- Emoji Skoru
- 829
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Aslında biraz zorbalanmak için konu açıyorum . Ben mi abartıyorum bazı şeyleri normali mi bu gerçekten bilmiyorum. Erkek arkadasım meşhur bi spor salonuna başladı adını yazmayım şimdi . Önceden de gidiyordu spor geçmişi var ama bu kadar takmazdım . Salonuna çıkısa giderdim bazen oraya da kız gelirdi ama işte iki üç tane falan . Yıllardır spor yapan biri düzgünce sporunu yapar çıkar . Şimdi bu yeni başladığı salona gittim içeri girmedim kapı önünde çıkmasını bekledim, bana çok kız yok falan demişti ama mübarek ben beklerken Çifter Çifter bir sürü kız girdi . Tribe girdim haliyle . Neyse asıl sorun şu ki bende spor yapıyorum ama sadece kadınların gittiği bi salonda . Kendi kendime içime dert olacağına bende onun salonuna gideyim dedim . Bu fikri ona açtıgımda şiddetle karşı cıktı . Olmaz ortamı güzel değil bir sürü erkek ve tipler kötü . Kimseyi tanımıyorum biri bakacak rahatsız olacağım vs demeye başladı .( kapalıyım )Eski salonundayken gel benimle spora başla burada falan derdi oysa dndkdkd bu tepkisini anlayamadım . O zaman misafir geleyim dedim ona da başta karşı çıktı daha sonra Haftasonu sabah en tenha saatte tamam dedi . Bunlar beni çok irrite etti açıkçası ve takıyorum kafaya . Ne düşünüyorsunuz