçbişey yokmuş gibi anlatıyor uyuz oluyorum özenti gibi

bu yorumda biraz çekemezlik sezdim, ne geçti aralarında sen bilemezsin neticede

dedikoducu bir erkek arkadaşın var demekki.:ssz::ssz:

fazla merak iyi değildir..halinize şükredin başkasının ilişkisi hakkında fazla yorum yapmayın.. :34:

Adam sevdiğini değil, kendisini seveni seçmiş

Kız yıllarca beklemiş, affetmiş, cefakar sevgili liyakatına hak kazanmış =)

Adamda onu mükafatlandırmış =)

Tövbeler olsun yaaa =) şöyle bir mübarek kadın olamadım ya ne diyeyim =)

bana nedense bu konunun başrolunde ki hatun senmişssin gibi geldi.

sanki sen affetmişssin de bu şekilde mutluluğa ulaşılır mı acabanın cevabını arıyormuşşsun gibi geldi..

Adam sevdiğini değil, kendisini seveni seçmiş

Kız yıllarca beklemiş, affetmiş, cefakar sevgili liyakatına hak kazanmış =)

Adamda onu mükafatlandırmış =)

Tövbeler olsun yaaa =) şöyle bir mübarek kadın olamadım ya ne diyeyim =)

:))) güzel cevap gerçekten

Ben bu konudan işkillendim o kız sen olabilirsin gibi geldi bana konu sahibi :ssz:

Herkes kendi ilişkisine bakmalı..

O onların bileceği iş.. Başkalarının işine bu kadar kafa yormanıza gerek yok..

Ayrıca bir erkek nasıl akıllanır yaaa filan demişsiniz , sizin sevgiliniz de bir erkek değil mi :34:

değişik bir yorum yapayım bana arkadasını söyle sana kim oldugunu söyliyim,sen onları bırakta kendı sevgılni takıp et

bana göre arkadaslar birbirlerine benzer huyları oldugu zaman birbirlerine uydukları zaman anlasabılırler umarım anlatabılmısımdır

Son düzenleme:
Sizinkiyle beraber ''operasyona'' çıkıyorlardır.
Sizde çocuğu bildiğiniz için ''akıllandı, hidayete erdi'' muhabbetti yapıyorlar.
Yersennn....:ssz:

ne ıstıyosun bızden anlamadım

Back
X