çok mu abartıyorum sizce?

lola_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
34
0
36
Antalya
arkadaşlar bir yıldır süren bir ilişkim var. geçen yıl aynı şehirdeydik ben okulumu dondurmuştum. bu yıl farklı şehirlerdeyiz ve üç aydan üç aya anca uçak parasını denkleştirip görüşebiliyoruz.

erkek arkadaşım çeşitli internet sitelerinde, kendisine profil oluşturup -özellikle- kızlarla konuşuyor. konuşmalarını gördükçe inanın kahroluyorum. asılır gibi şeyler yazmış kaç kere yakaladım, birkaç kez olay çıkardım.

kendi fotoğrafını koymuyor, kendisine ait verdiği bilgilerin hiçbiri gerçek değil ama özellikle konuştuğu birkaç kızla çok samimi hatta birlikte gittiğimiz güzel mekanları tavsiye bile etmiş!!

yazıların saatlerine baktığımda, benimle telefonda konuşmadığı zamanları hep bir takım kızlarla internette konuşarak geçirdiğini gördüm

kendisine neden böyle şeyler yaptığını sorduğumda ise, sadece can sıkıntısı olarak açıklıyor. ??
onun için başka hiçbir kızın öneminin olmadığı gibi şeyler söylüyor. ve sadece internette konuştuğunu, gerçek hayatta kimseyle görüşmediğini söylüyor. internet üzerinden kızlarla konuşmak alışkanlığıymış öyle diyor ama ben bir yıldan sonra farkettim ne hikmetse... ve abartıyormuşum. bunlar normalmiş, kıskanç paranoyak kızlara dönüşüyormuşum, hasta mıymışım??!!!

kızlar yardım edin, ne yapmalı? sizin sevgiliniz böyle şeyler yapsa ne yapardınız?

bu arada benim takıldığım nokta, erkek arkadaşımın kız arkadaşlarıyla konuşması değil. kendi sosyal çevresinden olmayan ve arkadaşı olmayan kızlarla konuşmak için o kadar çabalaması... saatlerini harcaması

çok feci :S ben çok kıskanır çok bozulurdum hele böyle bi açıklama yapmaya kalksa ağzına tıkardım lafları..

bence otur bir daha konuş, halada ısrar ediyosa kötü birşey olmadığına dair o zaman bende bi hesap açayım başka bir isimle bende konuşayım madem sorun olmuyo de, bakalım o zaman ne diyecek..

Moda oldu erkeklerin kendilerine hesap sorulduğunda "Paranoyak mısın, çocuk musun, büyütme" demeleri... Gelin görün ki kızlara da müstehak böyle denmesi... Baksanıza hala "Siz olsanız ne yapardınız, takıldığım nokta kız arkadaşlarıyla görüşmesi değil de kendi çevresinden olmayan kızlarla görüşmek için çaba harcaması, vs." diyorsunuz...

Bir erkek şiddetle uyarılmayı yahut terk edilmeyi hak etmek için başka ne yapmalı? Bir yıl sonra bu özelliğini öğrenmişsiniz kimbilir fark edilmeyi bekleyen daha ne garip huyları vardır... Başkaları "Ya diğer kızlarla haşır neşirse, başkalarıyla görüşüyorsa" diye endişelenir, siz emin olduğunuz halde çıkar yol arıyorsunuz, "Çok mu abartıyorum?" diyorsunuz... Ne görmeniz lazım gözünüzün açılması çin o kızlarla beraber fotoğraf çekinse fotomontaj demezsiniz umarım... Böyle ilişkilerin sonu kadınların "ah vah etmeleri" "Boşa zaman, emek, para harcamışım! Yazıklar olsun, artık kimseye güvenmeyeceğim" demeleridir... Her şey bu kadar ayan beyanken siz maddi manevi kendinizi zora sokup görüşmek için para denkleştirirken adama daha fazla kabahat bulmaya lüzum var mı? Her şeyden haberdarken devam ettirdiğiniz ilişkiden artık tek başına erkek arkadaşınızı sorumlu tutabilir miyiz? Artık erkekler yüzsüzlüğü iyice ele aldı, saklanma gereği bile duymuyor, "saman altından su yürütmeye gerek kalmadı" kızlar her şeyi sineye çekiyor nasıl olsa... Umarım erkekler bu basit numaraların her kıza sökmeyeceğini idrak ederler de bizleri de uğraştırmazlar...

