Cok mu abartıyorum? lütfen bir fikir verin!

budaha şimdiden böyleyse işin zor cnmmm
bu zamanlarında elinizden tlf düşmemesi lazım öyle değilmi....üstelik uzaksınız daha bir insanın duygusu depreşir.tabi aşka sevgi yoksa butun bunlarda olamaz bence onun sana karsı hislerini iyice bir tart....
sanırım haklısınız ıyıce dusunmem lazım... bıde evlenelım dıyo

Biz var ya
Çoğu gece telefonda sabahlardık.3-4 e kadar konuşurduk.Dışarda pek görüşme imkanımız yoktu.
Telefonda türkü söylerdi bana.Aaaah ah.Nerde o günler şimdi...
Bir akşam telefonum arızalandı.O gün görüşemedik.Akşam konuştuk.Bir konuşması vardı.Çok özledim sesini demişti.
Şimdi 2 kızımız var.Doğru düzgün yüzüme bakmıycak nerdeyse.
Bu erkekler gerçekten çok garip....

Biz var ya
Çoğu gece telefonda sabahlardık.3-4 e kadar konuşurduk.Dışarda pek görüşme imkanımız yoktu.
Telefonda türkü söylerdi bana.Aaaah ah.Nerde o günler şimdi...
Bir akşam telefonum arızalandı.O gün görüşemedik.Akşam konuştuk.Bir konuşması vardı.Çok özledim sesini demişti.
Şimdi 2 kızımız var.Doğru düzgün yüzüme bakmıycak nerdeyse.
Bu erkekler gerçekten çok garip....
bizim kıymetımızı bılmıyorlar işte evlendımı yada o kısının ayrılmayacagını mı dusunuo takmıyo onemsemıyolar

Canım hiç abartmıyorsun. Askere gitmeden önce görüşmeye de yanaşmadığını yazmışsın. Hani 2 gün aramayıp dün konuşmadık mı demesi de dalga geçer gibi. Çarşı izni filan olduğunda ara ya da internet konuş derdi neymiş :19:

:1: benımkı 2 3 gun aramayıp oyle soyluyor valla sızın esınız cok ılgılıymıs. askerlık zor oda zorlanıyor bılıyorum ama boyle hem ozluyorum deyıp ardına boyle yapması garıp degıl mı ayrıca askere gıtmeden oncede boyle aramazdı

canım askerden öncede böyleydi dedinnn yaa bende ne dicemi bilemedim:))))

sen ona iyi bi format att düzeliyorsa düzelsin düzelmiyorsa kendisi bilirrrr:19::19::19::19::19::19::19:

bizim kıymetımızı bılmıyorlar işte evlendımı yada o kısının ayrılmayacagını mı dusunuo takmıyo onemsemıyolar

Önemsemiyorlar doğru ama ben içten içe beni sevdiğine inanıyorum.
Bence sevgilinle ilgili aldığınız kararları askerden gelince gözden geçirin..

canım askerden öncede böyleydi dedinnn yaa bende ne dicemi bilemedim:))))

sen ona iyi bi format att düzeliyorsa düzelsin düzelmiyorsa kendisi bilirrrr:19::19::19::19::19::19::19:

İşin sıkıntı kısmı ben ona bu konuyu actıgımda kavga cıkarıyor oluyorum ne yapıcamı bılemedım :(

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu ilişkiye sürekli emek veren sizsiniz tek taraflı olmaz bence ilişkinizi bir daha gözden geçirmeniz gerek kesinlikle abartmıyorsunuz haklı olduğunuzu düşünüyorum ... erkek arkadaşınızın başka görüştüğü biri var gibi geldi bana sizi üzmek istemem ama düşüncem bu :26:

canım bana da garip geldi askerinin davranışları benm askerimde aynı şehirdeler biliyosun
ama senin askerin gece koğuscusu dedin yani gece uyumuyo gündüzde uyuturlarsa uyuyo belki
bu yüzden de günleri şaşırmış olabilir stresli olabilir başka bişey gelmiyo aklıma ama sen askerden
öncede böyle diyosun o yüzden tuhaf geldi bu durum bu çocuk seni istiyo ama karar mı veremiyo nedir
ben bu tarz durumlarda dişe diş derdim yani o bana ne yapıyosa bende ona onu yapardım
bir yerde telefonları açmasam askerden gelince dün konuşmamış mıydım desem demişsin:)) o da fazla olur bence:))
seninle iyi şeyler düşünmese evlilik konusunda sen çekimser durduğunda sana da kızmazdı diye düşündüm bir an
zamana bırak bakalım şu da bir gerçek onu en iyi sen tanıyosun eğer yürümeyeceğini düşünüyosan kendine
eziyet etme yok düzelir ben onun kalbini biliyorum diyosan zamana bırak bence ama çokta yüz verme kaçan kovalanır hesabı...

