çok mu abartiyorum :((

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Herkese merhaba arkadaşlar..
Ben çok mu takintiliyim yine bi kvga olacak diye korkuyrm..ben bazen daha doğrusu her ay adet döneminde herşeyi kafama takip esime sariyorum..olmayan şeyleri olabilir diye düşünüp strese girup esime yansıtıp kavga edebiliyoruz...esimin olumsuz yanlarını düşünüp kendini ona karşı dolduruyorum.olumsuz yani derken acayip derecede inattir sırf inadı yüzünden benim çok istedigim bireyi yapmadi ki inadı yanında haklı sebebide var gerçi.Bide çok çabuk sinirlenip çabuk soner..ama ışte ben çok takiyorum kendi kendini mutsuz edecek bişey buluyorum geçmişe odaklı yaşıyorum bu gunu kaçırıp kendime zehir ediyrn hayatı.eşimle büyük badireler atlattık.ay ben bilmiyorum ya öyle yatiyrm suan kafamda senaryo yaziyrm mutlu olamıyorum.:(((

Ben çok mu takintiliyim yine bi kvga olacak diye korkuyrm..ben bazen daha doğrusu her ay adet döneminde herşeyi kafama takip esime sariyorum..olmayan şeyleri olabilir diye düşünüp strese girup esime yansıtıp kavga edebiliyoruz...esimin olumsuz yanlarını düşünüp kendini ona karşı dolduruyorum.olumsuz yani derken acayip derecede inattir sırf inadı yüzünden benim çok istedigim bireyi yapmadi ki inadı yanında haklı sebebide var gerçi.Bide çok çabuk sinirlenip çabuk soner..ama ışte ben çok takiyorum kendi kendini mutsuz edecek bişey buluyorum geçmişe odaklı yaşıyorum bu gunu kaçırıp kendime zehir ediyrn hayatı.eşimle büyük badireler atlattık.ay ben bilmiyorum ya öyle yatiyrm suan kafamda senaryo yaziyrm mutlu olamıyorum.:KK43:((

Doktora görünseniz
Devamlı kuruyorsunuz önce kendinize sonra eşinize yazık...

Ne gibi şeyler kuruyorsunuz

Resmen hayatınızı işkence haline getirmek için uğraşıyorsunuz
Dün dündü oldu bitti demediğin sürece mutlu olamazsın:KK43:

Niye eşini ve eşinle olabilecek olumsuzlukları düşnüyosun
Havaya bak ne güzel
Eşinin etrafında dönmüyo bu dünya

Niye eşini ve eşinle olabilecek olumsuzlukları düşnüyosun
Havaya bak ne güzel
Eşinin etrafında dönmüyo bu dünya
Dünyayı esimin etrafında dondurmuyrm çok kıskanç bi kadında değilim yani şöyle tabi kiskniyrm esimi ama esim öyle kiskanacagim şeylere fırsat vermez..Ben de esime bağımlı yasamiyrn kendi kendime de meşgul oluyrm kitap okuyrm örgü oruyrm temizlik yapmayı severim.hatta temizlik bende terapi etkisi veriyr ama ay kafanın içinde konuşan sesi susturamiyrm

Onu diyemiyorum ışte geçmişi atıp önüne bakamiyrun..en olmadik seye takabikiyrm
Valla öyleee bir diyorsun ki herşey insanın kendisinde bitiyor
Sen istemediğin sürece değişmezsin ama gerçekten istiyorsan değişirsin
Bundan 4 sene önce babamı kaybettim ve 18 yaşından beri hep farklı şehir ve ülkelerdeydim
Babam bana bende babama çooook düşkündük yani ona doyamadan kaybettim:KK43: ve hep derdim babamın ölümünü kabul edemem kesin kafayı yer tedavilik olurdum derdim.
Ne oldu? ne hastanelik oldum,ne kafayı yedim baktım hayat devam ediyor etmek zorunda...
Haaa dedim ölüm bile unutuluyorsa (tabiki unutmadım ama sadece acısı hafifliyor) ben salakmıyım istediğim kadar ağlayım, zırlayım.kendimi parçalayım dünü geri getirebiliyormuyum?babamı geri getiriyormu?HAYIR...
İnan bu kararı verdikten sonra çok değiştim gebersemde dünü geri getiremiyorum.
Dün olmasaydıda bunlar yaşanmasaydı diyemiyoruz malesef ÇÜNKÜ BUGÜNDEYİZ o yüzden dün dündü bitti..
Yarına bakacaksın ölsende dünün telafisi varmı?YOK.
Kusura bakma uzun oldu ama gerçekler:KK66:

