çok monoton hiç böyle düşünmemiştim...

mervefrst

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
94
0
16
Afyon
merhaba,
benim sorunum büyük mü küçük mü bilmiyorum ama evlilik tam 2 yıllık evliyim fakat herşey çok ama çok monoton...eşim benden 9 yaş büyük ikimiz de çalışıyoruz o bankada ben hastanede o eve erken geliyo bense ameliyatlar bitmeden gelemiyorum...fakat geldiğimde de sevgili karı-koca gibi değilizzz gelip yanıma yatıp sarılmıyor sıcak bi hareketi yok ben geç geleceksem beni 1 kez arar ulaşamazsa hastaneyi arar ameliyatta derlerse gece 23.00 e kadar daha aramaz.geldiğimdeyse her gün yemeğini yapmış yemiş mutfağı birbirine katmış olur...erken yatan bir insan değilim gece 11 de yatıyorum bi gün de gelip benimle birlikte aynı saatte yatmış değil uyarımla 3 5 kez yattı fakat hala 1 2 olmadan uyumaz pc başında tv başında oturur öyle...2 yıllık evliyiz bir sabah bile birlikte kahvaltı yapmış değiliz evimizde bir tek pazar günü kahvaltı yapıyoruz zaten o seviyo diye sevdiği şeyleri hazırlıyorum her zaman benim canım bunu yemek istemiyor der kendisi yumurta yaptıyssam sosis yapar patates kızarttıysam yumurta yapar hep ters bi insan çay içmez meyve suyu sıkar çay içmem der vs. vs....oysaki ben böyle düşünmemiştim birlikte sıcacık yuvamızda kahvaltımızı yaparız muhabbet ederekçayımızı içeriz 1 saat....hiçbirşey düşündüğüm gibi olmadı gelip yanıma sokulan bi kocam olmadı ben yattığımda..gün içinde beni arayıp sesimi duymak için arayan bi kocam olsun isterdim o da olmadı... temizlik yaparken bana yardım eden bi kocam olsun isterdim onu dahi yapmazz..yediğini kaldırmaz bile kaç kez tartıştık umursamaz bile... ben evliliği böyle düşünmedim hiç ...şu anda mutfakta kendine yemek için bişeyler hazırlıyo bense pc başında...şimdi birlikte dışarıya bişeyler içmeye gidelim kalk hanım diyebilecek bi kocam olsun isterdim..çok seviyorum ancak neden böyle sevmiyo mu beni bilmiyorum...çok mutsuz ve durgunum kendimi evli gibi hissetmiyorum bile...işten eve gelmek bile istemiyorum..ama çok seviyorum...boşanma sebebimidir bilmem ama boşansam ne olcak ki..ne olcak yani...elime ne geçecek onu düşünüyorum..boşanma sebebi değil bence ama bu durum nasıl düzelecek .düzelir mii kiii:....:(

bu isteklerinizi kendisine söylediniz miß
esinizi seviyormussunuz siz onun icin yani daha dogrusu evliliginizi renklendriemk adina ne yapiyorsunuz?
erkeklere biraz yön vereceksiniz bence bunu seviyorlar

bence de eşinle bu söylediklerini aynen paylaş.yoksa önünde uzun yıllar var ve çok mutsuzz bir hayat geçirirsn.benim de evliliğimin ilk yılları benzer geçti.kaç kere aynı konuda tartıştık,bi nebze düzeldi diyebilirim ama dediğim gibi çok kez uyardım, hatta evi bile terkettim.bazı erkekler çocuk gibi sen yönlendireceksin.

bu isteklerinizi kendisine söylediniz miß
esinizi seviyormussunuz siz onun icin yani daha dogrusu evliliginizi renklendriemk adina ne yapiyorsunuz?
erkeklere biraz yön vereceksiniz bence bunu seviyorlar

dışarı çıkar biyerlere yemek götürür yemek ısmarlarım....baharda uçurtma aldım uçurtma uçurtmak için...helikopter aldım kocaman dışarda uçurduk ferrari aldım uzaktan kumandalı piknikte eğlendik..ama kendisinin hiç böyle bi girişimi yok hep ben söylicemm ben istiyip zorlicmmm..:(

bence de eşinle bu söylediklerini aynen paylaş.yoksa önünde uzun yıllar var ve çok mutsuzz bir hayat geçirirsn.benim de evliliğimin ilk yılları benzer geçti.kaç kere aynı konuda tartıştık,bi nebze düzeldi diyebilirim ama dediğim gibi çok kez uyardım, hatta evi bile terkettim.bazı erkekler çocuk gibi sen yönlendireceksin.