Tabikide abartmıosun ve neden bu kadar sabırlısın ki? kır kafasını hasta kim görsün bende senin yerine koydum kendimi yaşadığımız şeyler hatrına şans werirdim ama gözünüde korkuturdum

hesap açtım, umursamadı. konuştum ben de birileriyle onun tarzında. tık yok. hesabım olduğunu da biliyor. gerçekten bu konuşmalar ona çok 'normal' geliyor, delirme sebebim o

sadece internetten konuşulan biri, fotoğrafının bile gerçek olduğu ne malum, benim kim olduğumu da bilmiyor, can sıkıntısı işte olarak görüyor.

ben o kadar normal göremiyorum, çünkü konuşulan kişinin hep karşı cinsten olmasının seçilmesi kırıyor. ben böyle bir şeye ihtiyaç duymazken, o neden duyuyor diyorum. kadın-erkek farkı mı onu da bilemiyorum... herkes kendi gibi ister ya hani, öyle.

çevremde arkadaşlarımla paylaştım hepsi abartmıyorsun, saçmalama, daha kapının önüne koymadın mı gibi tepkiler veriyor ama benim arkadaşım oldukları için 'paranoyaksın' diyip demediklerinden emin olamadğım için sordum size...

söylediklerinizde haklısınız ben de duruma dışardan bakınca aynen böyle görüyorum, dahası kendimi zavallı gibi görüyorum...

ayrılamama sebebim, birlikte geçirilen zamanların aklıma gelmesi. benden daha fazla harcağı emekler geliyor aklıma. normal hayatta üniversite-ev arasında yaşayan biri. dışarda zaman geçirmekten pek hoşlanmaz. doğru düzgün görüştüğü kız arkadaşı bile yok denecek kadar az. olanlar ve diğer arkadaşları da zaten benim de arkadaşım...

gerçekten internet dışındaki normal hayatta birileriyle başka amaçlarla görüşmediğini biliyorum. çok uzun zamandır tanıdığım biriydi zaten hayat tarzını biliyorum. ama kadınlık gururu mu dersiniz, gerçi artık benimkisi gurursuzluğa doğru gitmekte ama kaldıramıyorum.

bir yandan da kendimi avutmaya çalışıyorum, 'sadece internet' diyerek. ayrılmaya gücüm olsa, durmazdım da...

hani kafamda hep, aynı yerdeyken çok iyiydik doğru düzgün kavga bile etmedik, uzakta olmak sabır gerektirir diyorum, okullar bitince tekrar birlikte olunca her şey güzel olacak, ya gerçekten büyütüyorsam diyorum.

deme diyorsunuz içinizden sanırım... buna da katılıyorum. keşke böyle şeyler demesem, keşke çırpınmayı bırakıp herkes yoluna diyebilsem... sevgi, alışkanlık bu her neyse işte ne gidebiliyorum ne huzurla kalabiliyorum...

gerçekten sabırlı gördüm seni...yani bazı kız arkadaşlarımın başına gelmişti...yahu bi kıyamet bi kavga hemen bitirmişlerdi.benim gururumu ayaklar altına alamaz diye..
acaba aynı şeyi sen yapsan nasıl olurdu....?

Tabikide abartmıosun ve neden bu kadar sabırlısın ki? kır kafasını hasta kim görsün bende senin yerine koydum kendimi yaşadığımız şeyler hatrına şans werirdim ama gözünüde korkuturdum

ahh neden bu kadar sabırlıyım ben de diyorum kendime. koy kapıya bu kadar üzülmeye değer mi diye... değmez belki ama sevmek, deli gibi özlemek, tekrar aynı şehirde yaşayacağımız zaman -eğer o zamana kadar sürerse- her şeyin yine güzel olacağına inanmak istemek...

bu konu yüzünden 3 kez kavga ettik. birinde tam 1 hafta konuşmadım kendisiyle... her kavganın sonunda bir ara veriyor kızlarla konuşmaya 2-3 hafta kadar. sonra bir gün içime bir kurt düşüyor bir bakıyorum yine konuşulmuş birkaç gündür... bu böyle sürüp gidiyor. her defasında 'bir şey yaptığım yok ama, sen kendini haklı olarak düşündüğün için özür dilerim' diyor :S

