çok moralim bozuk yorumlarınıza ihtiyacım var

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
merhaba arkadaşlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki:18:bilmiyorum neden ama artık bu duruma dayanamaz hale geldim :43:evli bir görümcem var ve bize çok yakın oturuyo araba ile 10 dk. ve ben kaynanam ile altlı üstlü oturuyorum kaynanam bize komşu gelse kızını çağırıyo bir yakında oturan akraba gelsin çağırıyo bir de yetmiyormuş gibi haftasonu da geliyor benim eşim işe sabah sekizde giden akşam onbir oniki de gelir ve ayrıca haftada birgün izinli ve haftasonları yedide gelir eve. ben eşime yemek hazırlarım işten geldiğinde yer yatarız saat geç oluyor çünkü izin gününde arkadaşlarıyla gezmek istiyor kafasını dağıtsın diye sesimi çıkarmıyorum bazne bu evli görümcem yine yeğenimi alıp gelir bizi hiç rahat bırakmaz gerçi annesine geliyor ama benim eşim illa ayıp olur yukarı çıkalım diyor daha iki gün önce gelmişti görümcem ve bugün yine yukarıda sürekli böyle geliyo ve bizde yukarı çıkmak zorunda kalıyoruz eşimle ne bir yere gidebiliyorum ne birşeyler yaşayabiliyorum ve bazen eşime canım çıkmayalım yeni gördük evde oturalım diyorum ben gidiyorum diyo ve yukarı çıkıyo ben çıkmayınca olmuyo çünkü eşimin geldiğinde suratı beş karış oluyo annesi babası bana tavır yapıyo artık sinir katsayım arttı yeter demek istiyorum diyemiyorum görümcemin gözü sürekli evinde ve babası torununa haftada 3 kere gelir her seferinde büyük para verir bu durumda damatta hiç gitmeyelim demiyo getiriyo ha bire ama benim dayanacak gücüm kalmadı sorun eşimde de var çünkü defalarca konuşuyorum anlamıyo bir de her seferinde görüşemiyoruz kardeşlerimle diyo asıl görüşemediğin benim diyorum anlamıyo beni. istiyor ki hep ailesi ile birlikte olsun bizim çocuğumuz eşimdeki sorundan dolayı olmuyo tüp bebek deneyeceğiz kısmetse ama eşim çocuğumuz olmadığı için resim çekilelim desem kızıyo çocuğumuz mu var ki çekilelim diyo kimin için çalışıyorum ki ben çocuklarımız yok diyo artık herşeyi çocuğa bağlamış durumda benimle birşey yapmak istemiyo demiyo ki eşimle baş başa kalayım dışarı çıkarayım sevgililer gününde hediyesini getirmiş o da adet yerini bulsun diye galiba ben öyle anladım teşekkür edip öpüyorum çekil çekil maça bakıyorum diyo hediyenin bile anlamı kalmadı benim için :43: biraz uzun yazdım ama gerçekten ne yapmam gerektiğini bulamadım :43:

canım benim öncelikle inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur,
okurken içimden bir ses çocuğunuz olmadığı için eşinin bu durumu çok kafasına takmış olduğu,
sorun eşinden kaynaklandığı içinde iyice agresifleşmiş gibi geldi,
seninle yalnız kalmaktan çekiniyor sanki birşeyleri konuşmaktan kaçıyor gibi hissediyorum,
ailesine de çok düşkün sanırım, onların yanına gitmeyi kaçış olarak görüyor.

ahh canım ahhh..

Ne kadarlık evlisiniz..ALtlı üstlü oturmanın en kötü yanı da bu işte biri geldi mi hızır acil gibi hemen çıkmak gerekiyor..Bende aynı binada oturuyorum..Yeni evli iken bir gün evi kaldırdım halı tüyleri bilirsiniz..Temizlik yapıyorum deli gibi kayınvalidem seslendi çıktım ne yapıyorsun dedi valla kaldırdım evi dedim uğraşıyorum anne dedim..Hadi gel gel komşu geldi gel de kahve yap ara ver dedi..Üzerimi değiştirdim kahvelerini yaptım yarım saat durdu durmadı indim eve üzerimi değiştim bir daha devam ettim..

