Çok mesajlaşmak 😰

Hahahaha yerimm seni nickommm
Aynı bensin yaa bende hiç sevmem telefonda konuşmayı msjlaşmaya bayılırımm hattaa
Sizinkide bak tam tersii olmuş :KK48: busefer sen bulamıyorsun onu 😃
İlla arayacak
Şuan yazmış mesela canım ablam😂 uyanigim sinyali verdiğim an hadi konuşalım diyecek ve arayacak .
Sonra sabah 5 te kapanir o telefon artık 🙈🙈🙈
O yüzden cevap vermeye de korkuyorum🙈

İlla arayacak
Şuan yazmış mesela canım ablam😂 uyanigim sinyali verdiğim an hadi konuşalım diyecek ve arayacak .
Sonra sabah 5 te kapanir o telefon artık 🙈🙈🙈
O yüzden cevap vermeye de korkuyorum🙈
Arıcağını bildiğin içinn şimdi cvp veremiyorsun ee cvp vermesende olmuyorr 😃 telefonla konuşmaktan kulağım ağrıyor pişiyor resmen :D

Siz taviz verdiğiniz sürece böyle sürüp gider.
Ne yapacaksınız?
Ablanizi sessize alın. Uyku saati gelince direkt uyuyacam iyi geceler diyin ve kapatın o telefonu.
İstersen çalışmam bitince konuşuruz diyin ve asla geri adım atmayın. Bu konuda dik ve kararlı durun. Ablanızın keyfi için kpss den düşük puan almaya razı misiniz?

Ve ablanızın hayatında hergün bu kadar çok konusacak kadar ne olaylar olabilir ki?

Beni çok boğup sıkan bir durum bu. Telefonla 5 dakikada konuşulacak konuların mesajlaşınca sakız gibi saatlerce uzaması beni inanılmaz sıkıyor.

Özellikle ablam her gün her saat mesaj atıyor. Tek tek kısa kısa üst üste mesajlar telefonum hiç susmuyor. Kendisi çalışmıyor evde çocuğuyla ilgileniyor. Diğer yakın çevrem mesajlaşmayı sevmediğimi bildiklerinden bu kadar atmıyorlar. Ablam bunu bilse bile devam ediyor. Bazen geç cevap veriyorum, öyle yapınca da laf sokuyor yada küsüyor.

Ve her gün mutlaka arıyor en az 45 dakika konuşuyoruz. Abla bi işim var kapatmam lazım diyorum gece tekrar arıyor saatlerce konuşuyoruz. Kpss çalışıyorum o yüzden işimden ayrıldım. Ders çalışırken haliyle telefonu sessize alıyorum. Sonra geri dönünce de bir trip trip...

Onu da üzmeden, kırmadan sizce bu durumu nasıl çözmeliyim? Telefonum bozuldu bile diyecek raddeye geldim de vicdanım rahat etmiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
Ben de ablayım ama bizde tam tersi durum kızkardeşim aşırı sosyal bir kelebek tüm sülaleyle iletişim halinde sürekli birbirlerine gidiyorlar ilk zamanlar beni çok zorluyordu sürekli çemkirince vazgeçti tabi ki abla olduğum için çemkirme hakkımı sonuna kadar kullanıyorum :)

Beni çok boğup sıkan bir durum bu. Telefonla 5 dakikada konuşulacak konuların mesajlaşınca sakız gibi saatlerce uzaması beni inanılmaz sıkıyor.

Özellikle ablam her gün her saat mesaj atıyor. Tek tek kısa kısa üst üste mesajlar telefonum hiç susmuyor. Kendisi çalışmıyor evde çocuğuyla ilgileniyor. Diğer yakın çevrem mesajlaşmayı sevmediğimi bildiklerinden bu kadar atmıyorlar. Ablam bunu bilse bile devam ediyor. Bazen geç cevap veriyorum, öyle yapınca da laf sokuyor yada küsüyor.

Ve her gün mutlaka arıyor en az 45 dakika konuşuyoruz. Abla bi işim var kapatmam lazım diyorum gece tekrar arıyor saatlerce konuşuyoruz. Kpss çalışıyorum o yüzden işimden ayrıldım. Ders çalışırken haliyle telefonu sessize alıyorum. Sonra geri dönünce de bir trip trip...

Onu da üzmeden, kırmadan sizce bu durumu nasıl çözmeliyim? Telefonum bozuldu bile diyecek raddeye geldim de vicdanım rahat etmiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
Telefonu ucak moduna alabilirsiniz ders calısırken. Sizin için önemli olan kişilere haber verebilirsiniz anne sevgili gibi..Ablanızın canı sıkılıyor

benim ablam sandım, kısa kısa tek tek yazıyor sürekli tek mesaj sesi sinirimi bozuyor. dedim kaç kez tek tek yazma diye. mesajına cevap vermediğim de oldu cevap vermezsem üstüne arıyor sürekli, telefonu da açmıyorum biliyorum ki o telefon bir saat kapanmayacak. bir de hep olumsuz şeyler olduğu için konuşmak istemiyorum enerjim düşüyor. bu sefer diyor ki ben çok iyi ablayım böyle yapmana rağmen seninle konuşuyorum diyor, çileden çıkmamak mümkün değil

Açıkça konuşarak ve devamında da triplerine ve sitemlerine gerekli cevabı verip konuyu uzatmasına izin vermeyerek çözüm bulacaksınız tabii ki

Kendini dünyanın merkezi olarak görüp günde bilmem kaç kere mesaj atma, ısrarla arama, karşındakinin rahatsız olduğunu bile bile onu keyfi olarak uzun uzun kendine maruz ve mecbur bırakma kardeşlik, arkadaşlık, ablalık vs değil bildiğin bencillik ve zaman hırsızlığıdır

Başta da söylediğim gibi alın karşınıza konuşun. "Seni seviyorum ama bu şekilde yüz kere mesaj cevaplamayı, saatlerce telefon muhabbetini sevmiyorum ve artık istemiyorum, ciddi anlamda rahatsız oluyorum. Ancak gördüğüm zaman yanıtlayabileceğim bir mesaj ve bir kaç günde bir "o da senin hatırın" için on dk lık telefon konuşması olarak birbirimize zaman ayıralım. Kocaman kadınlarız, bu konuda birbirimizi zorlamak da, darlamak da kırılıp sitem etmek de bize yakışmaz. Lütfen bu durumu bir sorun olmaktan çıkaralım artık ve tatlıya bağlayarak sonlandıralım "deyin ve devamında aynen bu söylediklerinize uygun davranın.

Bu süreçte mavi tık'ı kaldırmak, telefonu sessizde tutmak, telefonunuza odaklanmamak (bak yine arıyor, bakayım kaç mesaj atmış vb odaklanma sizin de sinirlerinizi bozmaya devam edecektir) çözüm olabilir. Kesinlikle tekrar uzun konuşmalara izin vermeyin,durumu eski hale getirmeyin

Back
X