Cok moralim bozuk :(

Vanilyalikahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
435
301
53
1 yildir süren bosanma davamda bugün ikinci celse vardı. Ve yine yine yine hakim atanmadigi için 2 ay daha ertelendi :( daha ön görüşme dahi olamadi bir türlü... cok yorgunum artık gercekten cok bunaldim. Karşı taraf olacak kişiden kurtulmak için daha ne kadar beklemem gerek bilemiyorum...

hakkınızda hayırlısı...nasip böyleymiş bu şekilde olması gerekiyormuş..

1 yildir süren bosanma davamda bugün ikinci celse vardı. Ve yine yine yine hakim atanmadigi için 2 ay daha ertelendi :KK43: daha ön görüşme dahi olamadi bir türlü... cok yorgunum artık gercekten cok bunaldim. Karşı taraf olacak kişiden kurtulmak için daha ne kadar beklemem gerek bilemiyorum...
hakkında hayırlısı neyse o olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Lütfen sabırlı olun. Ben de geçtim bu yoldan, 2 sene sürdü ama sakın umudunuzu yitirmeyin. Sizi anlıyorum, gerçekten çok bunaltıyor insanı.

Hamile bir kadın nasıl ki "artık sıkıldım çıksın bu bebek" diyemiyorsa ve 9 ay dolmasını bekliyorsa bazı konuların olgunlaşıp çözüme kavuşabilmesi için sabra ihtiyacımız var.

Sonsuza dek evli kalmayacaksınız bu adamla. O mutlu gün, müjdeli gün bir gün gelecek. Lütfen umut ve sabır...

Birazcık daha sabırlı olun bu tarz şeyler oluyor malesef evlenmek 5 dk kurtulmaya çalışmak aylar sürüyr hakkınızda hayırlısı olsun

Benım ılk davam baska bı adlıyeden acıldı 8 ayda bır durusma gelıyordu bende ıstanbul bakırkoyden gıdıp dava actım orada bosandım. Hem ılk davayı eskı esım acıstı sonrakı davayı ben acarak karizmayı kurtardım

1 yildir süren bosanma davamda bugün ikinci celse vardı. Ve yine yine yine hakim atanmadigi için 2 ay daha ertelendi :KK43: daha ön görüşme dahi olamadi bir türlü... cok yorgunum artık gercekten cok bunaldim. Karşı taraf olacak kişiden kurtulmak için daha ne kadar beklemem gerek bilemiyorum...
Her serde vardır bir hayır üzülmeyin yarın birgün demekki bukadar beklemişim diyceksiniz..

Back
X