hani sorun eşimde de var demişsin ya bu yanlış cümle..tüm sorun eşin de aslında..

k.validenle birlik oturmadığınıza göre görümcen isterse hergün gelir..annesinin evine geliyor..sonuçta sizin evleriniz ayrı..buna karışamazsın.ne görümcene gelme deme hakkın var ne de k.validene..

sorunu eşinle hallet.eğer istemezse gitmez.bence görümcenin gelmesinden daha büyük sorunlarınız var..eşin ve çocuk olayı gibi..çocuğunuz olmuyor diye sana haksızlık etmesi gibi..belli ki onun da psikolojisi bozulmuş.kolay değil.belki de yeğenlerini görmek iyi geliyordur ona.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım. burdaki sorun eşin. çünkü bir kadını ancak kocası korur. sen tek başına hiçbir şey yapamazsın adın hemen kötüye çıkar. kocanındeğişmesi lazım o da zor gibi ama inşallah sana haksızlık ettiğini en kısa zamanda anlar. Allah sabır versin. hep dua et canım

ahh canım ahhh..

Ne kadarlık evlisiniz..ALtlı üstlü oturmanın en kötü yanı da bu işte biri geldi mi hızır acil gibi hemen çıkmak gerekiyor..Bende aynı binada oturuyorum..Yeni evli iken bir gün evi kaldırdım halı tüyleri bilirsiniz..Temizlik yapıyorum deli gibi kayınvalidem seslendi çıktım ne yapıyorsun dedi valla kaldırdım evi dedim uğraşıyorum anne dedim..Hadi gel gel komşu geldi gel de kahve yap ara ver dedi..Üzerimi değiştirdim kahvelerini yaptım yarım saat durdu durmadı indim eve üzerimi değiştim bir daha devam ettim..
Bende eşimin ailesi bir oturuyorum. keşke altlı üstlü otursaydık ona da razıyım diyordum ama o da çok zor anlaşılan. valla bir durmak daha da kötü. ben 1 senelik evliyim eşimle daha bir gece başbaşa kalamadık

benim kızdığım şeyse görümcemin sürekli gelmesi ve eşimin anlayışsız olması söylediklerimi anlamıyo ben yukarı çıktım görümceme hoşgeldin dedim abim aradı görüşemiyoruz dedi falan geldik diyo aralarda bana da geliyorlar tabi ama babam bizim ev basık diye yukarıda oturmak istiyor.bu yüzden onlar genelde yukarıya geliyorlar.eşim normalde beni aramaz kardeşini iki gün önce gördü ve yine arayıp çağırmış gelsinler diye.kardeşini görünce sürekli ona birşey anlatır ona bakıp güler bense sadece toplum içinde oturan çay getirip götüren hizmetçi muamelesi görüyorum eşimle onu da konuştum kardeşini görünce beni unutuyorsun diye muhabbete katılıyorum ama sürekli kardeşiyle yaptığı anıları anlatıyo içimden diyorum ki mübarek biraz karınla da birşeyler yap ta ileride anlatacak anılarımız olsun :43:

benim kızdığım şeyse görümcemin sürekli gelmesi ve eşimin anlayışsız olması söylediklerimi anlamıyo ben yukarı çıktım görümceme hoşgeldin dedim abim aradı görüşemiyoruz dedi falan geldik diyo aralarda bana da geliyorlar tabi ama babam bizim ev basık diye yukarıda oturmak istiyor.bu yüzden onlar genelde yukarıya geliyorlar.eşim normalde beni aramaz kardeşini iki gün önce gördü ve yine arayıp çağırmış gelsinler diye.kardeşini görünce sürekli ona birşey anlatır ona bakıp güler bense sadece toplum içinde oturan çay getirip götüren hizmetçi muamelesi görüyorum eşimle onu da konuştum kardeşini görünce beni unutuyorsun diye muhabbete katılıyorum ama sürekli kardeşiyle yaptığı anıları anlatıyo içimden diyorum ki mübarek biraz karınla da birşeyler yap ta ileride anlatacak anılarımız olsun :43:
Peki eşin hep mi böyleydi evlendiğiniz günden beri? yoksa sonradan mı değişti

kadeşini görmek onunla sohbet etmek yeğenleriyle vakit geçirmek çocuk özlemini belki hafifletiyodur :26:

bir de bu çocuk olayından dolayı sana karşı mahçup mu hissediyor acaba? ama o zaman böyle davranmazdı.konuşmadın mı hiç eşinle?