Valla öyleee bir diyorsun ki herşey insanın kendisinde bitiyor
Sen istemediğin sürece değişmezsin ama gerçekten istiyorsan değişirsin
Bundan 4 sene önce babamı kaybettim ve 18 yaşından beri hep farklı şehir ve ülkelerdeydim
Babam bana bende babama çooook düşkündük yani ona doyamadan kaybettim:KK43: ve hep derdim babamın ölümünü kabul edemem kesin kafayı yer tedavilik olurdum derdim.
Ne oldu? ne hastanelik oldum,ne kafayı yedim baktım hayat devam ediyor etmek zorunda...
Haaa dedim ölüm bile unutuluyorsa (tabiki unutmadım ama sadece acısı hafifliyor) ben salakmıyım istediğim kadar ağlayım, zırlayım.kendimi parçalayım dünü geri getirebiliyormuyum?babamı geri getiriyormu?HAYIR...
İnan bu kararı verdikten sonra çok değiştim gebersemde dünü geri getiremiyorum.
Dün olmasaydıda bunlar yaşanmasaydı diyemiyoruz malesef ÇÜNKÜ BUGÜNDEYİZ o yüzden dün dündü bitti..
Yarına bakacaksın ölsende dünün telafisi varmı?YOK.
Kusura bakma uzun oldu ama gerçekler:KK66:
Tsk ederim uzun uzun bana zaman ayırıp yazdığınız için...başınız sağolsun en dayanılmaz acı aile açısı :((( kendi kendime diyorum ki ben neyi takiyrm neden kafamda olmamış şeyi kurup olursa şöyle yaparım böyle derim diyorum kiziyrm kendime..ama yok illa kafam daki o lanet ses beni deli edevek

Ben çok mu takintiliyim yine bi kvga olacak diye korkuyrm..ben bazen daha doğrusu her ay adet döneminde herşeyi kafama takip esime sariyorum..olmayan şeyleri olabilir diye düşünüp strese girup esime yansıtıp kavga edebiliyoruz...esimin olumsuz yanlarını düşünüp kendini ona karşı dolduruyorum.olumsuz yani derken acayip derecede inattir sırf inadı yüzünden benim çok istedigim bireyi yapmadi ki inadı yanında haklı sebebide var gerçi.Bide çok çabuk sinirlenip çabuk soner..ama ışte ben çok takiyorum kendi kendini mutsuz edecek bişey buluyorum geçmişe odaklı yaşıyorum bu gunu kaçırıp kendime zehir ediyrn hayatı.eşimle büyük badireler atlattık.ay ben bilmiyorum ya öyle yatiyrm suan kafamda senaryo yaziyrm mutlu olamıyorum.:KK43:((

senin bayağa psikolojik sorunların vamrış. bunu küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlama. gerçekten büyük bir sorun seninki. acilen bir psikiyatra görünmen lazım. bir de bunun yanında kendini meşgale edecek şeyler bul. çalışmıyorsan mutlaka bir iş bul. veya bir hobi edin. sürekli spor yap.

Ay ben de böyleyim ya. Kavga edince aklıma başka şeylerde getirip sonunu boşanmaya kadar götürebiliyorum. Bende mi bir doktora görünsem. :KK53:

Sen bide hamilelikte gör o gerginliği siniri...kocam ikinci çocuğu ard arda istiyordu şimdi nasip kısmet bakalım hemen olmaz heralde diyo:) hep bunlar hormonlardan.gayet normal...

Geçmişte ne yaşadın da bu kadar takılı kaldın?:KK64:

ay adetim ay reglim, hormonlarım, benim gelgitlerim var diyen kadınlar bana hiç inandırıcı gelmiyor. bahaneye sığınmayalım. kimse bizim gelgitlerimizi çekmek zorunda değil.

ay adetim ay reglim, hormonlarım, benim gelgitlerim var diyen kadınlar bana hiç inandırıcı gelmiyor. bahaneye sığınmayalım. kimse bizim gelgitlerimizi çekmek zorunda değil.

:KK43: bahane değil gerçekten var öyle bir şey.
Ha kimse bizi çekmek zorunda değil kısmında haklısın.
1-2 kişi de olan bir durum değil ki.
Çevrendeki kadınların hiç yok mu böyle gelgitleri?

Aynı ben allah yardımcın olsun kardeşim ben psikolojik tedavi bile görüyorum en kısa zamanda doktora git be olur ne olmaz :(

:KK43: bahane değil gerçekten var öyle bir şey.
Ha kimse bizi çekmek zorunda değil kısmında haklısın.
1-2 kişi de olan bir durum değil ki.
Çevrendeki kadınların hiç yok mu böyle gelgitleri?

hayır var da şu saçma geliyor. dengem bozuldu, sevgilimle kavga çıkardım vs. madem öyle bi huyun var kendini geri çek. bu kadar da kontrolden uzaklaşılmıyodur heralde.

Back
X