Çok mu abartmışım ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Doğru mu yaptım ayrıldım ? eski konum bu
Sevgilim askerdeydi benimle ilgilememiyodu üstüme düşümüyodu konuşssak bile En son ayrılmıştım sen biraz kafanı topla bu ilişkiyi kaldıramıyosun demiştim

2 gün önce aradı ben hala aynıyım değişmedim ama gerçekten kötüyüm 36 saattir 10 saat uyumadım dedi sonra nöbet arasında yattıg yeri gösterdi yatakhaneye gidemediği için yerde bez sermiş kaloriferin yanında yatıyodu fln bende dedim ya asker çocuk vakti yok bende abartmayım
Neyse barıştık ben normalde kimi takip etmiş kime bakmış dikkat etmem dün bi baktım instadan twittrdan bi kızı takip etmiş kızda bizden küçük twitlerini fln beğenmiş ve bunları yaparken biz konuşmuyoduk
Aradım nerden tanıyosun sen bu kızı dedim arkadaşım denk geldi takipleştik abisi fln arkadaşım düşündüğün gibi bişey değil dedi
İçime bi kuşku düştü dedimki bizim konuşmaya fırsatımız olmazken senin sosyal medyada kız peşine düşmen hiç hoş değil ben rahatsız oldum hadi biyerden eklersin tamam da bütün sosyal medyalarını ekleyip beğenmek nedir dün mü aklına geldi arkadaşın oldugu dedim istersen instagrama adını yaZıyım tarih atıyım dedi sonra ben abartıyomuşum gibi ukala ukala konuştu bende dedim ben tahammul edemem buna kızı silip özür dileyeceğin yerde bişey yapmıyosun dedim oda bende böyle saçma sapan şeylere tahammül edemem dedi
Ben inanmıyorum arkadaşı olduguna sildim sosyal medyadan fln çok mu abartmışım

Yalan söylüyor apaçık belli. Yokluğunun verdiği rahatlıkla takılmış sosyal medyada. Diğer yandan da seni yine cepte tutmak istemiş. Yoksa o can sıkıntısıyla nasıl baş edecek. İyi yapmışsın. Böyle sana değer vermeyen, hislerini önemsemeyen kişilerle arkadaşlık etme.

Sizi umursamıyor.Yerde yatıyor vakti yok bilmem ne sizi suçlu çikariyor birde.Bişey olmaz bu çocuktan ortada ilişki yok

Kızın abisi gerçekten arkadaşı ama ben böyle şeylerden hoşlanmam erkenden döndüğüm çok iyi oldu bencede
askerde sosyal medyaya girip nasıl beğeni yapabiliyor. akıllı telefon götürmek yasaktı yahu, değişti mi ?
Bence öyle. Kıza da yürüyor , senle de konuşuyor.Cani sıkılıyor heralde
Yalan söylüyor apaçık belli. Yokluğunun verdiği rahatlıkla takılmış sosyal medyada. Diğer yandan da seni yine cepte tutmak istemiş. Yoksa o can sıkıntısıyla nasıl baş edecek. İyi yapmışsın. Böyle sana değer vermeyen, hislerini önemsemeyen kişilerle arkadaşlık etme.
Sizi umursamıyor.Yerde yatıyor vakti yok bilmem ne sizi suçlu çikariyor birde.Bişey olmaz bu çocuktan ortada ilişki yok

Yavuz hırsızmış sevgiliniz darılmayın ama.
Resmen sobelemişsiniz adamı hala pişkin pişkin konuşuyor.Size vakit ayırmayan adam siz yokken başka kızlara pekala vakit ayırmış.Hani vakti yoktu?

Ay arkadaşının kardeşini heryerden ekleyip beğenmek nedir ? Valla biri beni sosyal medyada birkaç yerden ekleyip bişeylerimi ekler eklemez beğenince yüzde doksan sonrasında bana yürüyor. Adam gayet eldeki kuştan olmak istemiyor ama gözü de ağaçtaki kuşda. Durumun özeti bu

Sevmediğinizi söylediğiniz adamla ilgili ne çok konu açtınız...
Ayrılın gitsin işte. Kendinize dert arıyorsunuz resmen.

Farklı bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Sanırım biraz özgüven eksikliği yaşıyorsunuz. Diğer yazınızı da okudum ve ona da asla hak vermemiştim. Öncelikle askerdeyken yoğun bi ilgi beklemeniz saçmalıktı en azından bunun ayrılma nedeni olmadığını fark etmişsiniz. Bu durumda çocuğun yalan söylemesi ya da sizinle değil onunla ilgileniyor olması sizi sinirlendiren şey değil. Asıl sinirlendiğiniz o kişinin bir kadın olması. Bunu da olayın kapanması için kadını takipten çıkarmasını söylemenizden anladım. Kadını takipten çıkarsa da sen yokken bir anda hissettiği büyük boşluğu kapatmak için onunla zaman geçirmiş işte bu bir gerçek. Bunu bu şekilde unutacaksanız tebrik ediyorum.

Ne biliyim normalde insanlar aman eklese ne olcak fln der ya ben çokmu abarttım acaba düşündüm ama belki twittrdan olmasaydı dikkatimi çekmezdi .
Bide bunun üstüne instagrama adınj yazıyım istiyosan fln dedi ya acaba suçu yokmu diye vicdan yaptım sonra
Yavuz hırsızmış sevgiliniz darılmayın ama.
Resmen sobelemişsiniz adamı hala pişkin pişkin konuşuyor.Size vakit ayırmayan adam siz yokken başka kızlara pekala vakit ayırmış.Hani vakti yoktu?
Haklısın abartmamıssın
Ay arkadaşının kardeşini heryerden ekleyip beğenmek nedir ? Valla biri beni sosyal medyada birkaç yerden ekleyip bişeylerimi ekler eklemez beğenince yüzde doksan sonrasında bana yürüyor. Adam gayet eldeki kuştan olmak istemiyor ama gözü de ağaçtaki kuşda. Durumun özeti bu
Farklı bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Sanırım biraz özgüven eksikliği yaşıyorsunuz. Diğer yazınızı da okudum ve ona da asla hak vermemiştim. Öncelikle askerdeyken yoğun bi ilgi beklemeniz saçmalıktı en azından bunun ayrılma nedeni olmadığını fark etmişsiniz. Bu durumda çocuğun yalan söylemesi ya da sizinle değil onunla ilgileniyor olması sizi sinirlendiren şey değil. Asıl sinirlendiğiniz o kişinin bir kadın olması. Bunu da olayın kapanması için kadını takipten çıkarmasını söylemenizden anladım. Kadını takipten çıkarsa da sen yokken bir anda hissettiği büyük boşluğu kapatmak için onunla zaman geçirmiş işte bu bir gerçek. Bunu bu şekilde unutacaksanız tebrik ediyorum.

Ne biliyim normalde insanlar aman eklese ne olcak fln der ya ben çokmu abarttım acaba düşündüm ama belki twittrdan olmasaydı dikkatimi çekmezdi .
Bide bunun üstüne instagrama adınj yazıyım istiyosan fln dedi ya acaba suçu yokmu diye vicdan yaptım sonra
Vicdan yapmaya devam ozaman

Back
X