canım valla benim görümcem de sürekli aynı annesinde şimdi bide çoçuğu oldu 1 ayı geçkindir kocaı ile birlikte annesinde kalıyolar ben çalışmadığım zamanlar nerdeyse her gğn gidiyodum ama bıkmıştım çünkü gitmediğim zaman direk arıyolar nerdesin niye gelmedin felan diye ve işin kötüsü benim eşimde sürekli oraya gidiyor sabah ben gidiyorum o 3 e kadar evde hemen sabah onlara gidiyor diyorum ki her gün aynı şeyi yapmaktan bıkmıyolar mı acaba ben kendi annemde olsa aramda bi seviye vardır hiç istemem ölee ama bu erkekler anlamıyor bende bi tane çoçuk yapsam belki değişir diyprum ama bilemiyorum :ssz:

canım benim öncelikle inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur,
okurken içimden bir ses çocuğunuz olmadığı için eşinin bu durumu çok kafasına takmış olduğu,
sorun eşinden kaynaklandığı içinde iyice agresifleşmiş gibi geldi,
seninle yalnız kalmaktan çekiniyor sanki birşeyleri konuşmaktan kaçıyor gibi hissediyorum,
ailesine de çok düşkün sanırım, onların yanına gitmeyi kaçış olarak görüyor.

amin canım allah razı olsun inşallah olur tez zamanda bebeğimiz artık o kadar üzülüyorum ki kafayı yemek üzereyim eşim hep mutsuz sanki sadece çocuğu olsun diye evlenmiş gibi benim hiçbir önemim yokmuş gibi davranıyo sorun bende de olabilirdi ama ben ona aynısını yapmazdım ben ona hep destek oluyorum konuşuyorum bak olmadı olmadı tüp bebekle ikizlerimiz olur inş. diyorum ama o hep ümitiz yaklaşıyo dönüyo arkasına yatıyo evde benimle konuşmuyo ama yukarı çıkınca bülbül gibi tekrar eve iniyoruz canım diyorum konuşmaya başlıyorum çekil tv izliyorum diyo yorgunum başımı şişirme diyo ben de yukarıda ailenleyken hiçte öyle değildin diyorum üff püff yapıyo artık sinirlerim harap olmuş durumda:43: bu arada eşimde sorun olduğunu bir hafat önce öğrendik eşim hep böyleydi:43:

canım valla benim görümcem de sürekli aynı annesinde şimdi bide çoçuğu oldu 1 ayı geçkindir kocaı ile birlikte annesinde kalıyolar ben çalışmadığım zamanlar nerdeyse her gğn gidiyodum ama bıkmıştım çünkü gitmediğim zaman direk arıyolar nerdesin niye gelmedin felan diye ve işin kötüsü benim eşimde sürekli oraya gidiyor sabah ben gidiyorum o 3 e kadar evde hemen sabah onlara gidiyor diyorum ki her gün aynı şeyi yapmaktan bıkmıyolar mı acaba ben kendi annemde olsa aramda bi seviye vardır hiç istemem ölee ama bu erkekler anlamıyor bende bi tane çoçuk yapsam belki değişir diyprum ama bilemiyorum :ssz:

valla canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben eşimin ailesiyle bir duruyorum. evlendiğimden beri hep ev dolu. görümcem sürekli burda. hep kavga çıkartıp durur. Ben ne yapsam aynısını yapar. sürekli laf sokar. ben kocama anlattığımda bana kızardı yalan söylüyorsun derdi. zamanla gördü. bir de hamile kaldım o zaman tamamen bana odaklandı. gerçi bebeğimi kaybettim ama eşim yine benle ilgili. belki bir çocuğunuz olsa eşinde sana zaman ayırır. ailesine bu kadar düşmez

hani sorun eşimde de var demişsin ya bu yanlış cümle..tüm sorun eşin de aslında..

