- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi minik_mucize

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 2 bucuk yıllık bir iliskim var benim ünide tanistik
7 aydır birbimizden uzagız ben memlekete gelince hic gorusemedik ve sadece askere gtmeden önce geldi
bundan önce görusme sansımız vardı ama kavga ettik diye benimle görusmedı. Aynı seyı ben memleketime gelmeden öncede yaptı ve ben guc bela bıletımı ertelettirerek görustum.
Ben memleketteyken 5 kez bile internetten gorusememıstır beyfendı ben söyledigm zaman gorustu. Ben aramasam aklına gelip sesimi duymak istemedi.
Suanda askerde ve ona karsı hep anlayıslı oldum . Kendısı beni 2 3 gune bir arıyo önceleri musait olmadıgı ıcın arayamıyo sanıyodum ama musait oldugunu ögrendım ve dun aksam benı nıye hergun aramıyorsun dedigımde " ben hergun konusuyoruz sanıyordum aramıyormuyum . Dun konusmadıkmı" dedi ve biz 2 gundur konusmamıstık.
Beni sevdıgını ve özledıgını soyluyor.
Yazin evlenmeyı planlıyoruz ve ben bu hareketlerınden dolayı ondan soguyorum
sizce abartıyormuyum. Kusura bakmayn uzun ve karısık oldu;(
canım erkeklerin korkulu ruyası askerlik biliyorsundur...
ikibucuk yıl az degil tanıyorsundur onu sewiyorum diyorsa sewiyordur askerden döner hersey düzelir merak etme
benmkide iki saat aramıyo ben diyorumki ikisaattir aramadın askolsun felan diyorum oda bana diyoki bes dakika önce konuşmamısmıydık diyo
b
Askere gitmeden öncede armazdı ben şikayet edıncede adım kavga cıkarıyor olurdu. kendeısı daha once hep kısa donemlı ılıskılerı olmus ben en uzun olanıyım. askerlıkten bunaldı ama ınsan sevdıgını sesını duyunca rahatlamazmı sızce bende oyle oluyor. Anlattıgım her seferde kavga cıkarmıs oldum ve bana telefonla konusmaya alısık olmadıgını soyledı.Asye, sevgilinizi en çok siz tanırsınız ; askere gitmeden önce nasıldı ?
Nasıl bir kişiliği var ?
Belki askerlikten çok bunalmıştır, duygusal çöküntü yaşıyordur.
Bunları değerlendirmeniz gerekiyor..Karşılıklı son olarak uzun uzadıya bu meselenin sizi üzdüğünü anlatın, suçlamadan.
Daha sonra düşünüp karar verirsiniz devam ederse aynı hale; üzülmek mi, yoksa vazgeçip yeni hayat kurmak mı ?
Davranışı normal değil ama siz nasılsınız acaba ona karşı bu önemli.
Çok üstüne düşüyor, devamlı bunu dile getiriyorsanız askerlikte eklenince bunalmıştır.
dYoo hiç abartmıyosun.. O nasıl davranıyorsa sende öyle davran şimdilik.. Ama askerden gelince güzel güzel konuş gerekirse bitir ilişkini.Ama bekle askerliği bitsin. Kısa dönemdir heralde..
askerlık pıskolojısı cok farklıdır .kısı askerdeyken gozu arkada kalmaktan korkar .
benım bır arkadasım vardı ,cok sevdıgı kızı askere gıderken terkettı .
sebep ıse '' ben askerdeyken gozum arkada kalsın ıstemıyorum'' pıskolojısıyle aglaya aglaya kızdan ayrıldı .
askerde sevdıgı kızın o'nu beklemeyecegını dusunmek ne yaptıgını bılememek onu dusunmekten askerlık yapamamaktan korktu,ve aglaya aglaya ayrıldı .belırttıgım gıbı askerlık pıskolojısı gercekten cok farklı.
belkı sevgılın de korkuyor olabılır baglanmak ıstemıyor herseye hazır olmak ıcın de boyle davranıyor olabılır sana .
ama kotu bır ıhtımal de var; askere gıden adam sapıtabılıyor .carsı ızınlerın de fılan baska bırını tanımıs olabılme ıhıtımalı de yuksek .
gerçekten çok ilginç askerde oldugu için seni kaybetmekten daha çok korkması gerekirken o pek umursamıyor demekki askerliği rahat geçiyor.kafası rahat yani
Bana çok tuhaf geldi.
En iyi sen tanırsın canım.
Seni sevip sevmediğini anlarsın.
Seven insan konuşmaya doymaz bence....