- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Herkese merhaba arkadaşlar..
Ben çok mu takintiliyim yine bi kvga olacak diye korkuyrm..ben bazen daha doğrusu her ay adet döneminde herşeyi kafama takip esime sariyorum..olmayan şeyleri olabilir diye düşünüp strese girup esime yansıtıp kavga edebiliyoruz...esimin olumsuz yanlarını düşünüp kendini ona karşı dolduruyorum.olumsuz yani derken acayip derecede inattir sırf inadı yüzünden benim çok istedigim bireyi yapmadi ki inadı yanında haklı sebebide var gerçi.Bide çok çabuk sinirlenip çabuk soner..ama ışte ben çok takiyorum kendi kendini mutsuz edecek bişey buluyorum geçmişe odaklı yaşıyorum bu gunu kaçırıp kendime zehir ediyrn hayatı.eşimle büyük badireler atlattık.ay ben bilmiyorum ya öyle yatiyrm suan kafamda senaryo yaziyrm mutlu olamıyorum.((
Görünmek istyrm ama sanki doktora bile gorunsem bende bu kafa varken adam olmam gibi geliyorDoktora görünseniz
Devamlı kuruyorsunuz önce kendinize sonra eşinize yazık...
Saçma sapan şeyler..mesela esim şöyle yaparsa bosanirim falan gibi kendi kendime duvar oruyorum ki esim asla evliliğimiz e üçüncü şahısları asla karistirmaz ben çok sacmaliyorum bazenNe gibi şeyler kuruyorsunuz
Onu diyemiyorum ışte geçmişi atıp önüne bakamiyrun..en olmadik seye takabikiyrmResmen hayatınızı işkence haline getirmek için uğraşıyorsunuz
Dün dündü oldu bitti demediğin sürece mutlu olamazsın
Dünyayı esimin etrafında dondurmuyrm çok kıskanç bi kadında değilim yani şöyle tabi kiskniyrm esimi ama esim öyle kiskanacagim şeylere fırsat vermez..Ben de esime bağımlı yasamiyrn kendi kendime de meşgul oluyrm kitap okuyrm örgü oruyrm temizlik yapmayı severim.hatta temizlik bende terapi etkisi veriyr ama ay kafanın içinde konuşan sesi susturamiyrmNiye eşini ve eşinle olabilecek olumsuzlukları düşnüyosun
Havaya bak ne güzel
Eşinin etrafında dönmüyo bu dünya
Valla öyleee bir diyorsun ki herşey insanın kendisinde bitiyorOnu diyemiyorum ışte geçmişi atıp önüne bakamiyrun..en olmadik seye takabikiyrm
Tsk ederim uzun uzun bana zaman ayırıp yazdığınız için...başınız sağolsun en dayanılmaz acı aile açısıValla öyleee bir diyorsun ki herşey insanın kendisinde bitiyor
Sen istemediğin sürece değişmezsin ama gerçekten istiyorsan değişirsin
Bundan 4 sene önce babamı kaybettim ve 18 yaşından beri hep farklı şehir ve ülkelerdeydim
Babam bana bende babama çooook düşkündük yani ona doyamadan kaybettimve hep derdim babamın ölümünü kabul edemem kesin kafayı yer tedavilik olurdum derdim.
Ne oldu? ne hastanelik oldum,ne kafayı yedim baktım hayat devam ediyor etmek zorunda...
Haaa dedim ölüm bile unutuluyorsa (tabiki unutmadım ama sadece acısı hafifliyor) ben salakmıyım istediğim kadar ağlayım, zırlayım.kendimi parçalayım dünü geri getirebiliyormuyum?babamı geri getiriyormu?HAYIR...
İnan bu kararı verdikten sonra çok değiştim gebersemde dünü geri getiremiyorum.
Dün olmasaydıda bunlar yaşanmasaydı diyemiyoruz malesef ÇÜNKÜ BUGÜNDEYİZ o yüzden dün dündü bitti..
Yarına bakacaksın ölsende dünün telafisi varmı?YOK.
Kusura bakma uzun oldu ama gerçekler
Herkese merhaba arkadaşlar..
Ben çok mu takintiliyim yine bi kvga olacak diye korkuyrm..ben bazen daha doğrusu her ay adet döneminde herşeyi kafama takip esime sariyorum..olmayan şeyleri olabilir diye düşünüp strese girup esime yansıtıp kavga edebiliyoruz...esimin olumsuz yanlarını düşünüp kendini ona karşı dolduruyorum.olumsuz yani derken acayip derecede inattir sırf inadı yüzünden benim çok istedigim bireyi yapmadi ki inadı yanında haklı sebebide var gerçi.Bide çok çabuk sinirlenip çabuk soner..ama ışte ben çok takiyorum kendi kendini mutsuz edecek bişey buluyorum geçmişe odaklı yaşıyorum bu gunu kaçırıp kendime zehir ediyrn hayatı.eşimle büyük badireler atlattık.ay ben bilmiyorum ya öyle yatiyrm suan kafamda senaryo yaziyrm mutlu olamıyorum.((
ay adetim ay reglim, hormonlarım, benim gelgitlerim var diyen kadınlar bana hiç inandırıcı gelmiyor. bahaneye sığınmayalım. kimse bizim gelgitlerimizi çekmek zorunda değil.
bahane değil gerçekten var öyle bir şey.
Ha kimse bizi çekmek zorunda değil kısmında haklısın.
1-2 kişi de olan bir durum değil ki.
Çevrendeki kadınların hiç yok mu böyle gelgitleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?