k.validenle birlik oturmadığınıza göre görümcen isterse hergün gelir..annesinin evine geliyor..sonuçta sizin evleriniz ayrı..buna karışamazsın.ne görümcene gelme deme hakkın var ne de k.validene..

sorunu eşinle hallet.eğer istemezse gitmez.bence görümcenin gelmesinden daha büyük sorunlarınız var..eşin ve çocuk olayı gibi..çocuğunuz olmuyor diye sana haksızlık etmesi gibi..belli ki onun da psikolojisi bozulmuş.kolay değil.belki de yeğenlerini görmek iyi geliyordur ona.

haklısın canım birlik oturmuyoruz istediği kadar gelebilir annesinin evi ama abisinin huyunu da biliyo biri gelince ya da o gelince yukarı çıktığını mecburiyetten. biraz düşünmesi lazım onun kocası evine altı da geliyo haftasonları da gezmeye gidiyorlar zırt arıyorlar biz geliyoruz diye .yani o kocasıyla baya vakit geçiriyo abisini de görmek istiyo tamam ama daha abinin izin gününde iki gün önce gördün ne diye yine geliyorsun düşünebilir abimde evine geç geliyo biraz anlayışlı olayım diye ama o bunu değil de babasının oğluna para vereceğini düşünüp geliyo durumu da kötü olsa yazık diyeceğim ama maşallah durumu bizden iyi babasından aldıklarıyla da sırf giyim alıyor sürekli. benim canım yok mu benim kocam geç geliyo babasıyla bir çalışıyo diye kesemiz bir ben gecelere kadar eşimi bekliyorum ama paraları görümcem yiyo benim yaktığım doğalgaz parasına aldığım giysilerede kızılıyo :43:

üzüldüm durumunuza.
sizin aslında tek sorununuz çocuğunuz olmamasından dolayı sanırım.
çocuk olsa eşinde eve gelince annesine gideceğine onunla ilgilenir ve düzene oturtursunuz bana kalırsa.

valla canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben eşimin ailesiyle bir duruyorum. evlendiğimden beri hep ev dolu. görümcem sürekli burda. hep kavga çıkartıp durur. Ben ne yapsam aynısını yapar. sürekli laf sokar. ben kocama anlattığımda bana kızardı yalan söylüyorsun derdi. zamanla gördü. bir de hamile kaldım o zaman tamamen bana odaklandı. gerçi bebeğimi kaybettim ama eşim yine benle ilgili. belki bir çocuğunuz olsa eşinde sana zaman ayırır. ailesine bu kadar düşmez[
çok teşekkür ederim anlayışın için ama ben evleneli 6 sene oldu eşim hala aynı hiç değişmedi ben gerçekleri kötü niyetle anlatmsam bile bana böyle şeyleri anlatma ailemi bilmesem inanacağım diyo çocuğumuz olunca da değişmez illa al çocuğu yukarı çıkalım der eşimi çok iyi tanıyorum adam sanki çocuk için evlenmiş ben hiç umrunda değilim dışarıda tv de romantik çiftler görünce o kadar özeniyorum ki haberi bile yok:43:

amin canım allah razı olsun inşallah olur tez zamanda bebeğimiz artık o kadar üzülüyorum ki kafayı yemek üzereyim eşim hep mutsuz sanki sadece çocuğu olsun diye evlenmiş gibi benim hiçbir önemim yokmuş gibi davranıyo sorun bende de olabilirdi ama ben ona aynısını yapmazdım ben ona hep destek oluyorum konuşuyorum bak olmadı olmadı tüp bebekle ikizlerimiz olur inş. diyorum ama o hep ümitiz yaklaşıyo dönüyo arkasına yatıyo evde benimle konuşmuyo ama yukarı çıkınca bülbül gibi tekrar eve iniyoruz canım diyorum konuşmaya başlıyorum çekil tv izliyorum diyo yorgunum başımı şişirme diyo ben de yukarıda ailenleyken hiçte öyle değildin diyorum üff püff yapıyo artık sinirlerim harap olmuş durumda:43: bu arada eşimde sorun olduğunu bir hafat önce öğrendik eşim hep böyleydi:43:

ayy canım benim ya, sen elinden geleni yapıyorsun,konuşmaya çalışıyorsun adam hala böyleyse ne diyelim ki,
huysuz bir kocan var anlaşılan, bence çocuk olunca biraz olsun hayatınıza renk gelir,
baba olduktan sonra eşin tam olarak kendi ailesi olduğunu hisseder inşallah.
görümce konusunda da yapacak birşey yok, sonuçta gelme diyemezsin
her seferinde yukarı çıkmanız gerekmez haklısın ama idare et,takma kafana,üzme kendini.

