cok mu abarttim?lutfen bır bakın.

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
Kizlar 8 aylik bir iliskim var bir konu acmistim yine sevgilimin annesinin gelmesiyle ilgiki ki gelemicek uzadi isler . Ben de annexsi buraya daha cabuk gelsin bir aksilik cikmasin diye bugun sevgikimle annesinin mezun oldugu universiteye gidecektiik on lisans diplomasini almak icinBu yuzden ben de okula gitmedim.. Sevgilimin benden once ciktigi bir kiz vardi kiz bunu kandirmis falan baya kotu anlatti olaylari . Gecen de mesaj cekmisti hatta 8 ay sonrasinda sevgiilim sozlum var falan yazma yazdi o da kuzeniymis mesaj ceken gibi konusup evlencem ben de 2 ay sonra falan filan gerizekali tarzi seyler yaZdi. Bugun de karziya gectik eskiden o eminonunde calisiyordu bu sevgilisi oldugu zamanlar karsiya gectik bana o kizin ismini derya derya derya diye gulerek soyledi ben sasirdim ne oluyor diye . Sonra dediki hiic saka yaptim dedi gecen gece farmville oyncaktim . CiftiligimiIn adini inunla ben yapmistin eskiden gordum hemen ciktim dedi ama ben iyle bir sinirlendimki bana ondan bahsediyor diye herkesin ortasinda bagirdim vapura geri gittim bindim gulerek o kiizin ismini sayikladi bana diye ve ben cok kiskancimdir keza o da oyledir. Sonra vapura bindim belime vurdu ve kufurler falan . Daha sobra annesi rica etmisti diye beni cok seviyor diye yine gittim. Ordada hala cok sinirliydim ayrilmistim resmen. Sonr gecen eski sevgilim beni aramisti pisman olmus. Ben de ona inat eski sevgiilimin ismini soyledim kopurduu hem de nasil ve bacagimin arkasina tekme atti sok oldum aglayarak ciktim ordan arkamdan geldi falan eve gidiicektim ayrilcam diye fenalasti agladi vapurda bizim oraya geldik cok pismandi seni cok seviyorum istememistim saka yapmistim altinda hicbir sebep yoktu dedi amancanim cok acimisti vurmasina bile o jkadar degil sonra da baristim. Olayi cok mu abarttim acaba merak ediyorum haksizmiyim tepkimde. Eve gidene kadar canini acittim pismanim dedi.

Son düzenleme:

Şaka mı bu?
Çocuk yaşta da değilsiniz tahminimce,ama çocukca davranışlar.
Hadi o bir hata yapıyor,hadi seni kızdırıyor kıskandırıyor bir dengesizlik yapıyor da sen neden onun yaptığının aynısını yapıyorsun?
Eski sevgilinin adını söyleyerek..
Pes doğrusu bir de vuruyor sana. Ve sen hala "sevgilim" diyorsun?
Önceki konundan biliyorum olayları biraz abartıyorsun. Annesi gelecek ve sevgilinin sana ilgisi azalacak diye endişeleniyordun.
Ve bu çok bencilce bir hareketti. Birbirinizi öyle sıkıyorsunuz ki.
Üzgünüm ve bu anlattıklarınla tek düşündüğüm "sizin geleceğinizin olmaması"
Hadi hepsini geçtim sana vurmasına izin veriyorsun? Ve sonra ağlıyor,özür diliyor pişmanım diyor.
Psikolojik destek almalı erkek arkadaşın bana kalırsa.
Yorumum biraz sert olmuş olabilir kusuruma bakma ama inan gerçekleri söyledim.
hala inanamıyorum böyle olayların olduğuna..

Vala bana göre su anki davranıslar 15 16 yaslarındaki cocugun davranısları.Cok farkı yere gitmis konusmalar.Ne hakla vuruyorki size anlamıyorum.Bence arkanıza bakmadan kacın.Boyle bir adamla omurmu gecer..Bosuna kendinizi yıpratmayn..Bu vurmalar düzelmez.Yazık edersniz kendinze.

ıyı nıyetlı oldugum ıcın ve cok sevdıgım ıcın yumusuyorum hemen annesi konusu bir yana gelipte bana sevgılısını sayıklamasına verdıgım tepkı dogru mu ? eskı sevgılımın ısmını ben de soyledım derken soyle dedım ben de sana cagatay cagatay cagatay desem hosuna gıder mı dedım kopurdu ısmını duyunca.

Bugün tekme atan, yarin seni dayaktan hastanelik eder.
Kiskanclik nedeniyle manyaklasip kufreden, gün gelir namusuna laf eder, iftira atar.

ben anlayamadım bıleyaa cok karısık yazmıssınız paragraf bası felan yaparak duzenlersenız yazınızı sevınırım..

Siz bu şekilde bu adamla devam etmeyi düşünüyor musunuz?

Gördüğünüz ilk şiddet değil.

Dayak yemek hoşunuza mı gidiyor?

Bir de konularınızda her gün görüştüğünüzü belirtmişsiniz birbirinize ne kadar bağlı olduğunuzu anlatmak için.

Hayır, her gün görüşmek, görüşmeyi istemek çok bağlı olmak demek değildir.
Çok sorunlu ve uzun sürmeyecek bir ilişkiniz var.
Ne siz, ne sevgiliniz bu ilişkiyi yürütecek olgunluktasınız.

Şiddet nedir ya?
Daha iki gün önce vardı bir konu, hem şiddet görüyordu hem evlenip evlenmemekte kararsızdı konu sahibi.
Insanın bi beklentisi olur hayattan, kendisine saygısı olur.
Kendinize saygınız yok ki sevgilinize saygınız olsun.
Kendinize saygınız yok ki sevgiliniz size saygı duysun.

