çok feci :S ben çok kıskanır çok bozulurdum hele böyle bi açıklama yapmaya kalksa ağzına tıkardım lafları..
bence otur bir daha konuş, halada ısrar ediyosa kötü birşey olmadığına dair o zaman bende bi hesap açayım başka bir isimle bende konuşayım madem sorun olmuyo de, bakalım o zaman ne diyecek..
Moda oldu erkeklerin kendilerine hesap sorulduğunda "Paranoyak mısın, çocuk musun, büyütme" demeleri... Gelin görün ki kızlara da müstehak böyle denmesi... Baksanıza hala "Siz olsanız ne yapardınız, takıldığım nokta kız arkadaşlarıyla görüşmesi değil de kendi çevresinden olmayan kızlarla görüşmek için çaba harcaması, vs." diyorsunuz...
Bir erkek şiddetle uyarılmayı yahut terk edilmeyi hak etmek için başka ne yapmalı? Bir yıl sonra bu özelliğini öğrenmişsiniz kimbilir fark edilmeyi bekleyen daha ne garip huyları vardır... Başkaları "Ya diğer kızlarla haşır neşirse, başkalarıyla görüşüyorsa" diye endişelenir, siz emin olduğunuz halde çıkar yol arıyorsunuz, "Çok mu abartıyorum?" diyorsunuz... Ne görmeniz lazım gözünüzün açılması çin o kızlarla beraber fotoğraf çekinse fotomontaj demezsiniz umarım... Böyle ilişkilerin sonu kadınların "ah vah etmeleri" "Boşa zaman, emek, para harcamışım! Yazıklar olsun, artık kimseye güvenmeyeceğim" demeleridir... Her şey bu kadar ayan beyanken siz maddi manevi kendinizi zora sokup görüşmek için para denkleştirirken adama daha fazla kabahat bulmaya lüzum var mı? Her şeyden haberdarken devam ettirdiğiniz ilişkiden artık tek başına erkek arkadaşınızı sorumlu tutabilir miyiz? Artık erkekler yüzsüzlüğü iyice ele aldı, saklanma gereği bile duymuyor, "saman altından su yürütmeye gerek kalmadı" kızlar her şeyi sineye çekiyor nasıl olsa... Umarım erkekler bu basit numaraların her kıza sökmeyeceğini idrak ederler de bizleri de uğraştırmazlar...
Tabikide abartmıosun ve neden bu kadar sabırlısın ki? kır kafasını hasta kim görsün bende senin yerine koydum kendimi yaşadığımız şeyler hatrına şans werirdim ama gözünüde korkuturdum
aliskanlikmi olmus?!!!
acik acik "istesende istemesende konusurum" demis yani
simdi boyleyse ilerdede boyle olur belki daha beter
bana bunu yapan erkegin bana saygisi yoktur demek
saygisi yoksa sevgisi hic yok
e napim ben bu erkegi?
coktan byebye demistim...
söylediklerinizde haklısınızben de duruma dışardan bakınca aynen böyle görüyorum, dahası kendimi zavallı gibi görüyorum...
ayrılamama sebebim, birlikte geçirilen zamanların aklıma gelmesi. benden daha fazla harcağı emekler geliyor aklıma. normal hayatta üniversite-ev arasında yaşayan biri. dışarda zaman geçirmekten pek hoşlanmaz. doğru düzgün görüştüğü kız arkadaşı bile yok denecek kadar az. olanlar ve diğer arkadaşları da zaten benim de arkadaşım...
gerçekten internet dışındaki normal hayatta birileriyle başka amaçlarla görüşmediğini biliyorum. çok uzun zamandır tanıdığım biriydi zaten hayat tarzını biliyorum. ama kadınlık gururu mu dersiniz, gerçi artık benimkisi gurursuzluğa doğru gitmekte ama kaldıramıyorum.
bir yandan da kendimi avutmaya çalışıyorum, 'sadece internet' diyerek. ayrılmaya gücüm olsa, durmazdım da...
hani kafamda hep, aynı yerdeyken çok iyiydik doğru düzgün kavga bile etmedik, uzakta olmak sabır gerektirir diyorum, okullar bitince tekrar birlikte olunca her şey güzel olacak, ya gerçekten büyütüyorsam diyorum.
deme diyorsunuz içinizden sanırım... buna da katılıyorum. keşke böyle şeyler demesem, keşke çırpınmayı bırakıp herkes yoluna diyebilsem... sevgi, alışkanlık bu her neyse işte ne gidebiliyorum ne huzurla kalabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?