- 29 Ocak 2024
- 30
- -5
- 6
- 23
- Konu Sahibi arialclllll
-
Herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır. Önceki ilişkilerinizdeki jest ve sürprizler sizi hayatta mutlu ediyorsa onları yapacak birini bulun. Elinizdekini değiştirmeye çalışmayın. Zira bu beyhude bir çaba olacaktır.Kızlar, ilişkimiz genel olarak güzel. Kavga etmiyoruz, beni seviyor, her buluşmada kapımdan alıp bırakıyor, hiçbir şey ödetmiyor. Ama içimde hep bir eksiklik var. Önceki ilişkilerimde küçük jestlere, sürprizlere alıştım, bu bana değerli hissettiriyordu.
Şimdiki sevgilimle 8 aydır beraberiz ama bir kere bile kendi içinden gelerek bana küçük bir sürpriz yapmadı. Ben sürekli düşünüyorum, çabalıyorum, öncelik veriyorum. Mesela ona hediye alıyorum, yemek yapıp götürüyorum, küçük şeylerle mutlu etmeye çalışıyorum. O bana “seviyorum” diyor ama davranışlarında göremiyorum.
Bu konuyu açtığımda hep “zamanım yok” diyor. Ama Allah aşkına teknoloji çağındayız, telefondan iki parmak kaydırmayla çiçek gönderiyorsun, 10 saniye bile sürmez. Bunu bile yapmıyor. Söyledim, “dikkat edeceğim” dedi ama hiçbir şey değişmedi.
Benim için mesele pahalı hediye değil, “beni düşündü, mutlu etmek istedi” duygusu. Ama 8 ayda bir kere bile böyle bir şey görmedim. Sizce ben fazla mı beklentiye giriyorum, yoksa gerçekten haklı mıyım?
Önceki ilişkilerimde küçük jestlere, sürprizlere alıştım, bu bana değerli hissettiriyordu.
Dimi ama önceki ilişkilerde gördüğü jestler süprizler etkili olmamış bitmiş.Önceliğinin ne olduğundan emin olmayınca sonuç hiç değişmiyor...Önceki ilişkilerinizde bu hareketlerle değerli hissediyorsanız neden bitti bu ilişkiler ?
Demek ki mesele bunlar değilmiş. Bunlar yeterli değilmiş yani.
Hala bunu fark etmeyip bunlara odaklanırsanız bu ilişkinizi de sabote edersiniz.
Doğum gününüzde bir şey yaptı mı?Kızlar, ilişkimiz genel olarak güzel. Kavga etmiyoruz, beni seviyor, her buluşmada kapımdan alıp bırakıyor, hiçbir şey ödetmiyor. Ama içimde hep bir eksiklik var. Önceki ilişkilerimde küçük jestlere, sürprizlere alıştım, bu bana değerli hissettiriyordu.
Şimdiki sevgilimle 8 aydır beraberiz ama bir kere bile kendi içinden gelerek bana küçük bir sürpriz yapmadı. Ben sürekli düşünüyorum, çabalıyorum, öncelik veriyorum. Mesela ona hediye alıyorum, yemek yapıp götürüyorum, küçük şeylerle mutlu etmeye çalışıyorum. O bana “seviyorum” diyor ama davranışlarında göremiyorum.
Bu konuyu açtığımda hep “zamanım yok” diyor. Ama Allah aşkına teknoloji çağındayız, telefondan iki parmak kaydırmayla çiçek gönderiyorsun, 10 saniye bile sürmez. Bunu bile yapmıyor. Söyledim, “dikkat edeceğim” dedi ama hiçbir şey değişmedi.
Benim için mesele pahalı hediye değil, “beni düşündü, mutlu etmek istedi” duygusu. Ama 8 ayda bir kere bile böyle bir şey görmedim. Sizce ben fazla mı beklentiye giriyorum, yoksa gerçekten haklı mıyım?
ben kutlar falan sandım zamanım yoktu dedi kolyeyle küpe almış internettenDoğum gününüzde bir şey yaptı mı?
Kutlamak dediğiniz pasta ve yemek mi?ben kutlar falan sandım zamanım yoktu dedi kolyeyle küpe almış internetten
yani en azından yemeğe çıkmıyorsak bir yerde küçük bir pasta alıp mum üflemek mesela ama o sadece son zmaana skıştırılmış bir şey alıp geçiştirmeyi seçtiKutlamak dediğiniz pasta ve yemek mi?
Dimi ama önceki ilişkilerde gördüğü jestler süprizler etkili olmamış bitmiş.Önceliğinin ne olduğundan emin olmayınca sonuç hiç değişmiyor...
Biraz özen gösterir insan, hiç olmamış bu hareketi.yani en azından yemeğe çıkmıyorsak bir yerde küçük bir pasta alıp mum üflemek mesela ama o sadece son zmaana skıştırılmış bir şey alıp geçiştirmeyi seçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?