- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
- #81
Cok haklısınız, kendi isteyip sizd gonderebilirdi yardım etmek istiyorsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence abartilacak bi durum yok ortada..belki babsbndan para istedi ne icin istedeni babasina solemek istemedi ama ustelyince soledi ve ailesi de biz gonderelim gelinimz deger verdigimizi sevdigimizi gorsun die dusunduler hersey olabilir..evet hos bi durum degil.ama senin kucuk dustugun bi durum yok.her insan maddi skntya dusebilir..nisanlinim niyetine bak once, seni kucuk dusurmek icin bunu yapmadi sonucta.he uslubu hatali evet alip kendi verse daha hos olurdu o noktaya odaklanin uslubunu elestrin ama dedgim gbi birbirinizi kirmaya degecek bi konu degil bana gore.
Bence abartilacak bi durum yok ortada..belki babsbndan para istedi ne icin istedeni babasina solemek istemedi ama ustelyince soledi ve ailesi de biz gonderelim gelinimz deger verdigimizi sevdigimizi gorsun die dusunduler hersey olabilir..evet hos bi durum degil.ama senin kucuk dustugun bi durum yok.her insan maddi skntya dusebilir..nisanlinim niyetine bak once, seni kucuk dusurmek icin bunu yapmadi sonucta.he uslubu hatali evet alip kendi verse daha hos olurdu o noktaya odaklanin uslubunu elestrin ama dedgim gbi birbirinizi kirmaya degecek bi konu degil bana gore.
Gelinlerini kucuk dusurmek icin yaptilar yani sizce oyle mi..valla ben olaylara iyi tarafndan bakma tarafndayim fesatca bakmiyorum..kesinlikle kotu bi niyetleri oldugunu dusunmuyorum..cocugun yaptigina zaten dogru demiyorum toyluk..ilisklilernin detayini bilemdgmz icin kendi parasni kazanip kazanmadgni bilemem kazansa kendisi verirdi heralde..sonuc olarak dogru bi davranis degil uslup hatasi ama ben niyetn onemli odugunu uslubun her zamn duzeltilebilcegni dusunuyorum.niyeti bozuk olmaktansa daha iyidir.bn kotu niyet goremedm siz gorduyseniz o sizin gorusunuz..Tamamda bu arkadaş bu adama bana para bul, para lazım, borç ver tarzı bir şey dememiş ki. Sadece onunla sıkıntısını paylaşmış. Onun bu sıkıntıyı dillendirip ailesine anlatması, daha sonra ailesinden böyle bir dönüş olması sıkıntılı bir durum. Yarın bir sıkıntı olduğunda bahsi geçen para için, bu kız da bizim paramızı yeme derdinde denirse nasıl bir durum oluşur? 27 yaşında bir insanın yapacağı bir davranış değil. Hem 27 yaşında bu adam kendi parasını kazanmıyor mu ? 27 yaşındaki adam bunu düşünmemiş hadi, babası da mı diyememiş oğlum al parayı sen ver, bizden geldiğini bilmesin diye. Bu tamamen iyi niyetle yapılmış bir davranış değil bence.
Nisanlisi o konusmayi neden yapms okumadm ama tahminimce bizim kiz kizinca tepki gosterdi nidaha para konusu acilmicak diye..bu tepki yanlis bence de cnku ayni evin icinde ayri hesap olmamali bence.evlilik musterektr..guven her anlamda olmaliKonu sahibi şöyle yazmış "Ne alaka bilmiyorum ama ileride para mevzusu acmayacakmis bana. Aynı evin içinde yediğimiz içtiğimiz ayrı olacakmış" Onu da okudunuz mu? Bence abartan nişanlısı.
