merhaba arkadaşlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki:18:bilmiyorum neden ama artık bu duruma dayanamaz hale geldim
evli bir görümcem var ve bize çok yakın oturuyo araba ile 10 dk. ve ben kaynanam ile altlı üstlü oturuyorum kaynanam bize komşu gelse kızını çağırıyo bir yakında oturan akraba gelsin çağırıyo bir de yetmiyormuş gibi haftasonu da geliyor benim eşim işe sabah sekizde giden akşam onbir oniki de gelir ve ayrıca haftada birgün izinli ve haftasonları yedide gelir eve. ben eşime yemek hazırlarım işten geldiğinde yer yatarız saat geç oluyor çünkü izin gününde arkadaşlarıyla gezmek istiyor kafasını dağıtsın diye sesimi çıkarmıyorum bazne bu evli görümcem yine yeğenimi alıp gelir bizi hiç rahat bırakmaz gerçi annesine geliyor ama benim eşim illa ayıp olur yukarı çıkalım diyor daha iki gün önce gelmişti görümcem ve bugün yine yukarıda sürekli böyle geliyo ve bizde yukarı çıkmak zorunda kalıyoruz eşimle ne bir yere gidebiliyorum ne birşeyler yaşayabiliyorum ve bazen eşime canım çıkmayalım yeni gördük evde oturalım diyorum ben gidiyorum diyo ve yukarı çıkıyo ben çıkmayınca olmuyo çünkü eşimin geldiğinde suratı beş karış oluyo annesi babası bana tavır yapıyo artık sinir katsayım arttı yeter demek istiyorum diyemiyorum görümcemin gözü sürekli evinde ve babası torununa haftada 3 kere gelir her seferinde büyük para verir bu durumda damatta hiç gitmeyelim demiyo getiriyo ha bire ama benim dayanacak gücüm kalmadı sorun eşimde de var çünkü defalarca konuşuyorum anlamıyo bir de her seferinde görüşemiyoruz kardeşlerimle diyo asıl görüşemediğin benim diyorum anlamıyo beni. istiyor ki hep ailesi ile birlikte olsun bizim çocuğumuz eşimdeki sorundan dolayı olmuyo tüp bebek deneyeceğiz kısmetse ama eşim çocuğumuz olmadığı için resim çekilelim desem kızıyo çocuğumuz mu var ki çekilelim diyo kimin için çalışıyorum ki ben çocuklarımız yok diyo artık herşeyi çocuğa bağlamış durumda benimle birşey yapmak istemiyo demiyo ki eşimle baş başa kalayım dışarı çıkarayım sevgililer gününde hediyesini getirmiş o da adet yerini bulsun diye galiba ben öyle anladım teşekkür edip öpüyorum çekil çekil maça bakıyorum diyo hediyenin bile anlamı kalmadı benim için
biraz uzun yazdım ama gerçekten ne yapmam gerektiğini bulamadım