- 19 Ağustos 2010
- 549
- 68
Merhabalar herkese. Benim 7 aydır süren ve güzel giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla aynı üniversite sayesinde tanıştık ama bölümlerimiz ayrı. Aramızdaki sorun şu, geçenlerde whatsappta bir kızla olan konuşmalarını gördüm. Ne zaman dersle ilgili bişey soracak olsa veya herhangi bir şey için sürekli kıza seni arayabilir miyim falan yazmış, yarın 1 saat müsait misin bana ders anlatır mısın yazmış ve son olarak artık aynı sınıfta değiliz çevrendeki erkeklere dikkat et yazmış. Konuşmalar baya uzun... Ve bir erkek arkadaşına da daha dün '' yaz okulunda da hiç güzel yok bu sene '' yazmış.
Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama erkek arkadaşıma bunları söylediğimde, o konuştuğum kız zaten çirkin benim onla ne işim olabilir, ders dışında bişey konuşmadım falan diyor.Diğeri içinde erkek muhabbeti bunlar erkekler arasında olur diyor ama bana nedense ağır geliyor bunlar. Dün ayrılacaktım bunları gördükten sonra ama ayrılmadık. Ne düşünüyorsunuz sizce ben mi çok abartıyorum yoksa erkek arkadaşım haksız mı ?
Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama erkek arkadaşıma bunları söylediğimde, o konuştuğum kız zaten çirkin benim onla ne işim olabilir, ders dışında bişey konuşmadım falan diyor.Diğeri içinde erkek muhabbeti bunlar erkekler arasında olur diyor ama bana nedense ağır geliyor bunlar. Dün ayrılacaktım bunları gördükten sonra ama ayrılmadık. Ne düşünüyorsunuz sizce ben mi çok abartıyorum yoksa erkek arkadaşım haksız mı ?