cok merhametliyim

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Bu bugun ayni konuya benzer ikinci konum yine mi sen of diyebilirsiniz ama acil fikir almam lazim konuya gelirsek ben gereginden fazlaca merhametliyim dozu da asmisim artik ornek vermem gerekirse canakkaleyle ilgili bir film izlemistim trt 1 de orda yarali askerleri tedavi edip olecekleri etmiyolardi bir tane durumu iyi olan tedavi edilebilen bir askeri hemsire orda birakti onu gordum ya 1 hafta cikmadi aklimdan aklima geldikce agladim cok uzuldum yolda saldiriya ugrayan bir kopek gordum ona da cok uzuldum kimseyle kavga etmem edemem minibusteyken bir yerde oturuyorum tek kisilik yer bosaldi gecemem yanimdaki uzulebilir alinabilir kendinin koktugunu hissedebilir bir de biri bana makyajim nasil dese kotu olsa bile cok iyi derim cunku o uzulur umarim fikirlerinizi sunarsiniz obur konuma bunu yazmayi unutmusum

Konuya ekleyebilirdin aynı konuya ek yeni konu açılmıyor diye biliyorum..
Merhametli olmak güzel şey de seninki merhamet değil
Makyajı kötü olmuş birine mükemmel dersen yalan söylemiş olursun
Boş yere oturmayıp birinin gelip yerleşmesini beklersen onun adı da belli
Bunlar merhamet değil yani
Ben de yıllar önce Angelina Jolie nin bi filmini izlemiştim Aftikada geçiyordu
Neredeyse 15 20 yıl geçti hala unutamıyorum
Ruanda oteli de gözümün önünden gitmiyor vs vs
Biraz da kendine merhamet et

Bu bugun ayni konuya benzer ikinci konum yine mi sen of diyebilirsiniz ama acil fikir almam lazim konuya gelirsek ben gereginden fazlaca merhametliyim dozu da asmisim artik ornek vermem gerekirse canakkaleyle ilgili bir film izlemistim trt 1 de orda yarali askerleri tedavi edip olecekleri etmiyolardi bir tane durumu iyi olan tedavi edilebilen bir askeri hemsire orda birakti onu gordum ya 1 hafta cikmadi aklimdan aklima geldikce agladim cok uzuldum yolda saldiriya ugrayan bir kopek gordum ona da cok uzuldum kimseyle kavga etmem edemem minibusteyken bir yerde oturuyorum tek kisilik yer bosaldi gecemem yanimdaki uzulebilir alinabilir kendinin koktugunu hissedebilir bir de biri bana makyajim nasil dese kotu olsa bile cok iyi derim cunku o uzulur umarim fikirlerinizi sunarsiniz obur konuma bunu yazmayi unutmusum
Bu konuların aciliyeti nerde?
Diğer konuya güncelleme yaparak yazabiliyorsun.
Birde kk da muhabbet edilen çok güzel topikler var.
Acaba diyorum oraya yazsan nasıl olur? Çünkü orda sürekli yazılıyor.

Konuya ekleyebilirdin aynı konuya ek yeni konu açılmıyor diye biliyorum..
Merhametli olmak güzel şey de seninki merhamet değil
Makyajı kötü olmuş birine mükemmel dersen yalan söylemiş olursun
Boş yere oturmayıp birinin gelip yerleşmesini beklersen onun adı da belli
Bunlar merhamet değil yani
Ben de yıllar önce Angelina Jolie nin bi filmini izlemiştim Aftikada geçiyordu
Neredeyse 15 20 yıl geçti hala unutamıyorum
Ruanda oteli de gözümün önünden gitmiyor vs vs
Biraz da kendine merhamet et
ne o zaman bu merhamet degilss

begenmediysen konumdan cikabilirsin sende satasmak icin beni gozluyosun galiba

Bu bir sorun mu? Bir kopege saldiri gordugumde bende salya sumuk agliyorum. Keskeee cogalsa merhamet virus gibi yayılsaaa:cry:

ne o zaman bu merhamet degilss
Onu da sen bul ama merhamet değil valla bak
Olmamış makyajıma arkadaşım eşim akrabam harika dese o makyajla dokağa çıksam biri dese ayy rujun olmamış sana

Bana harika diyeni kovalarım herhalde

Onu da sen bul ama merhamet değil valla bak
Olmamış makyajıma arkadaşım eşim akrabam harika dese o makyajla dokağa çıksam biri dese ayy rujun olmamış sana

Bana harika diyeni kovalarım herhalde
ya o anlamda demiyorum ki mesela fondoten rengi koyuysa ben yo cok koyu degil aslinda diyorum

Muhabbet acildir bekleme yapmaya gelmez :KK53:

ya o anlamda demiyorum ki mesela fondoten rengi koyuysa ben yo cok koyu degil aslinda diyorum
Ama bu yalan söylemektir
Merhametli insan yalan söylemez
Şöyle söyler
Canımm
Bana biraz koyu gibi geldi ssen böyle beğendiysen güzel olmuş derim

Bende oyleyim sizi cok iyi anlayabiliyorum. Kendimide sadece anlayabiliyorum ve hicbir sey yapamiyorum. Bunun bana ceza olduguna inaniyorum cunku bazen cok zorluyor.

gormemisim o yorumu cok pardon doktor saf oldugumu ve bu gidisle herkesin beni ezecegini soyluyor
O nasıl doktormus öyle? Saf ne demek ya?
Güzel kardeşim, merhametten ve empatiden ben de kafayı yemek uzereydim ama kendimi böyle kabul ediyorum artık. Biraz da bosvermeye çalışıyorum. Yani işte tam olmuyor ama ne yapalım biz de boyleyiz. Sana tavsiyem kendini sevmeyi öğren. O zaman biraz biraz bencilliği ogreniyor insan. Bana kalsa herkes bizim gibi olmalı ama yok öyle bir dünya. O yüzden kendini korumayı ogrenmen gerek.

ne o zaman soyleyin ben de bileyim lutfen

Anlattıklarınızda saldırıya uğrayan köpek haricinde hiç biri merhamet unsuru içermiyor. Merhamet acınacak durumda ve yardıma muhtaç olan kimselere duyulan üzüntüdür.

Sizin konunuzda ise;

1) Filme üzülmeniz duygusallıktır. Hepimiz her filmde ağlayabiliriz. Bu çok olağan.

2) minibüs olayınız kusura bakmayın ama özgüven eksikliği ve gereksiz duyar kasmanız.

3) makyaj olayı ise insanlara iyi görünme çabanızın ürünü.

Back
X