Cok mu abes bişey yapıyorum ben?

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem. :KK43: insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz

Neden takıyorsun ki al arabanı at havanı insanlar kendilerinin yapamayacağı şeyleri başkalarının yaptığını görünce böyle engel olurlar takma bin arabana onlara hadi gelin sizi de gezdireyim diyin:KK59::p

Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem. :KK43: insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz
Ahahahayyy çok komik!
Insanlara ne oluyorsa?
Ben olsam hiç kimseye söylemem bile.
Alırım arabamı, fır fır gezerim.
Koca da benim, maaşı da benim, araba da benim, benzin de benim!!!
Kime neymiş???

Yoo calismiyorum araba var pazara markete gezmeme gidiyorum daha doğrusu gidiyordum arabam memlekette kaldı

Boşver dengesiz olan herkes herşeyi söyler inadına al kullan git gezmeletine oh mis

Benzinide esin dolduruversin bi zahmet

Tabi ki saçma sapan yorumlar yapmışlar. Hiç dinleme bile. Altınları bozmayı ve maddi durumu bilmiyorum ama bence evli çocuklu insanın en büyük ihtiyaçlarından biri araba. Erkekler istediğin zaman götürmüyor, götürse nazını çekiyorsun. Çok rahatlatır seni araba. Çalışmakla alakası yok arabanın. Ben seneye atamam olursa çalışacağım. Belirsiz yani. Ama çalışsam da çalışmasam da bir araba istiyorum. Hatta eşime dedim. İkinciye hamile kalırsam, bebek olursa filan ilk iş bana araba almak. Durumun varsa, erkekleri de çok rahatlatan bir şey senin kendi başına bir yerlere gidebiliyor olman. Eşinin de niyeti varsa kimseye kulak asmasın.

Canim bunun adi: Kıs-kanç-lıkkk
Baska hicbir sey degill
Sanki sen sabahtan aksama kadar oturuyosun
Arabani al cocuklarin da rahatlasin sen de rahatla

Onlar cekemediklerinden konusmus.
Al da catlasinlar.
Onlari da bindirme, bindirsen de benzin parasini iste, malum calismiyorsun para nerden getireceksin? :KK39:

Onlara ne?
fesatliktan hep bunlar.
Isine geleni soylerler hep.
Sen o arabayi aldiginda dikkat ette kendini kullandirtma.
Arabanin hayrini senden fazla gormeye baslarlarsa' ayy canimmm ne iyi etmissin araba almakla' derler tabi.

canım bence açıkça seni çekemiyorlar bence çevrendekiler. çalışmayan bir kadının arabayla gezmesi diğerlerine dert oluyor bence. kimmmseyi dinleme, gül geç, sen kafaya taktıkça onları mutlu ediyorsun.

asıl çocuklu kadının arabaya ihtiyacı olur. Ayrıca almadan etmeden ne diye çevrenizle paylaşıyorsunu?.Sevincinizi ele söylediniz bitti eee??

Bir söz var Muradını gizli tut ki erken olsun....

X