• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu abartıyorum :(

aTcI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
116
12
98
İstanbul
Kızlar ben çok mu abartıyorum bilmiyorum ama eşimin bana devamlı hoş olmayan sözler söylemesinden çok rahatsız oluyorum. bunu onada söylüyorum ama yinede devam ediyor :( dün akşam yine söyledi ve kendimi tutamayıp ağladım ağlamamdan rahatsız oluyor diede sessiz sessiz ağladım. Birde böyle durumlarda ben odadan çıkınca heh gitte içeri ağla diyor :(. Evet bazen bende sabrini çok zorluyorum farkındayım ama o sözler de soylenmemeli bence ya :(( eşim ailesiyle konuşurken de söylüyor ve onlar çok normal karşılıyor ama bana en çok dokunan bebeğime de söylemesi :( diyorum o bi kız çocuğu hoş şeyler söyle ki kulakları hoş sözler duymaya alışsın die ama anlamıyor umursamıyor buda bana çok dokunuyor :(((

Gerizekalı falan diyor, ki bende çok hassasim bebeğime de bu sözü söylemesi beni çok üzdü dayanamadım artık

anlaşılan bu tarz konuşması kimseye garip gelmemiş bu yüzdende alışkanlık yapmış.....bundan rahatsız olmak doğal tabide ağlamanız teslimiyetçi geldi bence duygularınıza hakim olun kararlı durun ve aciz görünmeyin topu topu birkç hoş olmayan söz zamanla rahatsızlığınızın daha çok farkına varıp düzelecektir benim eşimde küfür ederdi zamanla ağzından kaçırır oldu bazende telde bilinçsizce birilerine söylerken sesini kısarak söylerdi sonra tamamen bıraktı bende çok sıkmadan sadece ona böyle konuşmanın hiç yakışmadığını beyefendi birisin sana yakıştıramıyorum diyerek düzelttik....

Canım eşinle bence konuşmalısın, hangi baba kız bebeğine gerizekalı der, bebek o daha, çok üzgünüm :(

normal değill :19::19:
aynı seyleri sizde söyleyin bakalım ne tepki vercek :47:

anlaşılan bu tarz konuşması kimseye garip gelmemiş bu yüzdende alışkanlık yapmış.....bundan rahatsız olmak doğal tabide ağlamanız teslimiyetçi geldi bence duygularınıza hakim olun kararlı durun ve aciz görünmeyin topu topu birkç hoş olmayan söz zamanla rahatsızlığınızın daha çok farkına varıp düzelecektir benim eşimde küfür ederdi zamanla ağzından kaçırır oldu bazende telde bilinçsizce birilerine söylerken sesini kısarak söylerdi sonra tamamen bıraktı bende çok sıkmadan sadece ona böyle konuşmanın hiç yakışmadığını beyefendi birisin sana yakıştıramıyorum diyerek düzelttik....

Keşke bende vazgecirebilsem eşimi bu sözlerden :/

Canım eşinle bence konuşmalısın, hangi baba kız bebeğine gerizekalı der, bebek o daha, çok üzgünüm :(

En çok moralimi bozanda bu oldu zaten buna dayanamadım :( konuşuyorum hoş sözler söyle ki hoş şeyler duysun diyorum yok umursamıyor

eşin zekanı genetik olduğunu unutmasın
yani kız gerizekalıysa kendi payı da var bunda
bu ne seviyesizliktir böyle

Kızlar ben çok mu abartıyorum bilmiyorum ama eşimin bana devamlı hoş olmayan sözler söylemesinden çok rahatsız oluyorum. bunu onada söylüyorum ama yinede devam ediyor :( dün akşam yine söyledi ve kendimi tutamayıp ağladım ağlamamdan rahatsız oluyor diede sessiz sessiz ağladım. Birde böyle durumlarda ben odadan çıkınca heh gitte içeri ağla diyor :(. Evet bazen bende sabrini çok zorluyorum farkındayım ama o sözler de soylenmemeli bence ya :(( eşim ailesiyle konuşurken de söylüyor ve onlar çok normal karşılıyor ama bana en çok dokunan bebeğime de söylemesi :( diyorum o bi kız çocuğu hoş şeyler söyle ki kulakları hoş sözler duymaya alışsın die ama anlamıyor umursamıyor buda bana çok dokunuyor :(((

Cnm ezdirme kendini lutfen acik acik konus ne demek ya geri zekali bilmem ne hem sana hemde o minicik cocuga ailesinin yanindada yapio ustune ustluk manyakmidir nedir vallahi kusura bakma ama sinirlerim bozuldu asil geri zekali kendisidir eminimde haberi yoktur o sana nasil davraniyosa sende ona oyle davran bu erkekler fedakarliktan duygusalliktan merhametten hic bisi anlamazlar !!!

Son düzenleme:
ben olsam aynı şekilde karşılık verirdim

bence terslesmek yerine askim senin gibi bir insana bunlari yakistiramiyorum sen düzgün bir insansin bu laflar senin gibi bir insanın agzina yakismiyor gibi laflarla utanmasini saglayabilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X