ama artık ben bişeyler yapmaktan yoruldum..onun benim için bişeyler yapmasını istiyorum..onun bu problemin farkında olup olmadığını bile bilmiyorum bikaçkez söledim ama abartıyosun çocuk gibisin diyor...aradaki yaş farkından olabilir mi...ben 21 o 30...:(

Bence bu konuyu eşinle oturup konuş ama gayet sakin ol tartışma moduna girmeden..
Konuşmdan önce biraz kendinde farklılık yarat yani saç ve kıyafet gibi seni biraz daha farklı ve çekici bulsun sen de ona bütün düşüncelerini anlat biraz daha ilgi istediğini söyle...
belki bi değişiklik olur canımm
kendini üzme sakın mutlu olun bir ömürr

Bence bu konuyu eşinle oturup konuş ama gayet sakin ol tartışma moduna girmeden..
Konuşmdan önce biraz kendinde farklılık yarat yani saç ve kıyafet gibi seni biraz daha farklı ve çekici bulsun sen de ona bütün düşüncelerini anlat biraz daha ilgi istediğini söyle...
belki bi değişiklik olur canımm
kendini üzme sakın mutlu olun bir ömürr

inşallah canım..konudan anneme bahsettim 2 yıllık evlisin qartık yavaş yavaş bebiş zamanı geliyo çocuk evin neşesidir..evin sessiz olması mümkün değil diyor..yalnız ya düzelmezse..:( çok korkuyorumm Allah kimseyi pişman etmesin 4 yıl flörtten sonra evlendik...böyle değildi tlfnda gece 10 dan sabah 6 ya kadar konuşur uyuyabile kalmazdık....çok severek evlendim ikimizin de ailesi uzakta uzak bi memlekete geldim onun için burda hiç kimsem yok tek eşim var

hmm kötüymüş bilmiyorum eşin neden böyle soğuk yapısı mı böyle anlamadım .kötü tabi bende olsam böyle olsun istemezdim .bide sen daha geç geliyorsun eve sanırım oda kötü bence yaa ama yapıcak birşey yok tabi .sürekli sen verirci olamazsın onunda birşeyler yapması gerek böyle olmaz .

ama artık ben bişeyler yapmaktan yoruldum..onun benim için bişeyler yapmasını istiyorum..onun bu problemin farkında olup olmadığını bile bilmiyorum bikaçkez söledim ama abartıyosun çocuk gibisin diyor...aradaki yaş farkından olabilir mi...ben 21 o 30...:(

yaş farkının önemi olabilir tabi.ama bence ona mahkum olmadığını ve onsuz da hayat geçirebileceğini göstermeye çalış.ben bunun çok faydasını gördüm.kendine ait bir yaşam kur.kendi arkadaşlarınla gez, kurs gibi şeylere git.seni kaybedebileceğini bilmeli.

hmm kötüymüş bilmiyorum eşin neden böyle soğuk yapısı mı böyle anlamadım .kötü tabi bende olsam böyle olsun istemezdim .bide sen daha geç geliyorsun eve sanırım oda kötü bence yaa ama yapıcak birşey yok tabi .sürekli sen verirci olamazsın onunda birşeyler yapması gerek böyle olmaz .

özel hastanede çalışıyorum...şu ana kadar hyer istediğini yaptım düğünden kalan borçlarımız vardı onun için durgun sanıyordum sıkışıyoduk ödeme yaparken onları altınlarımı bozup kapattım...araba istedi çok tmm dedim 2. el istemedi ona da tmm dedim orta halli bi aileyken bile 40 mlyarlık araba aldık maaş birleştrmesi yaptık ses çıkarmadan imzayı attm çok borcumuz var ama hiç ses çıkarmadan özel sektör olmasına rağmen çalışıyorum o da şikayetci değil bu durumdan..bi balayında tatile gtmiştik bu yıl da hiç planda yokkn 2 buçuk mlyara tatil ayarladık...ne istiyosa yapıyorum ama hala aynı...:(

bence yaş farkınız öyle abes değilki 9 yaş yani gayat normal .hani olur 20 yaş falan tamam da 9 yaş çok fazla değil .öbür türlüde eşim çocuk gibi diye şikayet edicektiniz .