Gelinlerini kucuk dusurmek icin yaptilar yani sizce oyle mi..valla ben olaylara iyi tarafndan bakma tarafndayim fesatca bakmiyorum..kesinlikle kotu bi niyetleri oldugunu dusunmuyorum..cocugun yaptigina zaten dogru demiyorum toyluk..ilisklilernin detayini bilemdgmz icin kendi parasni kazanip kazanmadgni bilemem kazansa kendisi verirdi heralde..sonuc olarak dogru bi davranis degil uslup hatasi ama ben niyetn onemli odugunu uslubun her zamn duzeltilebilcegni dusunuyorum.niyeti bozuk olmaktansa daha iyidir.bn kotu niyet goremedm siz gorduyseniz o sizin gorusunuz..
Evet babasıyla arkadaş gibi her bi haltini anlatıyorHmm belki de herşeyi babası ile konuşan bir tiptir ... ??
Evet şuan beni haksız duruma düşüren şey bagirmak olduHaklısın ama çok bağırmasaydın iyi olurdu. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sana yardımcı olmak istemiş. Kabul etmeyip teşekkür etmen yeterli olurdu.
İste bunu demesine anlam veremedim bi türlü zaten. Bu olay ve ilerisinin ne alakası var değil miKonu sahibi şöyle yazmış "Ne alaka bilmiyorum ama ileride para mevzusu acmayacakmis bana. Aynı evin içinde yediğimiz içtiğimiz ayrı olacakmış" Onu da okudunuz mu? Bence abartan nişanlısı.
Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Bakın niyeti iyi ya da kötü öncesinde bana söylese hicbirsey böyle olmazdı. Kimse benim borcumu bilmek zorunda değil ki. Ki ben ona defalarca dedim ben halledicem diye. Çok yardım etmek isteseydi başka kırıcı olmayan yollardan da yapabilirdi diye düşünüyorumGelinlerini kucuk dusurmek icin yaptilar yani sizce oyle mi..valla ben olaylara iyi tarafndan bakma tarafndayim fesatca bakmiyorum..kesinlikle kotu bi niyetleri oldugunu dusunmuyorum..cocugun yaptigina zaten dogru demiyorum toyluk..ilisklilernin detayini bilemdgmz icin kendi parasni kazanip kazanmadgni bilemem kazansa kendisi verirdi heralde..sonuc olarak dogru bi davranis degil uslup hatasi ama ben niyetn onemli odugunu uslubun her zamn duzeltilebilcegni dusunuyorum.niyeti bozuk olmaktansa daha iyidir.bn kotu niyet goremedm siz gorduyseniz o sizin gorusunuz..
Bana böyle bir teklif edilse kabul etmezdim ama beni düşünmeleri hoşuma giderdi. Umursamaz olmasından iyidir. Ailesi de bize ne diyebilirdi. O yüzden çok sorun edilecek bir şey değil :)Evet şuan beni haksız duruma düşüren şey bagirmak olduo konuda pişmanım
İyi akşamlar. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var , kendim realistik olamıyorum. Bu ay epey sıkışıktim bunu nisanlimla da paylaşmıştım. Ama para istemek fln değil yani sadece durumumu izah ettim. Bugün babasigil brni aradı, kızım işte hesap nonu gönder para yollayalım fln . Yok saolun fln dedim ama kapatınca nişanlıma epey sinirlendim. Ben ona durumumu gidip ailesinden para istesin diye anlamamıştım, niyeti iyi ama kendimi küçük düşmüş hissettim. Arayıp ya o an kendimi tutamadım bağırdım epey. Neden bana söylemeden böyle birşey yapıyorsun fln? O da beni suçladı ve benimle artık geçinemedigini fln söyledi. Moralim çok bozuk. . Ben mi büyüttüm bilmiyorum ama kredi kartı borcu mu o insanların ödemesi fikri beni çok rahatsız etti yani ileride ne olacağını bilemeyiz değil mi ? Ben okuttum vs.tarzi cümleleri duymak istemiyorum çünkü. Sizce haksız mıyım? Her türlü yoruma açığım
Bencede captain. O zaman sorun etmezdimkendi isteyip size verseydi. olmamış yani böyle.