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu ilişkiye sürekli emek veren sizsiniz tek taraflı olmaz bence ilişkinizi bir daha gözden geçirmeniz gerek kesinlikle abartmıyorsunuz haklı olduğunuzu düşünüyorum ... erkek arkadaşınızın başka görüştüğü biri var gibi geldi bana sizi üzmek istemem ama düşüncem bu :26:

Sanırım emek veren kısı benım okulunu uzattı gıder tanımadıgım kısılerden onun ders notlarını ısterdım :( bırısı dolandırdı parasını aldı yuklu bı mıktardı o cocukla gorusme dıye defalarca kavga ettım takmadı ben ne zaman bı sorundan bahsetsem ben kavga cıkarıyor oldum. hayatında baskasının olacagını sanmıyorum ama erkek ıste aldatadabılır

canım bana da garip geldi askerinin davranışları benm askerimde aynı şehirdeler biliyosun
ama senin askerin gece koğuscusu dedin yani gece uyumuyo gündüzde uyuturlarsa uyuyo belki
bu yüzden de günleri şaşırmış olabilir stresli olabilir başka bişey gelmiyo aklıma ama sen askerden
öncede böyle diyosun o yüzden tuhaf geldi bu durum bu çocuk seni istiyo ama karar mı veremiyo nedir
ben bu tarz durumlarda dişe diş derdim yani o bana ne yapıyosa bende ona onu yapardım
bir yerde telefonları açmasam askerden gelince dün konuşmamış mıydım desem demişsin:)) o da fazla olur bence:))
seninle iyi şeyler düşünmese evlilik konusunda sen çekimser durduğunda sana da kızmazdı diye düşündüm bir an
zamana bırak bakalım şu da bir gerçek onu en iyi sen tanıyosun eğer yürümeyeceğini düşünüyosan kendine
eziyet etme yok düzelir ben onun kalbini biliyorum diyosan zamana bırak bence ama çokta yüz verme kaçan kovalanır hesabı...

Cok tesekkurederım canım :( herkese tesekkuredeerım yorumlarınız ıcın
benı sevıyor sanırım ama benım onu sevdıgım kadar degıl
evlenırız ama hep fedakar olmması gereken kısı ben olurum bana destek olmaz sanırım
:) kendısıde dıyor ev ıslerıne yardım etmem dıye
cok garıp ya ne yapacagımı bılemedım bazen onu hıc tanımadımı hıssedıyorum

Sanırım emek veren kısı benım okulunu uzattı gıder tanımadıgım kısılerden onun ders notlarını ısterdım :( bırısı dolandırdı parasını aldı yuklu bı mıktardı o cocukla gorusme dıye defalarca kavga ettım takmadı ben ne zaman bı sorundan bahsetsem ben kavga cıkarıyor oldum. hayatında baskasının olacagını sanmıyorum ama erkek ıste aldatadabılır

canımm bu kadar fedakar olma bence bırak birazda o çabalasın benm çok çok yakın arkadaşımda aynı şeyi yaptı
nişanlandılar çocuk askere gitti öyle değişti öyle değişti ki arkadaşım onun öyle çok fedakarlıklar yaptı öyle
hatalarını kapattı ki olmadı olmadı ve bitti ama çok yıprandı çocuğun şimdi ki çalıştığı işi bile arkadaşım buldu düşün
işin içine aileler girince şimdi ki kadar güçlü olamazsın erkekler birazda bırakılmalı kendi başına anlıyo musun beni:((

canımm bu kadar fedakar olma bence bırak birazda o çabalasın benm çok çok yakın arkadaşımda aynı şeyi yaptı
nişanlandılar çocuk askere gitti öyle değişti öyle değişti ki arkadaşım onun öyle çok fedakarlıklar yaptı öyle
hatalarını kapattı ki olmadı olmadı ve bitti ama çok yıprandı çocuğun şimdi ki çalıştığı işi bile arkadaşım buldu düşün
işin içine aileler girince şimdi ki kadar güçlü olamazsın erkekler birazda bırakılmalı kendi başına anlıyo musun beni:((

Anladım canım artık kendimi cekicem

Benim bir arkadaşın sevgilisi de böyle iki yıla yakındır beraberler, bir gün ararsa 3 4 gün kesin aramaz. İki kere on gün ard arda aramadı kız artık bitti dedi ama kızı ikna etti geçen arkadaş yine bitti demiş çocuk napıyo ediyo kızı ikna ediyor tekrar, demek ki huyu böyle diye kabullendi kız artık ama ben çocuğun sağlam bir şey olmadığını düşünüyorum. O yüzden arkadaşıma sen de onun gibi yap, bağlanma fazla da diyorum sana da aynısını diyeceğim sen de onun gibi yap hem olur da bir gün biterse çok da üzülmezsin.

Back
X