Saygı çerçevesinde yürümeyen bir ilişki koskoca bir hiçtir, kandırmayın kendinizi.

Konu sahibi de vurmuş ama tekmemi ne atmış.karışık anlamadımki ama hepsi vurmuş birbirine

Ben anlayamıyorum ki...
Bir insan nasıl başkasına vurabilir, nasıl ondan tokat yiyebilir de sonra yüzyüze bakabilir?
Ortada sevgi yok aşk yok, saçma sapan bir duygunun arkasına kapılıp gidiyorlar.

sız bu duruma alışmışsınız ki küstüğüm için abaartmışmıyım dıye bıze soruyorsunuz hayır abartmamaışsınız

ama ilerde o dayak olayını abartabılır

ne abartması yahu adam tekme tokat dövse sizi ama haklıydı abartmıştım diyeceksiniz nerdeyse
derhal bu ilişki son bulmalı bence

Kizlar 8 aylik bir iliskim var bir konu acmistim yine sevgilimin annesinin gelmesiyle ilgiki ki gelemicek uzadi isler . Ben de annexsi buraya daha cabuk gelsin bir aksilik cikmasin diye bugun sevgikimle annesinin mezun oldugu universiteye gidecektiik on lisans diplomasini almak icinBu yuzden ben de okula gitmedim.. Sevgilimin benden once ciktigi bir kiz vardi kiz bunu kandirmis falan baya kotu anlatti olaylari . Gecen de mesaj cekmisti hatta 8 ay sonrasinda sevgiilim sozlum var falan yazma yazdi o da kuzeniymis mesaj ceken gibi konusup evlencem ben de 2 ay sonra falan filan gerizekali tarzi seyler yaZdi. Bugun de karziya gectik eskiden o eminonunde calisiyordu bu sevgilisi oldugu zamanlar karsiya gectik bana o kizin ismini derya derya derya diye gulerek soyledi ben sasirdim ne oluyor diye . Sonra dediki hiic saka yaptim dedi gecen gece farmville oyncaktim . CiftiligimiIn adini inunla ben yapmistin eskiden gordum hemen ciktim dedi ama ben iyle bir sinirlendimki bana ondan bahsediyor diye herkesin ortasinda bagirdim vapura geri gittim bindim gulerek o kiizin ismini sayikladi bana diye ve ben cok kiskancimdir keza o da oyledir. Sonra vapura bindim belime vurdu ve kufurler falan . Daha sobra annesi rica etmisti diye beni cok seviyor diye yine gittim. Ordada hala cok sinirliydim ayrilmistim resmen. Sonr gecen eski sevgilim beni aramisti pisman olmus. Ben de ona inat eski sevgiilimin ismini soyledim kopurduu hem de nasil ve bacagimin arkasina tekme atti sok oldum aglayarak ciktim ordan arkamdan geldi falan eve gidiicektim ayrilcam diye fenalasti agladi vapurda bizim oraya geldik cok pismandi seni cok seviyorum istememistim saka yapmistim altinda hicbir sebep yoktu dedi amancanim cok acimisti vurmasina bile o jkadar degil sonra da baristim. Olayi cok mu abarttim acaba merak ediyorum haksizmiyim tepkimde. Eve gidene kadar canini acittim pismanim dedi.

Sevgiliniz çocukluk yapmış, tamam. Ama sizde öyle yapmasaydınız keşke.. Haklıyken haksız konumuna düşmüşsünüz :50: Bi daha bahsetmesin diye ciddi bi konuşma yapabilirdiniz mesela.. Ama şiddet uygulaması :50: Son durumunuz nedir?..

Son düzenleme:
yani şöyle bir şey var aslında bu olayları oturup konustugumuzda o evet hatalıyım sana böyle bir şey dememeliydim , saçmaladığım bir ana denk geldi vurmamsa yaptığım en büyük hataydı senı bu kadar çok severken beni öylece kışkırtman gözümü döndürdü ve sana vurdum . Ama çok pişmanım bu kadar güzel giden bir ilişkimiz varken böyle şeyler yaşandığı için inan çok üzgünüm dedi.

Çok mu abarttın bilemem ama o fazlasıyla ipin ucunu kaçırmış ne hakla sana vuruyor ve sende kalkıp affediyorsun bu kadarcık birşeyde böyleyseniz sonrasında düşünemiyorum bile.

Üşenmedim bütün eski konularını okudum .
İlişkiler konusunda çok talihsizsin , birçok flört dönemin olmuş ama hepsi hüsranla bitmiş.
8 aylık bu ilişkin de hergün görüştüğünüzü vurguluyorsun ama görüşmek bir bağlılık yada çok sevgi demek değil.
Sana ilk şiddet gösterisi değilmiş , 2,5 3 aylıkkende bunu yapmış , karşıdan karşıya geçerken küfür tokat falan. Ki bunnun tekrarlandığına eminim kolunu sıktığını falanda yazdığın konular var.
İlişkinin güzel gittiğine emin misin ? İlişkin güzel gitmiyor.
Kesinlikle bitirmelisin , yaşadığın şey sevgi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar kızarsa kızsın sana el kaldırmamalı ne demek belime vurdu tekme attı?
bence tavrını acilen koy yoksa bu adamın şiddet eğimi olduğu açık
şimdiden böyleyse evlendikten sonra kaybetme korkusu da olmayacak en küçük bişeye sinirlenip şiddet uygulayabilir
bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası tekrar düşün derim
evlenince düzelir deme inan düzelmez daha da beter olur

Back
X