- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- Konu Sahibi Tasprenses
Merhaba kızlar.. Konu biraz uzun şimdiden kusura bakmayın. Benim ailevi sorunlarım öyle kavga gürültü değil Allaha şükür ama daha büyük bir sorun. Babam iki evli! Evet iki evli 21. y.y da böyle şeyler hala var. Annemle babam birbirine o kadar aşıklar ki anlatamam çok severler birbirlerini. Baban madem seviyor neden böyle bişey yaptı dersenizde ortada bir büyü meselesi var. Babam her aksam iş çıkışında bizim evimize gelir yemek yer çay içer diğer eve geçer( diğer kadının olduğu ev) haftanın birkaç günüde bizim evimizde kalır. o kadın bu aralar bize hiç uğramiyor uğramasında zaten. Babamla tam anlamıyla kedi köpek gibiler babam buna s...k.. git dedi ama bundaki ne yüssüzlükse gitmiyor hala ailesi kabul etmiyor bu kadını. Her neyse bu ayrı konu. Ben bu konudan çok etkileniyorum bunaıyorum evdeyım kardeşimle ilgileniyorum falan. Tek destekçim 4. yıllık erkek arkadaşım. Bende her kız gibi evlilik hayalı kurmayı çoook seviyorum. Dün bunaldım artık kendi mutlu huzurlu yuvamı kurmak falan istiyorum gibi bi söz söyledim. Onun bana yazdığı şeyi hemen yazıyorum size: Ya kolay değil senin için söylemesi kolay bende istiyorum ama şimdi söylesem daha 20 yaşındasın askere git gel işini kur diyecekler doğru diyorlar sabretmekten başka cağren yok dedi. Bende haliyle daha farklı bir tepki bekliyordum. İçimi kararttın ya mümkünse senle iş ciddiye binene kadar evlilik hayali kurmayalım dedim sinirden. Sizce çok mu acele ediyorum? doğru mu soyluyor ? Biliyorum niyeti ciddi çok da mantıklı bir erkek daha geçenlerde gelecek kış askere gideceğim gitmeden işi ciddiye bindirelim diye kendisi söyledi. Ben hemen yarın evlenelim demiyorum zaten sadece biraz pembe hayaller istiyorum o da bunu yapmıyor. Bilmiyorum kızlar dün gece çok ağladım yardımınıza ihtiyacım var tekrar kusura bakmayın