çok merak ettim

o çocuğun akıllanıp akıllanmadığını zaman gösterir ama yüzde 90 yine yapar nasıl olsa affedilecek..

Kızın affetmesinden ve çocuğun uslanmasından size ne ? Erkek arkadaşınızın yaptığı dedikodudan bize ne? Hadi sizin ilişkinizi etkileyecek bir olay olsa gene anlayış göstereceğim ama siz sadece hiç tanımadığınız kişileri çekiştirmek için açmışsınız konuyu.. İlişkideki bayan siz olmadığınıza göre tekrar aldatılıp aldatılmayacağını dert edinmenizin lüzumu yok.. Artık dertsizlikten sıkıldınız onun bunun ilişkisini kafaya takar hale geldiniz sanırsam :ssz:

Kızın affetmesinden ve çocuğun uslanmasından size ne ? Erkek arkadaşınızın yaptığı dedikodudan bize ne? Hadi sizin ilişkinizi etkileyecek bir olay olsa gene anlayış göstereceğim ama siz sadece hiç tanımadığınız kişileri çekiştirmek için açmışsınız konuyu.. İlişkideki bayan siz olmadığınıza göre tekrar aldatılıp aldatılmayacağını dert edinmenizin lüzumu yok.. Artık dertsizlikten sıkıldınız onun bunun ilişkisini kafaya takar hale geldiniz sanırsam :ssz:

doğru bunlardan size ne elbette ben knuda bi yorum getiremeyeceğim :)
olay şu ki bugün bile erkek arkadaşım onların ilişkisnin mükemmelliğini anlatıyor:)
benim kastettiğimde o ki bu ilişkiden ne hayır gelir ki bunlara bu kadar özeniyor

doğru bunlardan size ne elbette ben knuda bi yorum getiremeyeceğim :)
olay şu ki bugün bile erkek arkadaşım onların ilişkisnin mükemmelliğini anlatıyor:)
benim kastettiğimde o ki bu ilişkiden ne hayır gelir ki bunlara bu kadar özeniyor

çocuk uslanmış olabilir, gerçekten kızın kıymetini anlamış olabilir, yada tekrar aldatabilir olabilir de olabilir yani arkadaşım kimsenin ilişkisi mükemmel değildir, belki de senin de kendi ilişkinde göremediğin sorunları o kız görüyordur ve diyordur bu ilişkiden ne hayır gelir ki diye :34: . Başkalarının hayatlarına bu kadar müdahale etmeyin, kafanıza takıp büyütmeyin.. :31:

kendi ilişkine odaklansan daha iyi olmazmı, ayrıca o kıza karşı acıyarak yazdığın alayvari yorumlar canımı sıktı, kız mutlu veya değil gerçekten seni ilgilendirmez belli ki bi muhabbetiniz bi arkadaşlığınız yok, kız belki pembe gözlükler taktı belkide öyle bi rest çekti ki çocuk tırstı, bu kadar merak edilecek bişey göremiyorum ortada, kız kendisi konu açsa uzun uzun tartışılabilirdi ama 3.kişi olarak sen yeterince detay veremezsin ve yorumlar havada kalır[/QU

aldatılmış aşkı için affetmiş bir kız bir kez konuşmuşluğum var kızla ben zaten o esnada da belirttim ona durumu ben sizin bu tarz yorumlarınıza canımı sıkmıyorsam sizin de sıkılmasın gereksiz olur. sen merak etmezsin ben ederim senin merak ettiğini ben etmem ben yargılanmak için açmadım bu konuyu bir derdim var:( köşesisiyse burası sizde 2. şahıs olarak beni eleştiremezsiniz

evet doğru diyosun burası bir derdim var köşesi, yani dert senin olmalı, merakla derdi karıştırmışsın heralde ergenlikten çıkamamana veriyorum

evet doğru diyosun burası bir derdim var köşesi, yani dert senin olmalı, merakla derdi karıştırmışsın heralde ergenlikten çıkamamana veriyorum

sonrasında yaptığım yorumları okmadınız sanırsam içinde benim derdimi de kapsayacak şeyler var. siz bu kadar kafanızı yormayın bence =) şu yaşımda ergenliğimi atlatalı epey oldu ben sizin cahil cesaretinize veriyorum ve konuyu kapıyorum arkadaşım :)

Back
X