geçen gün 'ya bu tarz şeyler yapmaktan vazgeç ya da ayrılalım, ayrılmak için böyle davranıyorsan çok doğru yoldasın senden soğuyorum güvenim kalmıyor gitgide' dedim. 'ayrılmak istesem söylerim, seninle olmamın tek sebebi seni sevmem ve sevdiğimi de biliyorsun. durup durup böyle şeylerle kavga çıkarıyorsun, dedektif gibi nereye ne yazmışım bakıyorsun, ben senin hiçbir şeyine bakmıyorum çünkü sana güveniyorum, sen de biraz güvenmeyi dene' dedi. 'başka birilerinde gözüm olsa seninle ne işim var sen bu kadar uzaktayken neden günün 2-3 saatini telefonda geçireyim neden senin için endişeleniyim, neden tüm paramı uçak bileti almak için biriktireyim dedi. artık bana bu konularla gelme, benim bir şey yaptığım yok, abartıyorsun falan gibi şeyler işte. güler misin ağlar mısın.. off...:18:

Kusura bakma ama böyle birsey hic normal olabilir mi?
Farklı bir isimle profil alması veya baska resimler kullanması onu haklı cıkarmaz.
Önce ne gerek var böyle birseye???
Hic birseyim bana ait degil diye sizi haksız görmesi cok mantıksız.
Sizin yapmanızı normal buluyorsa sizi sevmiyor demektir.
Hic kimse böyle birseyi normal göremez cünkü.
Bence de siz iliskinizi kesin bu insanla.

aliskanlikmi olmus?!!!
acik acik "istesende istemesende konusurum" demis yani
simdi boyleyse ilerdede boyle olur belki daha beter
bana bunu yapan erkegin bana saygisi yoktur demek
saygisi yoksa sevgisi hic yok
e napim ben bu erkegi?
coktan byebye demistim...

bazı kadınlarımız maalesef posta koymakta beceriksizler...yani bunu kötü manada demiyorum...ama şöyle demir gibi dik,kararlı sert olamıyorlar...şu hayatta duygusal davrandığınız sürece hep kaybedersiniz...ölümlü dünyada neden kendinizi eziyet edersiniz anlamam...

kızmakta çok haklısın..
hiç de normal değil bu yaptığı ve hiç de hasta deilsin tepki veriyor olduğun için..
kamera da açıyolar mı acaba?

bencede..

bu arada sen nette erkeklerle sohbet ediyo olsan ve bunun zararsız bi alışkanlık olduğunu savunsan ne olurdu?

bunun neyi normal yahu heleki sizde hesap açıyorsunuz ve normal geliyor bu nasıl birşey sizi kıskanmıyor ,umursamıyor gibime geliyor olucak şey değil
sevgilin daha çok sana kızması gerekiyor ne diye konuşuyorsun ve ekliyosun tanımadığın insanları diye sert çıkşabilirdi ama onun bunu yapmaması seni umursamıyor anlamına geliyor gerçekten.
ilerdede mi aynı şekilde konuşmaya devam edicek yani saçmalık
erkeklerin hep dedikleri ben sana güveniyorum karışmıyorum ,paronayaksın oldun sen iyice,ben seni sevyorum hepsi aynı kelimleri söylüyor.
düşünmeni tavsiye ederim bence nprmal bişey değil bu yani.

bence tanımakla alakası yok herkes zamanla değişiyo..bu konusmaları 1 ıl sonra öğrendin..gelecek yıl yüzyüze görüştüklerini öğrenirsin onada sosyallik der.normal gelir..diğer yıllarda napar artık bilemem(anladın sen onu) onada bir kalıpmı bulacak??

ayrıca senin hesap açmana kızmamasının sebbebi kendini haklı çıkarmaktan başka bişey deil..aslında içi içini yiyordur emin ol..ama bak bende kızmıyorum normal bişey deme hakkını bulmak için susumustur.önünde 1 kaç defa görüşme teklif et bakalım erkeklere sonrada sıkıntıdan de bak nasıl paranoyak ve rahatsız olcakmış otur izle..

kızlar yardım edin, ne yapmalı? sizin sevgiliniz böyle şeyler yapsa ne yapardınız?

demissin......

Eğer böle bi şey olsaydı buraya yazmadan önce kafasını patlatırdım... Sonada bu soruyu sormaz yaptıklarımı paylasırdım dostlarımla... Sen hala düsünüyor musun ? Ne Yapman gerektiğini.. aklını başına topla arkadaşım..

Canı sıkılıyorsa kitap okusun, film izlesin, oyun oynasın kızlarla nette sohbet etmenin gerekçesi can sıkıntısıyla açıklanamaz inanma bunlara arakdaşım düpedüz sadakatsiz biri işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…