özel hastanede çalışıyorum...şu ana kadar hyer istediğini yaptım düğünden kalan borçlarımız vardı onun için durgun sanıyordum sıkışıyoduk ödeme yaparken onları altınlarımı bozup kapattım...araba istedi çok tmm dedim 2. el istemedi ona da tmm dedim orta halli bi aileyken bile 40 mlyarlık araba aldık maaş birleştrmesi yaptık ses çıkarmadan imzayı attm çok borcumuz var ama hiç ses çıkarmadan özel sektör olmasına rağmen çalışıyorum o da şikayetci değil bu durumdan..bi balayında tatile gtmiştik bu yıl da hiç planda yokkn 2 buçuk mlyara tatil ayarladık...ne istiyosa yapıyorum ama hala aynı...:(

tatlım yaa inan çok üzüldüm .biliyorum kesin çok yoruluyorsun yorgun argın geliyorsun eve bide evdede böyle .bilemiyorum yani eşinin özen göstermesi lazım bence çok salmış .tamam maddi anlamda eşine destek vermen güzel ama erkekde erkek gibi olmalı yani .madem araba istiyor alsın seni böyle mağdur etmeye hakkı yok kendilüksü için .

bence yaş farkınız öyle abes değilki 9 yaş yani gayat normal .hani olur 20 yaş falan tamam da 9 yaş çok fazla değil .öbür türlüde eşim çocuk gibi diye şikayet edicektiniz .

sebep olarak ne göstereceğimi bilemiyorum...ama artık bişeyler yapmak istemiyorum benim için bişeyler yapılsın istiyorum...

bence yaş farkı sorun evliliklerde

özellikle bayan 20 - 25 arasında ise daha çok sorun oluyor

en ufak şeyler bile canınızı sıkmaya başlamış çay içmemesi hafta içi kahvaltı yapmaması gibi

bunlar takılacak şeyler değil ki peki evlenmeden önce nasıldı

evlenmeden önce herşey benim isteğime göre yapılırdı herşeye ben karar verirdim...
herşeyi kafama taktığımı düşünmünmüyorum çünkü ikimizde çalışıyoruz tek günümüz pazar ve bi haftada bi gün insan eşiyle doyasıya sofrada muhabbet etmek istemezmi..

c

$,.webp

sebep olarak ne göstereceğimi bilemiyorum...ama artık bişeyler yapmak istemiyorum benim için bişeyler yapılsın istiyorum...

senin bir kadın olarak değergörmeye ihtiyacın var bence ondan bunalmışsın .yani bu şekilde olmazki .eşinin silkelenip kendine gelmesi gerek .gençbir eşim var elimde tutayım diyeceğine bu ne rahatlık yani .sizinkisii iyice ev arkadaşlığına dönüşmüşdurumda anlattığna göre .evlilik ekonmik ortaklık değilki .her kadın güzel şeyler duymak ister ,pahalıolmasada hediye alınmasını ister çicek böcek ne bileyim .eşinle konuş bence ben bu durumdan rahatsızım de .bare hafta sonu plan yapalım birlikte çıkalım de .

bence sizin evliliğnizde yaş farkı sorunu yok adamın huyu suyu bu bu adam 20 yasındaykende aynıdır bence sen ya alışıcaksın bu duruma yada alıp karşına konuşçaksın çok sevdığını söyluyorsun ama ınsan sevınce hiç bişi gözüne batmıyo sen artık kendını tüketmeye başlamışsın hayattan soğutyosun kendını

Zor bir eşin var.Allah yardımcın olsun...

Bir arkadaşın yazdığı gibi bence de artık eşinle değil de kendi başına bir şeyler yap...Bu hem seni mutlu eder,hem onun senin yokluğunu farkedip seni yanında istemesine neden olur...Çık arkadaşlarınla gez.Hiç yapacak birşey yoksa bile çık 3 4 saat gez dışarıda gelme eve.Bir süre böyle devam et.İnan sonunda gözleri seni aramaya başlar...Herkesin yaşamı monoton,ama biraz kendine yatırım yapman bu monotonluğu çözebilir...

Ama bunları yaparken eşine sen de gelirmisin,veya sen neler yapacaksın gibi sorular sorma.Sadece gittiğin yeri söyle çık.Biraz gizemli ol....

Back
X