- 15 Aralık 2009
- 8.771
- 20.416
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ıstıyosun bızden anlamadım
O onların bileceği bir iş,merak edip buna kafa yorman anlamsız geldi bana doğrusu. Şunu söylemeliyim ki;bana da o kız senmişsin gibi geldi nedense,şahsi fikrim tabi. Ve kötüyle gezen kötü olurmuş derler. Illa ki böyle olacak diye bir şey yok ama erkek arkadaşın bana samimi gelmedi bunları sana söylediğine göre..
fazla merak iyi değildir..halinize şükredin başkasının ilişkisi hakkında fazla yorum yapmayın..![]()
Adam sevdiğini değil, kendisini seveni seçmiş
Kız yıllarca beklemiş, affetmiş, cefakar sevgili liyakatına hak kazanmış =)
Adamda onu mükafatlandırmış =)
Tövbeler olsun yaaa =) şöyle bir mübarek kadın olamadım ya ne diyeyim =)
bana nedense bu konunun başrolunde ki hatun senmişssin gibi geldi.
sanki sen affetmişssin de bu şekilde mutluluğa ulaşılır mı acabanın cevabını arıyormuşşsun gibi geldi..
Bundan çıkan sonuç kız aldatılmaya devam edecek...
Herkes kendi ilişkisine bakmalı..
O onların bileceği iş.. Başkalarının işine bu kadar kafa yormanıza gerek yok..
Ayrıca bir erkek nasıl akıllanır yaaa filan demişsiniz , sizin sevgiliniz de bir erkek değil mi![]()
Sizinkiyle beraber ''operasyona'' çıkıyorlardır.
Sizde çocuğu bildiğiniz için ''akıllandı, hidayete erdi'' muhabbetti yapıyorlar.
Yersennn....![]()
Konudan varabileceğim tek sonuç;
o kız boynuzlara doymayacak.
![]()
ey allahımmm....akıl ver ....kızda mevcüt değil çünkü...nasıl boynuzlandığını bile bile hem de defalarca....çocuğu geri kbl mu etmiş...![]()
Face e ekleyecek kız kalmamıştır;
Eklenenlerin hepsi ile deneme filmi çekilmiştir.
Anne baba ''yeter artık evlen nasihatlarını'' günde 3 e çıkarmıştır....
Gezip tozmaya para kalmamıştır....
Psikolojik yaş sınırına gelmiştir.....
Bir erkeğin tövbe edip doğruyu bulması için o kıza aşık olması dışında işte bu ve benzeri bir sürü aşk dolu,duygusal sebeb vardır.
bu yorumda biraz çekemezlik sezdim, ne geçti aralarında sen bilemezsin neticede
dedikoducu bir erkek arkadaşın var demekki.![]()
bütün bunlardan sana ne? çocuk doğru söylüyor ya da yalan söylüyor bundan da sana ne ki? sana ne faydası var. dedikodu yapmak için açtın konuyu gibi görünüyor ki bu çok çirkin:26:
kendi ilişkine odaklansan daha iyi olmazmı, ayrıca o kıza karşı acıyarak yazdığın alayvari yorumlar canımı sıktı, kız mutlu veya değil gerçekten seni ilgilendirmez belli ki bi muhabbetiniz bi arkadaşlığınız yok, kız belki pembe gözlükler taktı belkide öyle bi rest çekti ki çocuk tırstı, bu kadar merak edilecek bişey göremiyorum ortada, kız kendisi konu açsa uzun uzun tartışılabilirdi ama 3.kişi olarak sen yeterince detay veremezsin ve yorumlar havada kalır[/QU
aldatılmış aşkı için affetmiş bir kız bir kez konuşmuşluğum var kızla ben zaten o esnada da belirttim ona durumu ben sizin bu tarz yorumlarınıza canımı sıkmıyorsam sizin de sıkılmasın gereksiz olur. sen merak etmezsin ben ederim senin merak ettiğini ben etmem ben yargılanmak için açmadım bu konuyu bir derdim varköşesisiyse burası sizde 2. şahıs olarak beni eleştiremezsiniz