Peki eşin hep mi böyleydi evlendiğiniz günden beri? yoksa sonradan mı değişti

canım eşim evlendik iki sene sonra çocuğumuz oldu hasta doğdu bir yaşında vefat etti bebeğimizin hasta doğup ölmesi bizi çok yıprattı özellikle de beni ama nedense hep ben eşime destek oluyorum ben hergün eşim eve geliyor üzüntülü bebeğimiz var ama hasta diye mutlu değiliz ayrıca bebeğim gözümün önünde eriyor öleceğini biliyorum hem eşime hem bebeğime üzülüyordum sonra bebeğimiz vefat etti ikinciyi düşünelim dedik 2 sene de böyle olmadı ve etrafta ablamın olsun görümcemin olsun arkadaşlarının bizden sonraki evlenenlerin çocuklarının olduğunu görünce daha çok üzülüyo bazen ağlıyo ama ilk iki sene böyle değildi mutluyduk:43:konuşuyorum anltıyorum bak sağlıklı çocuklarımız olur vakti zamanı var diyorum ama o hep sıkıntı içinde beni hiç düşünmüyor bile:43:

üzüldüm durumunuza.
sizin aslında tek sorununuz çocuğunuz olmamasından dolayı sanırım.
çocuk olsa eşinde eve gelince annesine gideceğine onunla ilgilenir ve düzene oturtursunuz bana kalırsa.

haklısın canım sorun bu olabilir ama olmayınca da ben ne yapabilirim ki kim istemez çocukları olsun evi cıvıl cıvıl olsun eşiyle çocuklarıyla mutlu olsun bu özlemi bende çok yaşıyorum ama benimle iyi gün için mi evlendi:43:benimle konuşmuyo izin gününde dışarı arkadaşlarıyla gidiyo kardeşlerini görünce hepten beni unutuyo sonra herkesin içinde ağlamak istiyorum lavoya gidiyorum gözümden istemeden yaşlar akıyo böyle şeyleri yaşamktan bende çok yoruldum :43:ama o hep kendini düşünüyo benim üzüntüm hissettiklerim hiç umrunda değil:43:

haklısın canım sorun bu olabilir ama olmayınca da ben ne yapabilirim ki kim istemez çocukları olsun evi cıvıl cıvıl olsun eşiyle çocuklarıyla mutlu olsun bu özlemi bende çok yaşıyorum ama benimle iyi gün için mi evlendi:43:benimle konuşmuyo izin gününde dışarı arkadaşlarıyla gidiyo kardeşlerini görünce hepten beni unutuyo sonra herkesin içinde ağlamak istiyorum lavoya gidiyorum gözümden istemeden yaşlar akıyo böyle şeyleri yaşamktan bende çok yoruldum :43:ama o hep kendini düşünüyo benim üzüntüm hissettiklerim hiç umrunda değil:43:

kıyamam yaa:50:
inşallah düzelirsiniz ne diyim ki.
çok dua et duanın gücüne inanırım ben.

ahh canım ahhh..

aslında altlı üstlü oturmanın iyi yanları yok değil bana da biri gelince kaynanam yemeklerime yardım eder sağolsun başka şeylerde var tabi ama kötü yanı daha çok biri gelir gelin olarak hemen gitmek zorundasın yardım etmek zorundasın eşin sürekli onları çağırmak ister beraber yiyelim vb. gibi yani insan kendine hiç vakit ayıramıyo ama bunun için eşimin çabaladığını da görmüyorum bu beni daha çok üzüyo hep ben uğraşıyorum bunun için birşey desem hemen sinirlenir hep dediği olsun ister böyle evlilik mi olur diye çok düşünüyorum:43:allah sana da kolaylık versin canım.

Back
X